Düşük mü yaptım acaba

ebrar22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
66
7
1
18
kızlar adetim baya geçti testlerde çıktı hamilelik kanda çıkmadı geçen hafta dün gece açık pembe kanamam oldu böyle bişey vardı pedimde nedir bu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz yada normal adet görüyor olabilirsiniz testler yalancı pozitif verebiliyor kanda çıkmadıysa gebelik yoktur
Şuan kanama çok azaldı yarın abdest anlarım diye düşünüyorum dün gece 12 yi geciyodu hafif kanama oldu gün içinde bir ped kadar pembe kanamam oldu şuan azaldı bu adetmidir acaba

Doktora gidin bunları burada paylaşana kadar, kanda çıkmadıysa gebelik falan yoktur

Kanda olmayan yoktur, olsa olsa enfeksiyonlu bı reglidir, ya da kimyasaldir belki bı ihtimal, doktora gitmek daha mantıklı olurdu, ne olduğunu bizim bilmemizin imkanı yok.. bu görseller de yasak

Şuan kanama çok azaldı yarın abdest anlarım diye düşünüyorum dün gece 12 yi geciyodu hafif kanama oldu gün içinde bir ped kadar pembe kanamam oldu şuan azaldı bu adetmidir acaba
Yerleşme kanaması desem bu kadar pıhtılı olmuyormuş sanırım ama şüpheniz varsa tekrar bi kan testi verin bence🙏🏻

Kanda olmayan yoktur, olsa olsa enfeksiyonlu bı reglidir, ya da kimyasaldir belki bı ihtimal, doktora gitmek daha mantıklı olurdu, ne olduğunu bizim bilmemizin imkanı yok.. bu görseller de yasak
Yasak olduğunu bilmiyodum doktora gitcem kaldırayım mi görseli

Kimyasal bile olsa kanda düşükte olsa çıkıyor . Belki regliniz pırtılı oldu . Ben hep pırtılı geçiririm , olabiliyor bazen

Back
X