• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük mü yapıyorum

Razyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2022
21
4
1
30
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza herşeyin hayırlısı olur inşallah ben 5 ay önce 4 aylık bebegimi kaybettim kalbi durduğu için şu an yine hamileyim ufak adet sancılarım var ve pembe lekelenmeler var adetim sadece üç gün geçti ben çok erken fark ettim gebeliği sizce düşük mü yapıyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 😔

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza herşeyin hayırlısı olur inşallah ben 5 ay önce 4 aylık bebegimi kaybettim kalbi durduğu için şu an yine hamileyim ufak adet sancılarım var ve pembe lekelenmeler var adetim sadece üç gün geçti ben çok erken fark ettim gebeliği sizce düşük mü yapıyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 😔
Düşük o kadar hafif olmuyor maalesef gerçekten düşük yaptığını hissedersin ağır ağrılar oluyor ve çok kan kaybı seninki büyük ihtimalle yerleşme kanaması kendini yorma

Dusuk degildir dusuk yaparken dogum sancisi.gibi sanci cektim ben. Ama doktora.gitseniz gerekli tedbirler alinsa iyi olur. Kaybettiginiz yavrunuzla cennette bulusursunuz insallah smdiki bebeginize de saglikla kavusmanizi dilerim

Umarım düşük değildir ama dendiği gibi düşükte bildiğin doğum sancısı çekiliyor. İlk kaybınız baya büyükmüş çok üzüldüm nedeni belirtildi mi :(

Umarım düşük değildir ama dendiği gibi düşükte bildiğin doğum sancısı çekiliyor. İlk kaybınız baya büyükmüş çok üzüldüm nedeni belirtildi mi :KK43:
Hiçbiri neden söylemediler sadece 10 gündür kalbi durmuş dediler kurtaja aldilar o yüzden çok korkuyorum

Dusuk degildir dusuk yaparken dogum sancisi.gibi sanci cektim ben. Ama doktora.gitseniz gerekli tedbirler alinsa iyi olur. Kaybettiginiz yavrunuzla cennette bulusursunuz insallah smdiki bebeginize de saglikla kavusmanizi dilerim
Sizin için de çok üzüldüm Rabb'im hicbir kadına yaşatmasın inşallah düşük değildir gidip gurunecem inşallah

sancınız olmadı yani siz kontrol esnasında öğrendiniz? İhmal etmeyin doktora gidin en azından iğne fitil vs bişey verilir.
Asla sancı yoktu herşey çok normaldi kontrole gidince öğrendim henüz hastahane ye gitmememin nedeni yeni adetim geçti biraz daha geçmesini bekledim sadece

Asla sancı yoktu herşey çok normaldi kontrole gidince öğrendim henüz hastahane ye gitmememin nedeni yeni adetim geçti biraz daha geçmesini bekledim sadece
Kaç haftalık ki bebeğiniz şuanda? Sanırım idrar tahlilinde anladınız henüz kan vermediniz mi doğru mu anlıyorum

Back
X