Düşük mu ne diyor

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
479
117
24
Arkadaşlar ne demek bu 3 aylık

Eklentiler

• Screenshot_2024-08-25-14-01-20-83_439a3fec0400f8974d35eed09a31f914.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 114
Düşük yapıyorsun demiyor onu nerene çıkarttın bebekte varküler kodlanma yokmuş ne demek bilmiyorum. Vajinadan ultrasonla bakılsın ve beta takibi yapılsın demişler. Doktoruna git kontrolünü ol

Düşük yapıyorsun demiyor onu nerene çıkarttın bebekte varküler kodlanma yokmuş ne demek bilmiyorum. Vajinadan ultrasonla bakılsın ve beta takibi yapılsın demişler. Doktoruna git kontrolünü ol
Birincisi üslubuna dıkat et isterseniz insan gibi yazcaksan yaz yoksa yazmak zorunda degilsın benim bir yerımden çıkardım yok doktora gittim muayene almaya cinsiyetinde öğrenecektim doktor bana dedi kalp atışını duyamıyorum git ultrasona ultrasona gittim ultrasonda böyle bir şey çıktı ve yani bu raporun başına düşüp tehdidi yazıyor o yüzden yani bir yerinden çıkardığım yok biraz da uslubunuza dikkat edin

Biz değil doktor ne diyor önemli olan o. Bu tıbbi terimden bişey anlamadım mesela ben. Doktor diyecek ne demek olduğunu.
Şöyle ben kontrole gittim cinsiyetin falan öğrenecektim doktor bana dedi ki ben kalp atış okuyamıyorum dedi senin detaylı ultrasona göndereceğim dedi gittim detaylı ultrasona ultrasonun raporunun başında düşük kredi yazıyor diye hani ben dedim acaba düşük mü yoksa yani hani ben de bu terimi anlamadığım için kaldım pazartesi gideceğim artık ama merak da etmiyor değilim yani belki anlayan biri vardır diye

Pardonnn???? Ne uslüpsuzluk yaptım? Soru sormuşsunuz anladığım kadarıyla yorumladım. Hıncınzı çıkartacağınız kişi ben değilim kendinize gelin

Pardonnn???? Ne uslüpsuzluk yaptım? Soru sormuşsunuz anladığım kadarıyla yorumladım. Hıncınzı çıkartacağınız kişi ben değilim kendinize gelin
Sen kendine gel bence hıncımı neden sizden cıkarım ben tanımıyorum bile sizi sadece nerenden çıkardın kelimesi hoş bir kelime değil dediğim gibi bir yerinden de çıkardığım yok ultrasondaki raporun başında küçük tehdit yazdığı için ben acaba düşük mü dedim

Nerenden çıkardın ne demek mesela ???

yav siz iyi misiniz?? Nerden çıkardın üslupsuzluk mu? Öyle bir şey yazmıyor raporda anneler hemen heyecanlanır düşük mü yapıyorum diye bende o yüzden yazdım. Yazmaz olaydım size gerçekten ne yapıyorsanız yapın banane. insanlık ettik soru cevapladık yemediğimiz laf kalmadı.

Ben iyi deglim hanımefendi tamam belki abartmış olablırım kafam çok karışık eğer kırdıysam kusura bakmayın gerçekten ıyı deglim ondan olabilir ama raporun kodu düşük tehlikesi yazıyor

Evet maalesef öyle yaptı muayeneden doktor kalp atışı duyamıyorum dedi bana ve beni detaylı ultrasona gönderdi detaylı ultrasonundaki bu şeyi yazan da herhangi bir şey demedi partisine kaldı ve raporun başına dediğim gibi düşük tehdit'i yazdığı için ben acaba hani düşük mü yapıyorum bebeğe bir şey mi oldu diye buraya yazdım hani belki anlayan olur daha önce başına gelmiş olan olur

ben de valla internetten baktığım kadarıyla söyleyebildim. inşallah daha iyi bilen çıkar da bilgilendirir. peki detaylı ultrasonda kalp atısı aldı mı doktor?

Ben iyi deglim hanımefendi tamam belki abartmış olablırım kafam çok karışık eğer kırdıysam kusura bakmayın gerçekten ıyı deglim ondan olabilir ama raporun kodu düşük tehlikesi yazıyor
Bende düşük riskili olarak görünüyorum sistemde raporlarım da öyle çıkıyor ama çok şükür 17. Haftaya ulaştık. Siz ultrasona gidin raporda ki yazıya bakmayın. Alacak nefesi varsa yaşıyor. Rabbim size bağışlasın evladınızı

ben de valla internetten baktığım kadarıyla söyleyebildim. inşallah daha iyi bilen çıkar da bilgilendirir. peki detaylı ultrasonda kalp atısı aldı mı doktor?
İnanın okdar kotu oldum kı hıcbırsey sormadım muane eden doktur birden ölü bebek dıyınce kaynar sular döküldü başımdan

Çok sağolun bende daha önce kı gebelikte riskli gurubundayıdım perınatalog kontrolerı oluyor du ama bu terimi USG de yazmışlar bılmıyyorım belkıde doktor kalp atışı yok diye öyle cıkmıs olabilir cok ssgolun sizi de tanım saf salım kavustursun bebegınıze sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…