Şöyle ben kontrole gittim cinsiyetin falan öğrenecektim doktor bana dedi ki ben kalp atış okuyamıyorum dedi senin detaylı ultrasona göndereceğim dedi gittim detaylı ultrasona ultrasonun raporunun başında düşük kredi yazıyor diye hani ben dedim acaba düşük mü yoksa yani hani ben de bu terimi anlamadığım için kaldım pazartesi gideceğim artık ama merak da etmiyor değilim yani belki anlayan biri vardır diye
Anladım arkadaşım çok geçmiş olsun. Keşke baştan biraz bilgi verseydin. Direk tıbbi bi terim yazınca anlamadık. Bir de doktora gittim falan demedin ya. O yüzden doktora git dedik. Pazartesi biraz geç olmaz mı. Ultrason sonucundan sonra doktora tekrar gitme durumumuz olmadı mı. Bunlar hassas şeyler özele falan gitme durumunuz varsa gidin isterseniz.
Çok sağolun acıkcası özel olunca bıraz guvenemedım para için herşey yapar kafasıyla bekliyorum belkı tuhaf olcak ama ben dedim belki daha fazla para için kürtaj dıyebılır yanı günah almak istemiyorum ama öyle de hemen kıyamıyorum bilmiyorum ıyıce kafam karışık
Çok sağolun acıkcası özel olunca bıraz guvenemedım para için herşey yapar kafasıyla bekliyorum belkı tuhaf olcak ama ben dedim belki daha fazla para için kürtaj dıyebılır yanı günah almak istemiyorum ama öyle de hemen kıyamıyorum bilmiyorum ıyıce kafam karışık
Hayır demezler. Ben hiç öyle birşey ne duydum ne gördüm hele böyle bir konuda nasıl desinler. Kalbi atan bi bebeğin kalbi atmıyor diyecek bir doktor sanmıyorum. Siz yine tabi güvendiğiniz başka doktorlara da gidin ama yanılacaklarını sanmıyorum
Hayır demezler. Ben hiç öyle birşey ne duydum ne gördüm hele böyle bir konuda nasıl desinler. Kalbi atan bi bebeğin kalbi atmıyor diyecek bir doktor sanmıyorum. Siz yine tabi güvendiğiniz başka doktorlara da gidin ama yanılacaklarını sanmıyorum
Teşekkürler bende görmedim duymadım yalan konuşup duydum desem olmaz ama aklıma gelmedi degil daha doğrusu kayınvalidem söyledi ama oda pinti olduğu için de demiş olabilir benim aklım almıyor Bebek karnımda ölü ise ben nasıl hiçbir şey anlamadım yaşamadım
Teşekkürler bende görmedim duymadım yalan konuşup duydum desem olmaz ama aklıma gelmedi degil daha doğrusu kayınvalidem söyledi ama oda pinti olduğu için de demiş olabilir benim aklım almıyor Bebek karnımda ölü ise ben nasıl hiçbir şey anlamadım yaşamadım