- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi rosemoon17
Merhaba , adetime 2 gün kala hcg degerim 5.52 geldi. 4 gün sonrasinda 58 geldi. Bi hafta sonrasinda carsamba kan aldirdim sonuc oersembe aciklandi 616 geldi. Sonuc daha aciklanmamisken peceteye gelen koyu renk kanamam oldu. Ama sildikce geldi. Hizlica doktora gittim giderken yolda bi gun oncesi sonucu ogrendim 616 oldugunu. Doktor rahim kalinlasmasina bakti gayet guzel dedi. Alttan kontrol etti. Kese gormedi ama parlama alanini gordu ve olusum burada buyuk ihtimal dedi. 1500 degerlerinde alttan gorunur zaten ama rahim kalinligi icin baktim alttan ve o da guzel dedi. Bu arada kanamam zaten bitti doktora gidene kadar. Sonrasinda da hic kanama olmadi. Dun yani c.tesi gunu akintim kahverengi oldugu icin ama kan mi emin olamadigim icin kontrol randevusu olarak gene doktora gittim. Ama cok akinti da yoktu icime sinmedi sadece. Doktor ustten kontrol etti ve 4mm kese benzeri olusum gordu ama kese demek icin hala degerin dusuktur 2 gun once 616 ysa bugun 1200 1400 lerde degerler bekleriz bi kan testi yapalim dedi. Ilk defa o hastanede kan testi yaptirdim. Hep saglik ocaginda yaptiriyordum. Ve sonuc 154 geldi. Doktorla telefonda sonucu konustuk maalesef dusuk yapmissin dedi. Benim dusugum o gelen 10 15 damla miktari parcasiz kanama miydi yani ? Dun sabahtan beri kanamam olacak cocugu dusurecegim diye bekliyorum kanamam olacak mi ne zaman baslayacak ? Ne kadar surecek ? Kanama sirasinda yada sonrasinda doktora gitmeme gerek var mi ? Ve ihtimal disinda ama son hcg olcumum yanlis olmus olabilir mi ? Agrim ve kanamam yok an itibariyle. Akintim var diye doktora gitmesem suan 3 4 gun sonra kese gormeye gidecektik ama dusuk yapmisim megerse. Ve bu kanama gelirse bu adet gibi mi olacak yani 1 ay sonrasinda adet mi olacagim bu dongu nasil ?
Cok tesekkurler simdiden herkese. Evde kanama beklemek cok zor
yasayan varsa yardimci olabilur mi ?
Cok tesekkurler simdiden herkese. Evde kanama beklemek cok zor