Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 3576502
kızlar adetim baya geçti testlerde çıktı hamilelik kanda çıkmadı geçen hafta dün gece açık pembe kanamam oldu böyle bişey vardı pedimde nedir bu
Şuan kanama çok azaldı yarın abdest anlarım diye düşünüyorum dün gece 12 yi geciyodu hafif kanama oldu gün içinde bir ped kadar pembe kanamam oldu şuan azaldı bu adetmidir acaba
Kanda olmayan yoktur, olsa olsa enfeksiyonlu bı reglidir, ya da kimyasaldir belki bı ihtimal, doktora gitmek daha mantıklı olurdu, ne olduğunu bizim bilmemizin imkanı yok.. bu görseller de yasak
Şuan kanama çok azaldı yarın abdest anlarım diye düşünüyorum dün gece 12 yi geciyodu hafif kanama oldu gün içinde bir ped kadar pembe kanamam oldu şuan azaldı bu adetmidir acaba
Kanda olmayan yoktur, olsa olsa enfeksiyonlu bı reglidir, ya da kimyasaldir belki bı ihtimal, doktora gitmek daha mantıklı olurdu, ne olduğunu bizim bilmemizin imkanı yok.. bu görseller de yasak