Soyledikleiniz dusuk olma olmasigi yüksek adet kanaması hemen ve kırmızı olur direk sizinki önce sarı sonra kahverengi sonra kırmızı olmuş benim elimde daha önce dusuk yaptı ve ben o gün surekli yanındaydım o da aynı sizin gibi olmuştu bebek çok küçük olduğu için onunda ağrısı çok yoktu sadece hastaneye gittiğimizde yatirdilar ve bi kaç saat sonra biraz karnım ağlıyor dedi sonra tuvalete gitti ve beyaz bi et parçası geldi dedi sonra doktor baktı ve bebek dusmus dedi o yüzden kan testi vermenizde fayda var.Merhaba kızlar bu ay adetim iki gün gecikti sonra sarı leke geldi bir gün boyunca ardından kahverengiye döndü en son kırmızıyı gördüm ama çok yoğun değildi 2 gün boyunca bir ped bile dolmadı bugün 3. Günümdü ve ben içimden bişey koptuğunu hissettim resmen gidip baktım koyu kırmızı siyahımsı bi et parçası vardı içinde de şeffaf beyaz bi parça vardı fotoğrafını çekip doktoruma gönderdim düşük olabilir mi daha önce hiç yaşamadım nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ben adet oldum sanmıştım dedim o da düşük olabilir beta hcg baktır dedi yarın kan vercem sağlık ocağında ama benim hiç ağrım olmadı ki hatta adet ağrım olurdu hafif mesela ilk üç gün gece kıvrılıp yatardım karnım gerilince acırdı bu ay hiçbişey yok dün de hoplayıp zıpladım biraz bugün bu olunca çok kötü oldum kendimi suçlamaya başladım acaba mı diye ama bi taraftan da düşünüyorum bi belirti hissederdim bi ağrı olurdu hiçbişey yok yani böyle bişey yaşayan var mı mesela ilk 5 haftalıkken düşük yapıp hiç ağrısı olmayan?
Gitmedim aslında doktor o an bi korkuttu beni ama biraz araştırdım adette de gelebiliyomuş öyle parçalar bi de kist var bende olabiliyomuş yani adetim de o parçadan sonra baya baya gelmeye başladı hiç ağrım falan da olmadı bi de ben yumurtlama tarihinden 14 gün sonra test yapmıştım negatif çıkmıştı ovülasyon testiyle takip ettim çünküCanm geçmiş olsun . Gittiniz mi beta HCG baktrmaya ? Eğer düşükse de sağlık olsun . Vardr herşeyde bir hayr . Kendinizi üzmeyin.
MerhabaMerhaba kızlar bu ay adetim iki gün gecikti sonra sarı leke geldi bir gün boyunca ardından kahverengiye döndü en son kırmızıyı gördüm ama çok yoğun değildi 2 gün boyunca bir ped bile dolmadı bugün 3. Günümdü ve ben içimden bişey koptuğunu hissettim resmen gidip baktım koyu kırmızı siyahımsı bi et parçası vardı içinde de şeffaf beyaz bi parça vardı fotoğrafını çekip doktoruma gönderdim düşük olabilir mi daha önce hiç yaşamadım nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ben adet oldum sanmıştım dedim o da düşük olabilir beta hcg baktır dedi yarın kan vercem sağlık ocağında ama benim hiç ağrım olmadı ki hatta adet ağrım olurdu hafif mesela ilk üç gün gece kıvrılıp yatardım karnım gerilince acırdı bu ay hiçbişey yok dün de hoplayıp zıpladım biraz bugün bu olunca çok kötü oldum kendimi suçlamaya başladım acaba mı diye ama bi taraftan da düşünüyorum bi belirti hissederdim bi ağrı olurdu hiçbişey yok yani böyle bişey yaşayan var mı mesela ilk 5 haftalıkken düşük yapıp hiç ağrısı olmayan?
Ben o ay adetten önce test yaptım negatif çıkmıştı ve o kanamada hiç ağrım da olmayınca çok umursamadım sonrasında adetm normale döndü zaten ama test yapmamış olsaydım doktora giderdim herhalde canım sen de şüpheleniyosan ihmal etme.Merhaba
Benimde reglim 2 gün geçti önce aşırı koyu leke geldi sonrasında adet kanaması gibi duş alırkende parça et düştü etrafı şeffafla kaplı gibiydi düşük mü yaptım acaba test yapacaktık yarın .
Ara ara ağrılarım oluyor ama ben agrıya dayanıklı bir yapım var bilemiyorum ki şimdide öle bir kanamam yok damla damla gelmişBende senin gibi oldum ama agrim sancim oldu dusuk yaptin sen
Sağol canım içime kurt düştü ki uyutmadı yani hayırlısı herşeyin teşekkürlerBen o ay adetten önce test yaptım negatif çıkmıştı ve o kanamada hiç ağrım da olmayınca çok umursamadım sonrasında adetm normale döndü zaten ama test yapmamış olsaydım doktora giderdim herhalde canım sen de şüpheleniyosan ihmal etme.
Himm bilemicem belki herkeste farklinoluyor ben hsmile oldumu ogrendim 3 cu gunu gece cocuk gordum odamin kapisinda gidiyordu uzgun hali agliyo hali vardi bende cok korktum gece gercek gibi sabah tuvalete gittim dustuAra ara ağrılarım oluyor ama ben agrıya dayanıklı bir yapım var bilemiyorum ki şimdide öle bir kanamam yok damla damla gelmiş
İnşallah unutursun canım yaHimm bilemicem belki herkeste farklinoluyor ben hsmile oldumu ogrendim 3 cu gunu gece cocuk gordum odamin kapisinda gidiyordu uzgun hali agliyo hali vardi bende cok korktum gece gercek gibi sabah tuvalete gittim dustudedin gibi parcaciklar vardi siyahimdi kalin kalin ahh unutabilsrm
Insallahhİnşallah unutursun canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?