Düşük.... Kimyasal

novasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
1.860
2.326
42
Kızlar adetim e beş gun vardı beta degerim 86 cıktı. Sonra adet gunumde adet oldum.betaya baktırdım 56 cıktı. Dört gun sürdü. Sonra Dr düşük yapıyorsun dedi. Kendiliğinden gidicwk dendi. Korunma hemen hamile kalırsın da dediler. Neyse ayın dördünde 56 Dı. Beta. Ayın 14 yani bugün 26 cıktı. Korunma dediği için korunmadık. Beta yavas yavas mı düşecek.... Yoksa tekrardan hamile mi kaldım ki.. Dr gidicem ama pazartesi.

Kızlar adetim e beş gun vardı beta degerim 86 cıktı. Sonra adet gunumde adet oldum.betaya baktırdım 56 cıktı. Dört gun sürdü. Sonra Dr düşük yapıyorsun dedi. Kendiliğinden gidicwk dendi. Korunma hemen hamile kalırsın da dediler. Neyse ayın dördünde 56 Dı. Beta. Ayın 14 yani bugün 26 cıktı. Korunma dediği için korunmadık. Beta yavas yavas mı düşecek.... Yoksa tekrardan hamile mi kaldım ki.. Dr gidicem ama pazartesi.

Canım yavaş yavaş düşüyor. 2 kez yaşadım berbat duygu bilirim.

Dr gitmeyim hemen o zaman bekleyim. Kanamam da yok. 9 ay önce kürtaj oldum. Kalbi durmuştu yavrumun. Geçmiş olsun cnm

Tesekkur ederim. Yine de git istersen vajinal muayene yapıp tekrar hcg istiyor. Bizimkiler çok küçük olduğundan parça falan kalmıyor ama önlem amaçlı bakıyorlar. Off çok üzüldüm adınıza:KK43: inşallah Allah nasip eder. Çok geçmiş olsun

Tesekkur ederim. Yine de git istersen vajinal muayene yapıp tekrar hcg istiyor. Bizimkiler çok küçük olduğundan parça falan kalmıyor ama önlem amaçlı bakıyorlar. Off çok üzüldüm adınıza:KK43: inşallah Allah nasip eder. Çok geçmiş olsun
Dr um her kadın İn basına gelir. Kimse anlamaz demişti. Sen erken hissetmişsin dedi. Bi daha adet gunum gecmeden yapmam test... Hamilelikten bile saymıyoruz demişti. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşaallahh..

Gecmis olsun kızlar.
Benimde gecen ay battan bi gun once kahverengi lekelenmem oldu.Bebek bekledigimiz icin kan testi yaptirdim ama dusuktu deger.2 gun sonra yine yaptirdim katlamisti ama dusuktu yine 6.64tü.Idrar testinde flnda cikmisti.Sonra bat 3 gün gecti o sabah regl oldum.2 gun agrili parcali normalden agir oldu,3.gun hicbisy olmadj ve sonra 3-4 gun daha devam etti.Sonra hicbisy yoktu bitti ama bugun 10.gun yine kahverengi akinti var.

X