- 5 Mart 2025
- 18
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi menekselale52
-
Doktor ? İyi bir fikir olabilir mi sizce? Yazdıklarınızdan ben korktum açıkçası bence ihmal etmeyin size de zararı olabilirarkadaşlar dün duş almaya girerken kiloduma et parçası geldi ama küçüktü bu sabah peçeteye sildiğimde kocaman az içinde kan gibi pembemsi ve beyazımsı parça geldi ama çok büyüktü ve dağılmamıştı sizce düşük mu yaptım 7 8 haftalıgım
Kanamasız düşük olması normal mi ki doktora cıkıcam ama dusunmekten duramıyorumDoktor ? İyi bir fikir olabilir mi sizce? Yazdıklarınızdan ben korktum açıkçası bence ihmal etmeyin size de zararı olabilir
Doktora çıkacam yarın. Fakat korktuğum için dusuncelerimi susturamıyorum kanamasız düşük olması normal miParçayı alıp neden acile gitmiyorsunuz ? Ben kasıklarımda kramp tarzı ağrılar var diye korkumdan randevu oluşturdum. Hamilelikte ihmal etmeyin böyle şeyleri
Gidicem fakat kanamam yok düşük değil mi acaba diye düşünüyorumDoktora neden gitmiyorsun
Sanmıyorum düşük ağrısı dayanılmaz diyorlar ama keşke bi acile gitseydinizDoktora çıkacam yarın. Fakat korktuğum için dusuncelerimi susturamıyorum kanamasız düşük olması normal mi
Akıntı gelirken hissediyoruz ya onun gibi his geldi bi baktım dağılmadan gelmiş korktum çokBenim kanamam falan hicbirseyim olmadı iki dusukte de geç fark edildi biri direkt kürtaj oldu birinde ilaçla düşük başlatıldı sancı gelecek bekle diye yatış verdiler, sancı falan gelmeden yürüyüş yaparken düşürdüm bütün halde, kanama falan yoktu. Nasıl acile gitmedin daha bekliyorsun ki ?
Çok korkmamişsn demek ki, acile gitsene yok mu hastaneAkıntı gelirken hissediyoruz ya onun gibi his geldi bi baktım dağılmadan gelmiş korktum çok
Gidicem. Bişey daha sormak istiyorum. Bu düşen şeyin akıntı olma olasılığı var mı kimseyi telaşlandırmak istemiyorumÇok korkmamişsn demek ki, acile gitsene yok mu hastane
Kanama alanın olabilir, polip gibi birşey olabilir oda kanama yapar gebelikte, farklı sebepleri olabilir ama doktor bilir, inşallah düşük değildir, sadece bunun için dua edebilirim sana, ayrıca telaslansinlar bı zahmet çok bile beklemissin dünden beriGidicem. Bişey daha sormak istiyorum. Bu düşen şeyin akıntı olma olasılığı var mı kimseyi telaşlandırmak istemiyorum
Rahim ağzı yetmezliğiniz mi var acaba bu ilk gebelik miydi?arkadaşlar dün duş almaya girerken kiloduma et parçası geldi ama küçüktü bu sabah peçeteye sildiğimde kocaman az içinde kan gibi pembemsi ve beyazımsı parça geldi ama çok büyüktü ve dağılmamıştı sizce düşük mu yaptım 7 8 haftalıgım
Evet ilk kistim var bide benimRahim ağzı yetmezliğiniz mi var acaba bu ilk gebelik miydi?
Sizi korkutmak istemem umarım her şey yolundadır ama rahim ağzı yetmezliğiniz varsa ağrısız şekilde düşük olmuş da olabilir.Evet ilk kistim var bide benim
Merhaba geçmiş olsun, ilaçla düşük olduğunda kaç haftalıktınız? Sonrasında süreç nasıl ilerledi, ağrı kanama vs?Benim kanamam falan hicbirseyim olmadı iki dusukte de geç fark edildi biri direkt kürtaj oldu birinde ilaçla düşük başlatıldı sancı gelecek bekle diye yatış verdiler, sancı falan gelmeden yürüyüş yaparken düşürdüm bütün halde, kanama falan yoktu. Nasıl acile gitmedin daha bekliyorsun ki ?
16.haftadan sonra kalbi durmuş ama 18.hafta kontrolde fark edildi, ilaç verdiler sancı başlar bekle dediler sancı olmadı biraz regl ağrısı gibi ağrı basladi hasta bezi vermişlerdi bı anda suyum geldi yürürken baktım tuvalete gidip düşmüştü, söyledim daha vakti var kanamadir dediler ama bebek dedim sonra aldılar onu işte beni de kalanları temizlemek için kürtaja aldılar narkozsuz on dk falan sürdü. Bir iki gün lekeli hafif kanamali geçti bitti, ağrı sancı olmadıMerhaba geçmiş olsun, ilaçla düşük olduğunda kaç haftalıktınız? Sonrasında süreç nasıl ilerledi, ağrı kanama vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?