Düşük riski ne zaman biter ?

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
29
Dun asırı kanamayla 2 kere acıle gıttım bebek yasıyordu cok sukur ama cok buyuk düşük riskin var dedıler cunku kanama cok fazlaydı fitil ılac kullanıyorum hep yatmam lazım bı ıs yapmıyorum bugun kanama olmadı acaba düşük riski ne zaman biter daha once yasayan tecrubesı olanlar yazabılırmı?

Amin canım ama acaba dusuk rıskı ne zaman bıter kanama duruncamı yoksa hala devammı eder kanama olmasa bıle
Canım düşük sadece kanamayla olan bişey değil.Her kanamalı gebelik sağlıksız diyemeyiz. Ya da kanama yoksa sağlıklı gebelik de diyemeyiz Benim hiç kendiliğinden düşüğüm olmadı kalp durması sebebiyle kürtaj olmak zorunda kaldım. Ama o da düşük sayılıyor sonuçta. Düşükler genelde ilk 12 hafta içinde oluyor ama sen ona takılma şimdi. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah kötü bişey olmayacak

Allah razı olsun hersey gonlunce olsun insallah bebegım ıcın dua eder mısın Allah rızası ıcın kımın duası kabul olur bılınmez rabbım onu bana bagıslasın

En çok risk oldugu donem 12haftaya kadar derler hep ama duzenli ilaçlarini kullan agir kaldirma yat dinlen hep çok kalkma bir sure kesilecekdir sonunda boyle kanamalar malesef hamileliklerde ola biliyor ama çocuk saglikliysa birsey olmuyor çogu zaman.Benim eltimde plasenta kopmasi vardi kanama yaşadi baya ama hemen doktor mudahile etti kanamasi durdu ilac tedaviyle yeniden tutundu şu an 4aylik çoçugu.Gönlunu ferah tut inşallah saglikla kucagina alirsin.

Doktorda dedı duserse demek saglıksız bebektır dıye ama dusuk rıskın fazla dedi cunku cok kanamam vardı eve geldım hep yatıyorum bugun yıne lekekenmem oldu korkuyorum ama hersey Allahtan verende o alanda hayırlısı olsun herseyın. Yorumun ıcın tesekkur ederim

Merhaba, öncelikle 7+3 haftalık ilk gebeliğimden yazıyorum 2 senedir istiyorduk deniyorduk aşılama yapıldı 1 kere negatif ve sonradan kendiliğinden oldu kesemiz küçükmüş 6+6 gözüküyor dün doktorum söyledi kanamam olduğu için gittim progestan iğne ve fitil verdi kullanıyorum kanamam azaldı şuan, rahmim gerideymiş ve kesenin suyuda azmış ama kalp atışını duyuyoruz bu yüzden sık su içiyorum ve sık idrara çıkıyorum 2 li tarama testi yaptırmamı söyledi düşük ihtimalim yüksekmiş ve bu tahlilleride istedi bi sıkıntı çıkmadı rubella toxoplazma ve cmv ıgg ıgm tahlillerimde pazartesi tekrar gidicem muayeneye,yataktan tuvalete kalk dedi doktorum sadece ağır bi iş zaten yapmıyodum suyun azalması kese gelişmemesi düşük riski neden olur bi bilgisi olan varmı tek tutunduğum şey kalp atışları

Eklentiler

• IMG_3605.jpeg
    131,1 KB · Görüntüleme: 153
  • IMG_3604.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 179
Bendede lekelenme vardı kahverengi sonra kanama oldu

İlk çocuğumu 2012 yılında kucağıma aldım, ona hamileyken yeni öğrenmişken hafif kahverengi lekelenmem olmuştu. Doktor 1 hafta boyunca sadece tuvalet için kalk demişti. Sonrası geçti adapte olduk. İnşallah sağlıkla büyür bebeğin.

