Düşük mü yaptım hastalık mı oldu?

birgulmum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
11
2
1
32
Selamlr kızlar yeni evliyim çocuk istemiyoruz. geçtiğimiz hafta anksiyete krizi geçirdim hastaneye kaldırıldım avil iğne kullandım ve cataflam ağrı kesici kullanmıştım, ay başında da bir kez prezervatif çıktığından birde başka sebeple 2 kez ella kullanmıştım. Birkaç kez korunmalı ilişki yaşadık ay boyunca ama sorun olduğunu düşünmüyorum. Bugün 3 gün gecikmeli olarak adet oldum ilk gün kanamam fazla geldi ve kasık ağrım vardı küçükte pıhtı gördüm. Dün ve bugün ise normal devam ediyor adetim. Sizce hastalık/kist olma ihtimali var mı? gebelik ve düşük ihtimali nedir?

Son düzenleme:
Canım pıhtı olupta hamile olan hiç duymadım pıhtı varsa sanırım hamile değilsin ama bilemem

1 ayda 2 kez ella mi kullandiniz ? Yanlis biliyorsam düzeltin ama iyi değil diye biliyorum.
Pihtiya gelince o normal canim herkesin bir defada olsa başına gelebilir.

Ella nın yan etkileri bu anlattıklarınız pıhtı ara kanama . Senede en fazla 2 kere içilebilen bir ilacı kısa sürede içmişsiniz. Kendinize zarar vermeyin aldığınız yüksek dozlu bir hormon hapı .

Teşekkür ederim ella bu sene çok kullandım malesef, anlattıklarım gibi ayrıca şuan 4 veya 5. gündeyim adetim devam ediyor normal kanamalı bazen küçük pıhtılar görüyorum geciktiği için normaldir diyenler var ama hamilelik ihtimalim varmı merak ediyorum bazıları doktora görün diyor. üstüne görme geçirme ihtimalim var mı yoksa?

1 ayda 2 kez ella mi kullandiniz ? Yanlis biliyorsam düzeltin ama iyi değil diye biliyorum.
Pihtiya gelince o normal canim herkesin bir defada olsa başına gelebilir.

Malesef haklısınız iyi değil biliyorum ama zorunda kaldım ikiside prezervatif yırtılması ve içerde kalması yüzündendi mecburen. Pıhtı normal mi?

Ella nın yan etkileri bu anlattıklarınız pıhtı ara kanama . Senede en fazla 2 kere içilebilen bir ilacı kısa sürede içmişsiniz. Kendinize zarar vermeyin aldığınız yüksek dozlu bir hormon hapı .

Ara kanamadan kastınız nedir anlayamadım aslında reglim sürekli birkaç gün oynuyor bu sefer 3-4 gün tahmin ettiğimden geç oldu aslında

Teşekkür ederim ella bu sene çok kullandım malesef, anlattıklarım gibi ayrıca şuan 4 veya 5. gündeyim adetim devam ediyor normal kanamalı bazen küçük pıhtılar görüyorum geciktiği için normaldir diyenler var ama hamilelik ihtimalim varmı merak ediyorum bazıları doktora görün diyor. üstüne görme geçirme ihtimalim var mı yoksa?
ilişkiden kısa süre sonra elma kullandıysanız Hamile olmanız düşük bi ihtimal . Eczaneden kaset testlerden alın içiniz rahatlasın üstüne görme böyle olmaz zaten . Ara kanamanız olur adet döngünüz değişir bunlar ellanın etkileri .

Adet döngünüzden önce veya sonra kısa süreli kanama olabilir bunlar ara kanama

B birgulmum Canim ben eminim senden cok daha fazla atiyorumdur. Doktor bozuk para buyuklugune kadar normal , daha buyugu icin sıkintı demişti.

Ella yi da dikkatli kullanin lutfen sagliginizdan onemli dgl arkadaş yazmiş yilda 2 kez diye. Isterse iz prezervatif haric ek bir korunma yontemi daha belirleyin.

ilişkiden kısa süre sonra elma kullandıysanız Hamile olmanız düşük bi ihtimal . Eczaneden kaset testlerden alın içiniz rahatlasın üstüne görme böyle olmaz zaten . Ara kanamanız olur adet döngünüz değişir bunlar ellanın etkileri .

Çok teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatlattınız test almaktan korkuyorum şuan o kadar içtiğim ilaç ve iğne oldum derken pozitif çıkarsa ne yapacağımızı şaşırırız. Sizce en doğru zaman ne zaman olur test için?

B birgulmum Canim ben eminim senden cok daha fazla atiyorumdur. Doktor bozuk para buyuklugune kadar normal , daha buyugu icin sıkintı demişti.

Ella yi da dikkatli kullanin lutfen sagliginizdan onemli dgl arkadaş yazmiş yilda 2 kez diye. Isterse iz prezervatif haric ek bir korunma yontemi daha belirleyin.

Öyle yapacağız artık zaten teşekkür ederim. Peki bahsettiğiniz pıhtı siz normal adet döneminizde mi atıyorsunuz ? Hamilelik değil dimi?

Çok teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatlattınız test almaktan korkuyorum şuan o kadar içtiğim ilaç ve iğne oldum derken pozitif çıkarsa ne yapacağımızı şaşırırız. Sizce en doğru zaman ne zaman olur test için?

Öyle yapacağız artık zaten teşekkür ederim. Peki bahsettiğiniz pıhtı siz normal adet döneminizde mi atıyorsunuz ? Hamilelik değil dimi?

Hayir hamileyken degil tabiki. Normal adet donemlerimde cok faa pihti atiyorum. Rahim dokusuymuş doktorum oyle soyledi. Hatta biri bana cok sagliksiz pihti atman benim sadece kanamam olur demisti bende korkmuştum. Doktora sordugumda normal dedi.

Rica ederim ne demek 😇
Son adet tarihiniz ne zaman ona göre hesaplayalım

Hayir hamileyken degil tabiki. Normal adet donemlerimde cok faa pihti atiyorum. Rahim dokusuymuş doktorum oyle soyledi. Hatta biri bana cok sagliksiz pihti atman benim sadece kanamam olur demisti bende korkmuştum. Doktora sordugumda normal dedi.

Geçmiş olsun sizede , teşekkür ederim :)

Rica ederim ne demek 😇
Son adet tarihiniz ne zaman ona göre hesaplayalım

Geçen ay 28’inde oldum 4 gün sürdü. Bu ay 30’unda oldum bugün 4. gün bitti. Aslında tahminime göre 1 hafta geri alıyordu ama almadı yani 23’ünde beklerken 30’unda oldu normalmi acaba

Pıhtı olması normal çok büyük olmadığı sürece
Hamile olma ihtimaliniz düşük

Aklıma takılan kimyasal gebelik veya düşük durumlarından birini yaşamış olabilirmiyim sizce?

Back
X