Düşük mü

Laland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
4
0
25
Arkadaşlar içi kaldıran baksın, nolur yardımcı olun 21 yaşımdayım. Bugün kan gelmeye başladı, adetimi her ayın 10-11'i gibi oluyorum bugün 6 Kasım, erken kanama görüyorum. Geçen ay sevgilimle ilişki yaşadık ama ben adetimin 1.ya da 2.günündeydim ve istemeden içime boşaldı. Hamile kalmaktan korkuyorum. Bilmeden hamile kalıp düşük mü yapıyorum bakar mısınız, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet polikistik over sendromum var, Yazz doğum kontrol hapı kullanıyorum, ama bu durum beni çok endişelendirdi o yüzden paylaşmak istedim
Düşük olma ihtimalide var kanamanız ne durumda pıhtılı devam ediyor mu.
Bende pco yum, bende de bu şekil büyük bir pıhtı gelmişti düşük sanmıştım ama rahimde kalınlaşma olmuş polip oluşmuş sebebi oymuş , öyle bir durumda olabilir. Kontrole gidin iki durumda ihmale gelmez

Anlıyorum, pıhtı görmeye alışkınım ama geçen ay korunmasız geçen ilişkimden dolayı şüpheye düştüm, bilmeden hamile kalıp düşük mü yapıyorum diye düşündüm kendi kendime, şu an pıhtılaşma göremiyorum sabah ilk idrarimda görmüştüm ve bugün adet olduysam adetimin ilk günü, şuan kanama görüyorum

Keşke kaldıramicağınız yüklerin altına girmeseniz 5dk lık zevk için. İnşallah düşük değildir. Yinede kontrole gidin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…