Düşük riski/ vajinal ultrason

Dilarakyildirim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
93
11
8
28
İki seferdir kanamam oluyor ilk gittiğimde özele gittim karından baktılar ikincide özel pahalı oluyor diye devlete gittim bir saat beklettiler üstüne azar yedim içerde muhabbet ediyorlardı. Çatalda da 10 dk bekledim sonra Alttan bakacaklar diye korktum özele gittim özeldekilerin karından bakarak anladıklarını devlet neden Alttan bakmak için diretiyor kaç kişi duydum böyle bebeğini düşüren Ya Allah korusun. Ben her kanamada özele 300 mü bayılıcam İstanbul çekmeköyde oturuyorum iyi bir devlet hastanesi tavsiyeniz var mı

Yalniz canim vajinal muayene ile dusugun bir alakasi yok. Devlettede özelde de ilk haftalar vajinal muayene yapilir. Bizzat yasadim etrafimdanda cok duydum. Vajinal ultrasonda daha net gorunur hersey bebegin durumu rahmin durumu rahim agzi acik mi kapalimi vs hatta kalp atışı alttan muayenede daha erken alinir. Her kafadan bir ses cikiyor ama bir de şöyle düşün eger alttan bakmak bebege zarar verse bunca doktor bunu yapar mi? Etrafımızda ki insanlar doktordan çok doktorluk yapiyor vallahi. Doktoruna güven millete kulaklarını tıka bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…