14 haftalıkken bende de kanama oldu hatta kıpkırmızı akışkan şekilde ambulans ile hastaneye gittiğim de deliye dönmüştüm bişey olacak diye sakın stres yapma kanama olduğu halde kalp atışı var ise dikkat etmekle geçiyor . Ben neredeyse iki ay yattım sadece lavaboya kalktım temizlik falan yapmadım 14. Haftadan beri vajinal progestan kullanıyorum 27+1 im şu an . Doğuma kadar kullanabilirsin dedi doktorum. Sol yana yat bir de.Yatarken bir bacaginin altına yastık koy sonra o bacağının üstüne bir yastık daha koy diğer bacağını da o yastığın üstüne at . Bol bol su iç kesinlikle aksatma günde 3 litre . Hatta ben fazla içiyordum doktor fazlası da zararlı 3 lt iyi demisti. Bazı yiyecekler çaylar gebelikte zararlı doktora danışmadan içme zararı olup olmauacak şeyleri . Bir de doktorun verdihi magnezyum ve vitaminleri düzenli kullan çok geçmiş olsun ,

Bu arada düşük riski 20. Haftadan sonra biter demisti aile hekimim ve doktorum . . Ama yine de dikkat et ağır kaldirma yorma kendini .bacaklarını dik her gün yukarı 15 dk kan akışı için . Fazla ayakta kalma

Cok saol canım Allah razı olsun

merhaba, bende bugün ilk kez kan testi verdim doktor kontrolüne gittim 5 haftalık hamileymişim ama dün kahverengi lekelenmem oldu çok az bugünde sildikçe geliyor, doktor keseye baktı kese çok biçimsiz düşük riski var dedi içinde embriyo da var dedi kanamamın az olması için 1 hafta kullanacağım bir ilaç verdi 1 haftaya kadar yoğun kanama düşük olmazsa bakıcak olursa kürtaj dedi

Progestan 50 kullanıyor musunuz? Düşük önlemek için veriyor kalçadan vuruluyot

Gebeliginize göre değişir kimi insan dokuz ayı yatarak geciriyor bol bol dinlenin rabbim sifanizi versin

Merhaba, bende bugün 7 haftalık hamileyim tüp bebek ile hamile kaldım. Perşembe günü hem sabah hem akşam kanamam oldu kasik ve bel ağrısıyla beraber ama ağrılarım beni bayiltacak kadar yoğundu sonra 4 gün hastane de yattım şuan evdeyim sürekli yatıyorum lavabo için kalkıyorum sadece. Suan sadece kahverengi akıntım oluyor doktor onada normal dedi. Ama benim ağrılarım devam ediyor her gün ağrım var kanama olduğu zaman ki kadar şiddetli değil. Sizinde böyle her gün ağrıniz
oluyor mu

Bu arada benimde kesenin şekli ilk doktor baktığın da hoşuma gitmedi demişti ikinci baktığın da biraz daha iyi olmuş dedi ama hâlâ tam olarak iyi bir kese diyemiyoruz

her gün ağrım olmuyor, 2 gün doktorun verdiği ilacı sabah akşam içtim sonrasında da hep akşam yemeğinden sonra içtim işten geldikten yemek yedikten sonra biraz sancı oluyor ilacı içinde geçiyor ve ilacı geç içtiğim birkaç gün lekelenme oldu yarın kontrol var ama hiç umudum yok kese bozuk dedi doktor büyük ihtimal düzelme olmayacak, çok geçmiş olsun size acil şifalar dilerim hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Bu arada benimde kesenin şekli ilk doktor baktığın da hoşuma gitmedi demişti ikinci baktığın da biraz daha iyi olmuş dedi ama hâlâ tam olarak iyi bir kese diyemiyoruz
benimki direkt bozulmuş kese ama içinde emriyo var, bu ilacı kanamanı düzenlesin diye veriyorum takdir Allahtan dedi o kadar hiç umut yok yani benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…