Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Kızlar ben bugün kan verdim. Sonuçta sadece >500 yazıyor. Varsa bile değerin bu kadar yüksek çıkması imkansız geliyor bana. Kürtajın üzerinden 60 gün geçti. Betam hala sıfırlanmamış olabilir mi? Adet kanaması olarak düşündüğümde doktora kontrole gittim parça kalmış yada kan pıhtısı olabilir demişlerdi. Parçada beta yükseltir mi :(

Kızlar burada hep dış gebelik vs yazmışlar benim şuan doktora gitmem gerekir mi yoksa 2 gün sonra yeniden kan verip öyle mi gideyim ortada bir değerde yok sadece >500 yazıyor :( kürtajdan sonra dış gebelik vs kaldıramam sanırım 😞😞

Kızlar selam,

Kasım ayında 3.aşılamamda hamile kalmıştım
Reglimin 14.gününde 20.5 mm tek yumurta ile. 26 kasımda aşılamam olmuştu ve 4 aralıkta silik pozitif kaset test ile hamile olduğumu öğrenmiştim (aşılamanın 8.günü) (ovitrellenin 10.günü) gün geçtikçe koyulaşmıştı ve 9 aralıkta kan testiyle garantilenmişti.

(Ovitrellenin etkisinin hangi gün geçtiğini ve tekrar pozitife döndüğünü takip etmemiştim maalesef)

7+5 te kalp durması sebebiyle 16 ocakta kürtaj oldum.

4.aşılamam şubat ayında negatif
Mart ayında tedavisiz
Nisan ayında 5.aşılamamı oldum

Fakat bu sefer reglimin 9.günü 22mm tek yumurta ile oldum.
(Yumurtam erken büyüdü baya)

Bu sefer ovitrelle etkisini takip ettim 16nisam gece 00:00 ovitrelle - 18 nisan aşılama-22nisan kaset pozitif,23nisan pozitif,24nisan pozitif,25nisan çoook silik gölge şeklinde,26nisan negatif.
Şuan aşılamamamın yine 9.günü 27nisan ve kaset test negatif.

Geçen seferki gibi varsa yine gösterir sanmıştım ama umudum yıkıldı..

Uzun oldu kusura bakmayın sorum şu bu
-ovitrelle etkisi bi vücutta her ay farklı etkimi gösterir?
-Ve aşılamayı erken yada geç olmanın sonucu öğrenmeyle bi ilgisi varmıdır.
-Bu negatif tekrar pozitife dönebilir mi?

(Belirtim tutan aşılamam ile aynı bu arada bu sefer)

Şimdiden teşekkürler herkese🌸

Kızlar ben bugün kan verdim. Sonuçta sadece >500 yazıyor. Varsa bile değerin bu kadar yüksek çıkması imkansız geliyor bana. Kürtajın üzerinden 60 gün geçti. Betam hala sıfırlanmamış olabilir mi? Adet kanaması olarak düşündüğümde doktora kontrole gittim parça kalmış yada kan pıhtısı olabilir demişlerdi. Parçada beta yükseltir mi
Bence gebelik olabilir 60 günde değer düşerdi. Adetin kaçıncı günündesiniz? O kadar da yüksek değil bence tekrar kan verin siz sonra da keseyi görmeye gidin bu arada da eğer sancı ve kanama olursa acile gidersiniz. Hemen endişelenmeyin

Kızlar burada hep dış gebelik vs yazmışlar benim şuan doktora gitmem gerekir mi yoksa 2 gün sonra yeniden kan verip öyle mi gideyim ortada bir değerde yok sadece >500 yazıyor :( kürtajdan sonra dış gebelik vs kaldıramam sanırım 😞😞
Sakin ol bence canım şuan dış gebelik belirtisi yok . Beta herkeste değişken oluyor benim de çok yüksekti. Betaya göre karar verilmez rahimde kese görülmezse dış gebelik olur. Yine de istersen doktora danış engellemiş olmayayım

Bence gebelik olabilir 60 günde değer düşerdi. Adetin kaçıncı günündesiniz? O kadar da yüksek değil bence tekrar kan verin siz sonra da keseyi görmeye gidin bu arada da eğer sancı ve kanama olursa acile gidersiniz. Hemen endişelenmeyin
Çok teşekkür ederim. Bat günümde kan verdim >500 çıktı. 3 hafta +1 gün oluyor

Kızlar selam,

Kasım ayında 3.aşılamamda hamile kalmıştım
Reglimin 14.gününde 20.5 mm tek yumurta ile. 26 kasımda aşılamam olmuştu ve 4 aralıkta silik pozitif kaset test ile hamile olduğumu öğrenmiştim (aşılamanın 8.günü) (ovitrellenin 10.günü) gün geçtikçe koyulaşmıştı ve 9 aralıkta kan testiyle garantilenmişti.

(Ovitrellenin etkisinin hangi gün geçtiğini ve tekrar pozitife döndüğünü takip etmemiştim maalesef)

7+5 te kalp durması sebebiyle 16 ocakta kürtaj oldum.

4.aşılamam şubat ayında negatif
Mart ayında tedavisiz
Nisan ayında 5.aşılamamı oldum

Fakat bu sefer reglimin 9.günü 22mm tek yumurta ile oldum.
(Yumurtam erken büyüdü baya)

Bu sefer ovitrelle etkisini takip ettim 16nisam gece 00:00 ovitrelle - 18 nisan aşılama-22nisan kaset pozitif,23nisan pozitif,24nisan pozitif,25nisan çoook silik gölge şeklinde,26nisan negatif.
Şuan aşılamamamın yine 9.günü 27nisan ve kaset test negatif.

Geçen seferki gibi varsa yine gösterir sanmıştım ama umudum yıkıldı..

Uzun oldu kusura bakmayın sorum şu bu
-ovitrelle etkisi bi vücutta her ay farklı etkimi gösterir?
-Ve aşılamayı erken yada geç olmanın sonucu öğrenmeyle bi ilgisi varmıdır.
-Bu negatif tekrar pozitife dönebilir mi?

(Belirtim tutan aşılamam ile aynı bu arada bu sefer)

Şimdiden teşekkürler herkese🌸
Benim aşılamayla ilgili bilgim yok o yüzden yardımcı olamicam inşallah hayırlısı olur en kısa zamanda🙏🏻💐 ama aşılamayı öğrenmenin alakası vardır bence çünkü ne kadar erken aşılanırsa o kadar erken döllenir erken öğrenilir. Belki testlerle ilgilidir? Adetin geçmesini bekle bakalım

Back
X