dusuk mu yapiyorum ::(

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
coook kotuyum 3 haftadir lekelenme vardi doktorumu aradim dun normal asiri olursa gel dedi.
sabah 8den beri 12 ped kullandim. dayanamadim acile geldim. muayene oldum. nobetci doktor dusuk yapiyorsun dedi. kan tahlili verdi gebelik testi. hastanedeyim. agliyorum.
ya hamileysem ve bebegimi kaybediyorsam. oglum 5bucuk aylik

5,5 aylıkmı hamilesin eğer öleyse şunu bilmeni isterimki vücut zararlı olan şeyleri taşıyamaz demekki bebekte bi anomali vardıki dışarı atıyo ....sabretmekten başka çare yok

canım bildiğim kadarıyla 5.5 aylık bi oğlun var ve hamile oldugunu bilmiyordun ve düşük yapıyorsun öyle değil mi? Herseyin hayırlısı canım taktir Allah ın O en iyisini bilir arkadaşın dediği gibi sabır. Teselli olur mu bu bebegi istiyor muydunuz bilmiyorum ama oğlun daha çok küçük zaten

bitanem arıyorum acmıyosun msj attım ama umarım hersey yolundadır cok uzuldum metanetlı ol her ne oluyosa bu aksam aramaya calıs cok merak edıyorum arkadasım herseyın en hayırlısı olsun hakkında

inanmıyorm cnm inşallah öyle br durum yoktur ben 3 aylık hamleym ve bu tür konularda çok hassasım seni tanımıyorm ama inan çok kötü oldm kendm yasıor gbi kötüyüm allahm inşallah sana bağışlar ltfn üzme kendini üzülmen herseyi tetikler lütfen sonucu buraya yaz şimdiden şans diliorum ve dua ediyorm üzülme

yazarken yarim kaldi anlamissinizdir belki de...
tam o anda esim sonucu almisti.
cok sukur sonuc negatif :)
dogumdan sonra ilk adet kanamasi bazen boyle yogun olabilirmis.
kotu haber:azalmazsa kurtaj ile temizlenecek ::
genel anestezi yapilacak.
igne yaptilar.
ilac verdiler gunde 3 tane.
igneden sonra azalma olmadi henuz.
Deryacim; tel icerde, esimin telinden giriyoum nete ve oglumu salliyorum.
cok korktum,oyle boyle degil kizlar fena halde kanamam var.
cok afedersiniz oglumun bezini acip koydum.
esim annene gidelim dedi.
istemedim. babamin yaninda utanirim.
surekli batiyorum zaten ::
bebegim yok diye sevinmeli mi yoksa kanama devam ediyor kutajla temizlenecek diye uzulmeli miyim bilemedim???
cok sukur buna da...
bu arfa aman dikkat kizlar hem gebe kalmamaya hem de acil atesli bebeklerle doluydu...
bebeklerimize iyi bakalim...
hepinize teaekkur ederim...
icimi dokeyim rahatlayim istedim o an.
sizleri de bunalttim.

canım olurmu hıc öyle sey sen ıyı ol yeter allah bılıyo ya aklım cıktı dusuk yapıyosun dıye hem dedığın gıbı dıkkat tabıkı rabbım gönderıyo onun hedıyesı bıze ama doğruya doğru bu haldeyken bakımlarına zor yetısıyoruz cıdden yardımcılarıda olsa ikiz yada yasları yakın olupta cocuk buyutenlerı kutluyorum nurcanım gecmıs olsun tekrar dıkkat et kendıne

deryacim burda beni bekledigini biliyordum :)
sagol canim, sabah doktorumu arayip anlatacagim.
biliyorum gel diyecek ve beni kurtaja alacak.
oglumdan ayri olcam bayilcam.
offff.
ama cokkk kotuyum, azalma hic yok.
kan arti parca hem de elim kadar.
acik acik yaziyorum afedersiniz ama bilin bence size olursa allah korusun aklinizda bulunsun.
derman kalmadi, sarardim.

senin adına sevindim canım düşük olmadığı için sevindim valla zaten 5,5 aylık bebeğin varmış erken daha ve düşük yapmak gerçekten çok ağır bir olay psikolojik olarak hırpalanıyorsun baya çok iyi biliyorum geçmiş olsun ve allah sağlık sıhhat versin oğluşuna

Geçmiş olsun.Umarım herşey iyiye gider:).Yakın olsak bebişe yardımımız olurdu.
Buda bebişe.

canım çok geçmiş olsun,okurken inan çok üzüldüm.inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun.

oh be cnm çok sevndm sevindim çünkü zaten oğlun var daha küçük ve eğer hamile olsaydn dün sölemedm ama o kanamayla %100 de %100 düşük yapardn yazk olrdu geçmş olsn ilaçlarını aksatma yoksa faydası olmaz

nobetci doktorun verdigi ilac agri yapti ve doktorun progestan verdi. dun faydasini gordum. annemdeydim eve gectim aksam. tek korkum 1ay sonraki regl donemim ::
ins aynisi olmaz. ilaci bitene kadar kullanmasam olur mu? 1ogun icmedim artti tekrar basladim. simdi daha az... ilac bitince ya tekrarlarsa...

canım ben o ilacı hamileliğimde 4 ay kullandım,kanamadan dolayı düşük tehlikem vardı,sen bilirsin ama o ilacı fazla kullanmamanı tavsiye ederim,tüylenme ve baş dönmesi yapıyor,özellikle de tüylenme...hormonları alt üst ediyor..

cnm 30 tane var pakette, ben 10 ictim biraktim.
azaldi kanamam zaten
o kadar kan gitti ama onunla birlikte kilo gitmedi yaa :

:18:

çok geçmiş olsun
ben progestanı hamileliğimde kullandım 4 ay boyunca,kanamamı durdurmak için
çok baş dönmesi yapıyordu
ama bence kullan en azından kutu bitene kadar kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…