- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
-
- Konu Sahibi ironman_2020
Ya özel de yapacaksın canım ki çok para yada devlet hastanesinde gidip ufak yalan söyleyeceksin düşük yaptım yaptırmak istiyorum diye bazı arkadaşlar böyle yaptırdı. Benim tüp bebekle bir hamilelik yaşadım 2 buçuk aylık kem kalbi durdu normalde devlet 3 düşük den sonra bakıyor ben gidip konuştum zaten maddi olarak zorluk çekiyoruz birde 3 düşük zor yani allahtan insaflı çıktı hemen yaptı ve iyi ki yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi bebek olursa iğne kullanacağımkızlar her yerde kan pıhtılaşmasından dolayı düşükleri okuyorum. korkutuyor bu beni.zaten gebe kalmak için bu kadar uğraşıyoruz. gebe kalmadan önce genetik test yaptırmak mümkün müdür? illa tekrarlayan düşük mü olmalı?
Özelde ne kadara yapıyorlar?Arkadaşlar benım de 3 ay önce düşüğüm oldu ve özel de cok pahalı oldugu ıcın yaptırmadık devlette de ilk dusukte arastırmıyorlar ben bu konuda yalan söyleyip test yaptıramadım acıkcası ama ilk dusukten sonrakı gebelıgınde tedbir amaclı eger siz isterseniz kan sulandirıcı iğne ve aspirin kullanılabiliyor bunun bir zararı yok zaten o yuzden tedbir almayı düşünüyorum ıkıncı gebelıgımde Allah ne nasip ederse onu yasayacagız
Merhaba, benim Devlet Hastanesi’nde yaptırmak için vaktim olmadı, zaten tekrarlayan düşük olmayınca yapmıyor olabilirler, o yüzden İstanbul’da özel bir lab. da trombofili paneli yaptırmak istiyorum diyerek yaptırmıştım kendim, iki gende mutasyon çıktığı için de şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktorumun isteğiyle.kızlar her yerde kan pıhtılaşmasından dolayı düşükleri okuyorum. korkutuyor bu beni.zaten gebe kalmak için bu kadar uğraşıyoruz. gebe kalmadan önce genetik test yaptırmak mümkün müdür? illa tekrarlayan düşük mü olmalı?
Hiç bilmiyorum ama bize en az 2 yı bulur dediler o yuzden ıkıncı gebelıgımde tedbiri alıp takdırı Allaha bırakacam inşallah hayırlısı olurÖzelde ne kadara yapıyorlar?
Hadi ya ben 500 600 sanıyodumHiç bilmiyorum ama bize en az 2 yı bulur dediler o yuzden ıkıncı gebelıgımde tedbiri alıp takdırı Allaha bırakacam inşallah hayırlısı olur
Yok canım o kadar uygun olsa yaptırırdım ama dedıgım gıbı eger doktordan sen istersen ıkıncı gebelıkte tedbir amaclı kullanıyorlar ben doktorumla konuştum kullanabilirsin dedı bakalım takdir AllahınHadi ya ben 500 600 sanıyodum
birinciyi kaybettikten sonra buna bakıyor olmaları çok saçma ya.ne kadar zor olmuştur sizin için.keşke baksalar hemen. bilemiyorum yalan söyleyip gitsemmi randevu aldım amaYok canım o kadar uygun olsa yaptırırdım ama dedıgım gıbı eger doktordan sen istersen ıkıncı gebelıkte tedbir amaclı kullanıyorlar ben doktorumla konuştum kullanabilirsin dedı bakalım takdir Allahın
Cok zor ve hala atlatmış degılım bak canım sana soyle anlatayım benım arkadasın 3 düşüğü var ve ıkıncı gebelıgınde kan sulandirıcı iğne ve aspirin kullandı ve kullandığı halde iki bebegı de yasamadı o yuzden ben boyle bır sey yasamadan yalan soyleyıp o testleri yaptırmak istemiyorum eger tekrardan hamıle kalırsam tedbir amaclı kullancam kan sulandirıcı Allah nasıp edecekse zaten her türlü nasıp eder ben Allaha havale ettimbirinciyi kaybettikten sonra buna bakıyor olmaları çok saçma ya.ne kadar zor olmuştur sizin için.keşke baksalar hemen. bilemiyorum yalan söyleyip gitsemmi randevu aldım ama
Benim iki kaybım var ama gecende dr a gittim özelde yaptırmak istiyorum dedim gerek yok dediYok canım o kadar uygun olsa yaptırırdım ama dedıgım gıbı eger doktordan sen istersen ıkıncı gebelıkte tedbir amaclı kullanıyorlar ben doktorumla konuştum kullanabilirsin dedı bakalım takdir Allahın
kayıplarını neye bağlıyor o zaman? Allah sabırlar versin. anlamıyorum ben her şeye bakmaları gerekmiyor mu ya?Benim iki kaybım var ama gecende dr a gittim özelde yaptırmak istiyorum dedim gerek yok dedi
Neden gerek yok dedi sız de devlette yaptırın ya da 3. Gebelık olursa tedbir amaclı kan sulandirıcı kullanınBenim iki kaybım var ama gecende dr a gittim özelde yaptırmak istiyorum dedim gerek yok dedi
Soyle düşük yapmadım biri dış gebelik diğeri kimyasal ondan yapmıyolarkayıplarını neye bağlıyor o zaman? Allah sabırlar versin. anlamıyorum ben her şeye bakmaları gerekmiyor mu ya?
Devlet 3 kayıp istiyo amaNeden gerek yok dedi sız de devlette yaptırın ya da 3. Gebelık olursa tedbir amaclı kan sulandirıcı kullanın
Benim arkadas ıkıncı gebelikten sonra yaptırdı fakultede zaten eger ikinci gebelıgı yasarsam tedbir amaclı doktorundan kan sulandirıcı isteyecegımDevlet 3 kayıp istiyo ama
Bnimde olursa Bnde isterimBenim arkadas ıkıncı gebelikten sonra yaptırdı fakultede zaten eger ikinci gebelıgı yasarsam tedbir amaclı doktorundan kan sulandirıcı isteyecegım
İste canım aslında gebelikte pıhtılaşmayı bıkıp bilmeden tedbir amaclı kan sulandirıcı kullanabiliyorsun ama maalesef doktorlar bız söylemeden yapmıyor keske onlar ıstesede bizden tekrar tekrar yasamasak bu acıyıBnimde olursa Bnde isterim