Düşük riski ne zaman biter ?

benimki direkt bozulmuş kese ama içinde emriyo var, bu ilacı kanamanı düzenlesin diye veriyorum takdir Allahtan dedi o kadar hiç umut yok yani benim
Benimde hâlâ kahverengi akıntım var. Doktorunuzun verdiği ilaç neydi acaba. Benim ilk kanamam olduğunda lugesro 500 mg iğne verdi hafta da bir kontrole geldikçe bir tane yanında getir demişti bir tane vuruldum sabah ama akşam yine kanamam olmuştu sonra işte yatış verdi. Detaylı ultrason çekildi mi sana orda net belli oluyor çünkü benim yok denilecek kadar az demişti kanama alanına ultrason çeken doktor detaylı da kendi doktorum yok demişti ama Büyük ihtimalle ben uzulmeyeyim diye yok dedi az olduğu için birde kanama azaldıkça kesenin şekli biraz daha iyi görünmeye başladı

İns herşey güzel gider ikimizinde. Bide sanırım çalışıyorsun aslında bu dönemlerini yatarak geçirsen çok iyi olur.

İns herşey güzel gider ikimizinde. Bide sanırım çalışıyorsun aslında bu dönemlerini yatarak geçirsen çok iyi olur.
evet çalışıyorum , eve gidiyorum evde de çalışıyorum ev işleri , ailelere gidip geldiğimizde de hareket halindeyim ama doktor sadece cam silme çok bişeylere uzanma dinlenmeye çalış yürüyüş yap vs. böyle şeyler söyledi sürekli oturcaksın dinlenceksin demedi ama hangisi doğru onu da bilmiyorum, ben ilaç yutamıyorum o yüzden küçük hap olsun dedim duphaston verdi, ben doktora gitmeden önce kahverengi lekelenme vardı sonra geçen gün biraz daha oldu bide dün akşam oldu ve bugün biraz var , ama akşam ilaç içene kadar oluyor anlayamadım , çok umudum yok bebek sağlıksızsa şuan 6. hafta oldu uzun yaşamıyormuş zaten artık kendimi telkin ederek kabullenmeye çalışıyorum çok üzülüyorum ama ikinci bebek denememiz ilkinde hamile kalmadım bel ağrım var oluyor ara ara , elden birşey gelmiyor takdir Allahtan ama eşimde çok üzülüyo bende hem endişe hem üzüntü korku her duygu var mutluluk dışında

Yaşadığınz duyguların aynısını bizde yaşıyoruz hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kanamam oldu. Sen yine de kendini çok üzme verende alanda Allah. Bana da progestan kapsül vajinadan kullanıyorum günde 3 kere benimde hala devam ediyor kahverengi akıntım bunuda 3 doktorla görüştüm hepsi de normal diyor 8 9 ayında bile oluyormuş bazılarında. Size tavsiyem siz yine de kendinizi çok yormayın.

Siz birde detaylı ultrason isteseniz net bilgi edinirdiniz en azından kanama alanının ne kadar olduğunu öğrenirdiniz. Alttan muane oldunuz mu

benimde 1 hafta sonra lekelenme oldu, sizin kesede mi sorun , benim kese bozulmuş o yüzden doktor çok düzelme ihtimali var diye konuşmadı

benimde 1 hafta sonra lekelenme oldu, sizin kesede mi sorun , benim kese bozulmuş o yüzden doktor çok düzelme ihtimali var diye konuşmadi
Sizin keseniz duzgunde de sonradan mı bozulmuş ben orayı anlayamadım. Benim keseyi görmeye gittimizde doktor kesenin şekli hoşuma gitmedi dedi bozuk yani. İki gün sonra kanamam olunca gittiğimizde kesenin şekli tam olmasada biraz hosuma gitti dedi birde küçüktü haftasını bile tam vermemişti. Bir hafta sonra detaylı ultrasonda haftasını tam öğrendik kanama alanının yok denilecek kadar az olduğunu öğrendik. Benim kanama alanım kesenin arkasında eğer sizinde kanama alanınız varsa benim bildiğim yatmaniz gerekiyor. Bu arada yatarken sol tarafınıza yatmaniz daha sağlıklı olacaktır bebeğin rahat beslenmesi için kan akışı daha rahat oluyormuş öyle. İns düzelir herşey.

ben evde hamilelik testi yaptım 2 kez pozitif çıktı regl tarihim 1 gün gecikince yaptım kan testi vermek için de 1 haftayı bekliyordum 1 hafta dolmasına 2-3 gün kala lekelenme oldu ertesi gün doktora gittim kan testi verdim ultrasonda baktı kese var içinde embriyo da var ama kese bozuk kesik kesik dedi kese bozulmuş yani dedi 1 hafta bekleyelim şu ilacı iç dedi

benim kese sağ tarafta şuan da evet hep sola yatmaya dikkat ediyorum, doktora gittiğimizde 5 haftalık dedi

Merhaba durumunu merak ettim nasıl oldun bebeğin nasıl ins mutlu haberler almissindir doktorundan
merhaba, doktorun bozuk dediği keseden 1 hafta sonra tekrar kontrole gittik 2 kese 2 kalp atışı gördü hatta 4 kese gördü biri bozuk dedi(en başta gördüğü kese oymuş) biri de bozulmaya başlamış dedi , bugün tekrar kontrolüm vardı 2 tane bozuk olanlar küçülmeye başlamış 2 kalp atışı olandan birinin kalp atışı yok, diğerinin devam ediyor dedi 7 haftalık şuan

Sen tüp bebek mi yaptırdın ben senin normal oldu sanmıştım çoklu gebelik olmuş sende anladığım kadarıyla Rabbim kalp atışı iyi olanı size bağışlasın ins aramızda 1 hafta var seninle

Sen tüp bebek mi yaptırdın ben senin normal oldu sanmıştım çoklu gebelik olmuş sende anladığım kadarıyla Rabbim kalp atışı iyi olanı size bağışlasın ins aramızda 1 hafta var seninle
amin cümlemize inşallah bu durum kalp atışı olan bebeği etkilemez,
senin kaç haftalık, durumlar nasıl umarım iyidir

amin cümlemize inşallah bu durum kalp atışı olan bebeği etkilemez,

senin kaç haftalık, durumlar nasıl umarım iyidir
Kanama alanın yoksa korkma bence 8 haftanın içindeyim bende benimde kanama alanlarım vardı söylediğim kanamalardan başka kanama olmadı lekelenme dışında cumartesi gününden beri hiç yok lekelenme doktora gittiğimizde kanama alanı kalmamıs büyük ihtimalle rahim emdi onu böyle olabiliyormuş kesenin şekli de çok güzel dedi herşey yolunda suan dedi tabi benim arada ağrim oluyor ama normal diyor herkes benim tüp bebek olduğu için haftada bir durum kontrol bilgilerini sağlık bakanlığı istiyormuş o yüzden her hafta kontrolum olcak bu yüzden içim daha rahat olucak en azından. Eğer bebeğin kalp atışı iyiyse korkma ins bırakmaz tutunur iyice. Fazla keseden bahsedince tüp bebek sandım çoklu gebelik gibi geldi bana da genel de tüp bebekte bu durum olur die biliyordum hayırlısı olsun ins benimde iki taneydi ilk önce sonra diğeri çok küçüktü aralarında çok fark vardı o büyümedi büyük ihtimalle kanamayla attım onu

Asla negatif düşünme çok etkisi oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…