Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar dün düşük tehlikem olduğunu öğrendim ve doktorum bana progestan hapı verdi aranız da bu ilacı düşük için kullanan varmı bana yardımcı olursanız sevinirim
ben 3 hafta kullandım..düşük tehlikem vardı.şimdi çok şükür 11. haftamdayım..bi sorun yok gibi gözüküyor..kanamam olmustu 5. haftada ondan sonra doktorum önermişti..progestan bende cok fazla mıde rahatsızlıgı yaptı..zaten kanamam geçincede bıraktım..geçmiş olsun sanada..insallah sağsalım bebklerımzı dogar..
ben düşük tehlikem olmadığı hallde her ihtimale karşı doktorum bana da verdi.hamile kalıptadüşük tehlikesi olan çoçu kadın bu ilacı kullanır zaten sende vakit geçirmeden kullanmaya bak şeker.
cnm telaşlanmana gerek yok çünkü bu ilaç için benim doktorum sihirli ilaç falan demişti ablama düşük tehlikesi için verdi.banada daha önce bi enfeksiyon için,şimdide d.kontrol ilacı bıraktım ama regl düzensiz diye verdi düzenleyici olarak .hamile dglm,ama hamilelerdede rahatlıkla kullanılıyor.merak etme allah saglıklı evlatları almak nasip etsin kucagımıza.
progestan sayesinde 23. haftama geldim ..yoksa erken düşükle bebeğimi kaybedebilirdim..benim için kurtarıcı gibiydi..düşük tehlikesi ve kanaması olan herkese tavsiyemdir..ilk üç ay mutlaka kullanın..bebişinizin rahime daha iyi tutunmasını sağlıyor..geçmiş olsun...