Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim cok saolun. Suan cocugu birakabilecegim bi yer yok ve bir de hasta malesef. Bu gibi durumlarda yalniz olmak zorHic bilgim yok dusuk mudur diye açıkçası.. gecmis olsun umarim ciddi birsey degildir demeye geldimSabah hemen gidin bari zaman kaybetmeden, allah korusun ciddi birsey ise zaman kaybetmemis olursunuz... simdi gidebilme sansiniz olsa keske.
Hiç vakit kaybetmeyin hemen gidin progestan yapabilirler geçmiş olsunIyi geceler aktif olan varsa lutfen mesajini esirgemesin.
23 ocak son adet tarihim.
24 subat carsamba 97.1 saglik ocagi
1mart pazartesi 546 hastane
4mart persembe 1007 saglik ocagi
6mart cumartesi 998 hastane
8mart pazartesi 1262 saglik ocagi
Beta hcg degerlerim bu sekilde. 2 hafta once adet olmam gerekiyorken olmadim ve 2 gun sonra az az kanamam lekelenmelerim oldu. 2 defa acile gittim. Hastane ddiye yazdigim degerler. Vajinal ultrasonla bakildi kese var ama cok kucuk belli degil dediler ikisindede.
Bugun baska bir hastaneye poliklinige gittim. Vajinal ultrasonla 2 defa bakildi. Kese var ve rahimde dis gebelik degil icinde ufacik bir nokta var demekki bos dwgil dediler.
Ama bhcg artmasi gerektigi gibi artmadi. 2 farkli yerde yaptirdjm ama saglik icagindaki kan degerlerini kendi arasinda hastanedeki degerleri kendi arasinda degerlendirsemde 2 gunde bir 2 kat artis olmuyor.
Her neyse doktor beni eve gonderdi 2 hafta sonra gel normal gebelik bi sorun yok dedi
2 3 saat once otururken bi akinti hissettim. Tuvalete gittim parlak kipkirmizi kan. Peceteyle falan sildim baya kan geldi. Ped taktim hemen biraz pedimede geldi. Daha sonra tekrar tuvalete gittim ve peceteyle sildikten aonra kucuk bir et parcasi gibi bir sey geldi. Kanama azaldi pecwteyle silince geliyor hatta sadece. Dusuk mu oldu yada ne oldu hastaneye aabah gidicem esim iste 3yasinda bi oglum var gidemiyorum. Nolur bilgisinolan paylassin
Esim sehir disinda burdada hic kimse yok malesef agrim sancim vs hic bir seyim yok yogun bi kanamamda yok ama bu gelen parca beni endiselendirsi acikcasiCanım eşin gelemez mi yada seni hastaneye götürebilecek bi yakının yokmu?? Acil gitmelisin normal değil böyle pıhtılı kırmızı kanama
Saolun.. Dusuk yapiyo olabilir miyim ?Hiç vakit kaybetmeyin hemen gidin progestan yapabilirler geçmiş olsun
Korkutmak asla istemem ama olabilirsin canımSaolun.. Dusuk yapiyo olabilir miyim ?
Değerlere bakmamıştım cidden normal değilDeğerleriniz de dalgalıymış. Düşük bence de. Acile gidin mutlaka.
Bilmiyorum kötü düşünmeyelim acele edin umarım herşey yolundadır
Kanamanin surekli ve cok yogun ayni zamanda bel kasik agrisi olmasi gerekmez miydiKorkutmak asla istemem ama olabilirsin canıminşaAllah değildir ama keşke gidebilsen en azından düşükse önlemek için iğne yaparlardı
Daha bugun gittim poliklinige inanin. Kan idrar tahliline kadar her seyi yaptilar 2 farkli ultrasona girdim sorun yok desiler. Normal gebelik dediler. Inanin sabah poliklinige gittigimde bile hasta kucuk cocukla sersefil oldum. Bide hasta. Beynim dondu sankiDeğerlere bakmamıştım cidden normal değil
Degerlerin normal olmasigini dokrorada gosterdim bugun cevap vermiyolar olabilir boyle daha cok kucuk ondan dedilerDeğerleriniz de dalgalıymış. Düşük bence de. Acile gidin mutlaka.
Herkeste farkli belirtiler oldugunu bilmiyordum acikcasi. Toplumda olusan kulaktan dolma bilgiler iste karin kasik agrisina eslik eden siddetli kanama diye biliyordumDeğerleriniz sıkıntılı.Ama herkeste bir olmuyor.Kiminin böyle başlayıp sağlıklı da olabiliyor.Ama gebeliğin ilk dönemlerinde özellikle pıhtılı kanama düşük habercisi olabiliyor.Tutunmaya çalışıyor olabilir ve bu durumda iğne fitil takviyesi almalısınız.Ve bunun için acil gitmelisiniz.Ağrı sızı hissetmeseniz de malesef düşük yapıyor olabilirsiniz.
Benim tecrübem yok. Bu kadar dalgalı olup sağlıklı olanı görmedim maalesef ondan böyle konuştum. İnşallah ben yanlış biliyorumdur.Degerlerin normal olmasigini dokrorada gosterdim bugun cevap vermiyolar olabilir boyle daha cok kucuk ondan dediler
Allah razi olsun cok cok tesekkur ederim cok saolun. Suan cocugu birakabilecegim bi yer yok ve bir de hasta malesef. Bu gibi durumlarda yalniz olmak zor
Aksam kanamam devam etmedi. Sabah biraz geldi. 2de randevum var bugun gidicem. Mide bulantim oldu sabah biraz sadece. Hemsireyede attim sabah fotografi kan birikintisi gibi duruyo dedi. Ama et parcasi gibiydi resmen.Nasil oldunuz gittiniz mi dr ye?
Tabi zordur ama bilemedim bence birseyler yapip gidin ben korkarim boyle kanamali durumlardan... allah korusun da kan kaybina kadar bile gidiyor yeri geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?