Kanamaniz adet kanamasi miMerhaba arkadaşlar ben ayın 3 ünde test yaptırdım beta hormonum 17 çıktı hamilesiniz dediler evde de yapmıştım silik çıktığı için hastaneye gittim 2 gün önce koyu kahverengi kanamam oldu dün hastaneye gittim doktor direk düşük dedi kalktı sonra kan testi istedi 132 çıktı beta hormonum 2 gün sonra tekrar gel dedi ilk düşük dedi sonra değerin yüksekmiş dedi yarın tekrar gideceğim düşük mü normal mi yaşayan var mı kanamam hala devam ediyor yerleşme kanaması olabilir mi beta 1000 i geçince kese görünürmüş acaba daha küçük diye gözükmedi doktor düşük dedi yaşayan var mı
Normalde adet günüm ama adet kanaması gibi değilKanamaniz adet kanamasi mi
Umarım öyle olur ben küçük olduğu için kese gözükmemiştir diye düşünmek istiyorum kanama oluşta sağlıklı gebelik geçiren çokmuşKimyasal gebelikte de sanırım böyle olabiliyor. Ama rahim duvarı kanaması tarzı olaylarda çok duydum. İnşallah sağlıklı gebeliktir bebek 5-6 hafta arası gözükür kalp atışı 7-8 haftalar da duyulur
Bende bu ay kimyasal gebelik yasadim normal adet kanamasi yasadim cunku ondan sordum, insalla saglikli gebeliktir:)Normalde adet günüm ama adet kanaması gibi değil
İnşallah umarım sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız kan verdim 2 saat sonra çıkacakmış doktor yarın bakar herhalde ben betayı öğrenirsem paylaşırım sizinle peki sizde kimyasal dedikten sonra bhg düştü müBende bu ay kimyasal gebelik yasadim normal adet kanamasi yasadim cunku ondan sordum, insalla saglikli gebeliktir:)
Ben kan testi verdigimde adetin 4.gunuydu 25 cikti, adetin 8gun oncesi idrar testiyle ogrenmistim adet gunumu bekledim, sonrada adet oldum zaten, 31 aralikta adetim bitti, beta degerim uc dort gun araliklarla 48,53,4. hemen dusmedi yani o yuzden endilenmistim ama cok sukur dustu 4 e kadar, haberlerinizi bekliyorum :)İnşallah umarım sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız kan verdim 2 saat sonra çıkacakmış doktor yarın bakar herhalde ben betayı öğrenirsem paylaşırım sizinle peki sizde kimyasal dedikten sonra bhg düştü mü
Çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için 131 falandı iki gün önce doktor 200 üstüyse sıkıntı yok dedi 1 saat falan kaldı sonuca umarım yükselmiştirBen kan testi verdigimde adetin 4.gunuydu 25 cikti, adetin 8gun oncesi idrar testiyle ogrenmistim adet gunumu bekledim, sonrada adet oldum zaten, 31 aralikta adetim bitti, beta degerim uc dort gun araliklarla 48,53,4. hemen dusmedi yani o yuzden endilenmistim ama cok sukur dustu 4 e kadar, haberlerinizi bekliyorum :)
Düşmüş canım 62 çıktı beta sizin doktorunuz ne dedi birdahaki gebelik için ne kadar beklemem gerek biliyor musunuzBen kan testi verdigimde adetin 4.gunuydu 25 cikti, adetin 8gun oncesi idrar testiyle ogrenmistim adet gunumu bekledim, sonrada adet oldum zaten, 31 aralikta adetim bitti, beta degerim uc dort gun araliklarla 48,53,4. hemen dusmedi yani o yuzden endilenmistim ama cok sukur dustu 4 e kadar, haberlerinizi bekliyorum :)
Oyle bi sey sormadim ben tam bisey demediler bana kimyasal yada dis gebelik olabilir takip dediler sadece benim aklima da oyle bi sey gelmedi, korunmaya gerek var mi yok mu bu surecte bilemedim, size bu konularda bi bilgilendirme yaptilar mi acabaDüşmüş canım 62 çıktı beta sizin doktorunuz ne dedi birdahaki gebelik için ne kadar beklemem gerek biliyor musunuz
Eşim doktorla konuşmuş bir ay dinlenin korunun demiş oda bi sıkıntı olacağı için değil psikolojik açıdan yoksa kimyasal gebelikte sıkıntı olmuyormuşOyle bi sey sormadim ben tam bisey demediler bana kimyasal yada dis gebelik olabilir takip dediler sadece benim aklima da oyle bi sey gelmedi, korunmaya gerek var mi yok mu bu surecte bilemedim, size bu konularda bi bilgilendirme yaptilar mi acaba
Cok sukur diyelim o zaman :)Eşim doktorla konuşmuş bir ay dinlenin korunun demiş oda bi sıkıntı olacağı için değil psikolojik açıdan yoksa kimyasal gebelikte sıkıntı olmuyormuş
Evet :)Cok sukur diyelim o zaman :)
Teşekkür ederim evet kimyasalmış düştü bebekmuhtemelen kimyasal geçiriyorsunuz, değerin daha yüksek olması gerekirdi
Merhaba betam 1121 cikti acaba kese gorunurmu doktora gitsem. Sizce kac haftaliktirmuhtemelen kimyasal geçiriyorsunuz, değerin daha yüksek olması gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?