benımde kahverengı akıntı var sızınde boylemı olmustu dusuk olurken
neden hic cevap yazmadiniz ki . dusuk nedenleriyle ilgili hic bir bilgisi olan yokmu cevap yazin kizlar
canim kac aylik hamilesin nasil gidiyor. kan pihtilasmasinda tek cozum igne diyolar. bide sana bisey sormak istiyorum ben 3 kez dusuk yaptim diye bu hamileleigimde hep istirahat etmek istiyorum. ama diyolarki kan pihtilasmasi oldugundan hareket etmelisin cok uyumak yada hareketsiz kalmakta kani pihtilastiriyomus. kafam cok karisik senin doktorun nediyo bunlarin yani sira yapman yada yapmaman gereken bisey varmi. cvap yazarsan sevinirim allah kucagina almayi nasip etsin. o dusuk stresini bidaha yasatmasinmerhaba sıla.bende 2 düşük yaptım ve senin gibi kan pıhtılaşması sorunum var.şu andada hergün iğne kullanıyorum.
merhaba sıla.bende 2 düşük yaptım ve senin gibi kan pıhtılaşması sorunum var.şu andada hergün iğne kullanıyorum.
selam hanimlar; ben 3 dusuk yaptim, bu yuzden hep dusuge neden olan faktorleri arastirdim. eger sizin bildiklerinizde varsa gelin burada hepimiz bilgilerimizi pekistirelim. bidiklerim; bogurtlen, cilek cig et( yani iyi pismemis, kanli veya cig kofte vb.) adsl( yani internetin yaydigi dalga yani bilgisayar,) telsiz telefonlari, cep telefonlari sac boyasi, camasir suyu tuz ruhu, gibi keskin deterjanlar. bunlar sadece cevresel faktorler elbette saglik faktorleride var. ama onlar zaten her insana gore degisiyor. bende kan pihtilasmasi vardi bunu ogrendigimde 2 bebek kayip etmistim. once birinden duysaydim hemen bu testi yaptirirdim. tabi 3.de sadece asprin tedavisi yapildi oda dustu. ama igneyi duymamistim duysaydim 3. de igne isterdim bidaha bu riske girmezdim. buyuzdeb burada deneyimlerimizi paylasalim ki; bilmeyenler ogrensin hamile olanlar tedbirini alsin. hepinize ALLAH yardim etsin. kalbinize gore versin bu riski ve stresi bidahaRABBIM hic birimize yasatmasi.
balım kan pıhtılaşması nasıl oluyor?nasıl düşüğe sebeb oluyor?açıklayabilirsen çok sevineceğim..teşekkürler..
evet canim doktoruna danis bu testleri yaptir. kan pihtilasmasi bebegin buyumesi engelleyip vucuddan atiyor. 3 dusuk yaptim buyuzden. kan duzenli dolasmadigindan oluyormus normal laboratuvar larda yapiyolar ihmal etme Allah hepinizin kalbine gore versin