DÜŞÜK MÜ YAPTIM

menekselale52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
18
0
1
24
arkadaşlar dün duş almaya girerken kiloduma et parçası geldi ama küçüktü bu sabah peçeteye sildiğimde kocaman az içinde kan gibi pembemsi ve beyazımsı parça geldi ama çok büyüktü ve dağılmamıştı sizce düşük mu yaptım 7 8 haftalıgım

arkadaşlar dün duş almaya girerken kiloduma et parçası geldi ama küçüktü bu sabah peçeteye sildiğimde kocaman az içinde kan gibi pembemsi ve beyazımsı parça geldi ama çok büyüktü ve dağılmamıştı sizce düşük mu yaptım 7 8 haftalıgım
Doktor ? İyi bir fikir olabilir mi sizce? Yazdıklarınızdan ben korktum açıkçası bence ihmal etmeyin size de zararı olabilir

Parçayı alıp neden acile gitmiyorsunuz ? Ben kasıklarımda kramp tarzı ağrılar var diye korkumdan randevu oluşturdum. Hamilelikte ihmal etmeyin böyle şeyleri

Benim kanamam falan hicbirseyim olmadı iki dusukte de geç fark edildi biri direkt kürtaj oldu birinde ilaçla düşük başlatıldı sancı gelecek bekle diye yatış verdiler, sancı falan gelmeden yürüyüş yaparken düşürdüm bütün halde, kanama falan yoktu. Nasıl acile gitmedin daha bekliyorsun ki ?

Benim kanamam falan hicbirseyim olmadı iki dusukte de geç fark edildi biri direkt kürtaj oldu birinde ilaçla düşük başlatıldı sancı gelecek bekle diye yatış verdiler, sancı falan gelmeden yürüyüş yaparken düşürdüm bütün halde, kanama falan yoktu. Nasıl acile gitmedin daha bekliyorsun ki ?
Akıntı gelirken hissediyoruz ya onun gibi his geldi bi baktım dağılmadan gelmiş korktum çok

Gidicem. Bişey daha sormak istiyorum. Bu düşen şeyin akıntı olma olasılığı var mı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum
Kanama alanın olabilir, polip gibi birşey olabilir oda kanama yapar gebelikte, farklı sebepleri olabilir ama doktor bilir, inşallah düşük değildir, sadece bunun için dua edebilirim sana, ayrıca telaslansinlar bı zahmet çok bile beklemissin dünden beri

Rahim ağzı yetmezliğiniz mi var acaba bu ilk gebelik miydi?

Back
X