Düşük mü yapıyorum ?

buzmavisi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
40
9
22
Merhaba arkadaşlar ,
7 haftalık gebeyim, 2 haftadır süren kanamalarım var bazen kahverengi bazen kırmızı pıhtı şeklinde. Salı günü doktora gittim vajinal ultrasonla bebeği gördük iyi kalbi atıyordu herşey yolundaydı. Kanamam bu süre içinde devam etti bügünse biraz büyük şekilde kanlı bir parça geldi. Ağrım falan yok ama bebek mi düştü acaba? Yurtdışında olduğum için hemen almıyorlar 2 hafta sonra bidaha kontrole çağırdılar.
Tüp bebekte bu şekilde kanamalar oluyormuş diye okudum, lütfen yardım edin

Ne desek yanlış olur , kanaman varsa acil doktor görmeli sistemi bilmiyorum ama acil durumlardadami bakmıyorlar?

Ne desek yanlış olur , kanaman varsa acil doktor görmeli sistemi bilmiyorum ama acil durumlardadami bakmıyorlar?
Maalesef acil durumlarda bile randevu veriyorlar o tarihte gidip muayene oluyorsun. Birde bebek 7 haftalık daha küçük olduğu için düşük bile yapsan ilgilenmiyorlar. Bana kalsa hergun kontrole giderim çünkü böyle çok zor ne olduğunu bilmemek

Ağrın yoksa endişelenme. Benimde çok kanamam olmuştu. Ağrı eşlik edince genelde çok riskli oluyor. Ama düşşkse de şu an erken bir hafta olduğu için müdahale edilemiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…