- 25 Haziran 2016
- 7.234
- 12.758
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
Doktor hicbir sey vermedi.kan degerlerine bakalim dusmusse dusuk yapiyorsun anlariz dedi.benim 2 gundur devam ediyo.normal kirmizi renkte bi akinti adet kani gibi.bebeginiz sonra saglikli dogdu degil mi6 haftalık hamileyken önce adet kanaması gibi kan geldi.sonra kesildi kahverengi akinti geldi 1_2 gün.doktor düşük olmasın diye şu an adını hatırlamadığım bir ilaç yazdı.gunde 3 defa ondan içtim.zaten dediğim gibi 2_3 gün içinde kahverengi akinti durdu.sonrasinda ultrasonda bir sorun gözükmedi.
2 gün sonra yine gel,değerin 2 katına çıkması lazım dedi.eger çıkmazsa düşük oluyor dedi.benim 2 katına çıkmıştı.akintida durmuştu.saglikli bir şekilde dogum yaptım.Doktor hicbir sey vermedi.kan degerlerine bakalim dusmusse dusuk yapiyorsun anlariz dedi.benim 2 gundur devam ediyo.normal kirmizi renkte bi akinti adet kani gibi.bebeginiz sonra saglikli dogdu degil mi
Banada ayni seyi soyledi.baska doktora ki gitsem belki ilac falan verir2 gün sonra yine gel,değerin 2 katına çıkması lazım dedi.eger çıkmazsa düşük oluyor dedi.benim 2 katına çıkmıştı.akintida durmuştu.saglikli bir şekilde dogum yaptım.
Yarin gel dedi.Önce tahlil yaptırın bakalım değeriniz yükselecek mi?ne zaman yaptiracaksiniz
Geçmiş olsun bence başka doktora gidin hiç olmadı içiniz rahatlar tutunsun diye progestan veriyorlar belli öyle bir ilaçYarin gel dedi.
Kac haftalik hamileyim diye sordum daha kucuk dedi,acil doktoru oldugu icin cok bilgi vermedi.haklisiniz baska bir doktora gorunsem iyi olacak.Beta Hcg değerin çok yüksek 3 haftalık hamilelikte 40-50-60 falan olur senin 6000 lerde bu değerle nasıl keseyi göremedi? Hadi onu geçtim progestan gibi bir şey neden vermedi. Sen bugün başka bir doktora git bence, umarım istediğin gibi sonuçlanır.
dış gebelik olabilir değer o yuzden o kadar katlamıştır.Beta Hcg değerin çok yüksek 3 haftalık hamilelikte 40-50-60 falan olur senin 6000 lerde bu değerle nasıl keseyi göremedi? Hadi onu geçtim progestan gibi bir şey neden vermedi. Sen bugün başka bir doktora git bence, umarım istediğin gibi sonuçlanır.
Bizler doktor değiliz sonuçta ama 6000 lerde kese gorunmuyorsa bir sıkıntı vardır . Siz hiç vakit kaybetmeden kadın doğum doktoruna gidin,bilgi alın .Gunaydin herkese,
Lutfen konum silinmesin.Tahminen 3 haftalik hamileyim,beta hcg 6541 cikti dun.daha once idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim.c tesi gecesi once kahverengi akintim geldi.sonra adet kanamasi gibi gelmeye basladi.cok degildi,1 tane ped degistirdim sadece o sekilde akintim vardi.doktora gittim kan tahlili aldilar.kese gorunmuyordu kucuk oldugu icin.doktor dusuk olabilir dedi bilemeyiz iki gun sonra gel bakalim dedi.cok korkuyorum hala kanama durmadi,yerlesme kanamasi olsa dururdu.arada bi iki parca kan pihtisi seklinde biseylerde geldi.lutfen boyle bi durum yasayan varsa yardimci olabilir mi?dusuk mu yapiyorum.
Sizi üzmek istemem ama maalesef ben de bu şekilde düşük yapmıştımGunaydin herkese,
Lutfen konum silinmesin.Tahminen 3 haftalik hamileyim,beta hcg 6541 cikti dun.daha once idrar testiyle hamile oldugumu ogrendim.c tesi gecesi once kahverengi akintim geldi.sonra adet kanamasi gibi gelmeye basladi.cok degildi,1 tane ped degistirdim sadece o sekilde akintim vardi.doktora gittim kan tahlili aldilar.kese gorunmuyordu kucuk oldugu icin.doktor dusuk olabilir dedi bilemeyiz iki gun sonra gel bakalim dedi.cok korkuyorum hala kanama durmadi,yerlesme kanamasi olsa dururdu.arada bi iki parca kan pihtisi seklinde biseylerde geldi.lutfen boyle bi durum yasayan varsa yardimci olabilir mi?dusuk mu yapiyorum.
Kac haftalik oldugunuzu onceki adet tarihinize gore soyler, kucuk olmasiyla alakasi yok. Ayrica progestan veriliyor bu durumlarda. Baska bir doktora gidinKac haftalik hamileyim diye sordum daha kucuk dedi,acil doktoru oldugu icin cok bilgi vermedi.haklisiniz baska bir doktora gorunsem iyi olacak.
Unutma sağlıklı olmadığı için düşer zaten... düşüğün arkasıda çabuk gelir ben yaşadım ..şimdi oğluşum kollarımda...Rabbim saglikli olanı en hayırlı zamanda nasip etsin ins .bu arada ben düşmesin diye ignede olmuştum kanamadan sonra ama gene olmadı sagliksizmis demek hayırlısı buymuşGunaydin herkese,
Gecmis olsun sizede.nasil oldu dusugunuz kendi kendine mi?yoksa kurtaj falan oldunuz muSizi üzmek istemem ama maalesef ben de bu şekilde düşük yapmıştım
Sagliksiz bi gebelik olacaksa dediginiz gibi olmamasi daha iyi.rabbim bagislasin bi kizim var.gebeligim planli degildi zaten ama duserse de uzulurum.Unutma sağlıklı olmadığı için düşer zaten... düşüğün arkasıda çabuk gelir ben yaşadım ..şimdi oğluşum kollarımda...Rabbim saglikli olanı en hayırlı zamanda nasip etsin ins .bu arada ben düşmesin diye ignede olmuştum kanamadan sonra ama gene olmadı sagliksizmis demek hayırlısı buymuş
Çok teşekkürler benim kendi düştü. İnşallah sizin ki düşük değildir diye dua ediyorum ağrınız var mıGecmis olsun sizede.nasil oldu dusugunuz kendi kendine mi?yoksa kurtaj falan oldunuz mu
Biraz bas agrisi var.lavaboya gittim biraz once bi kac parca kan pihtisi gibi seyler geldi.kalin parcalardi sanirim dusuruyorum.ben suan işteyim napicam korkuyorum.doktora mi gitmem gerekiyo.siz naptinziÇok teşekkürler benim kendi düştü. İnşallah sizin ki düşük değildir diye dua ediyorum ağrınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?