Düşük hk

Bilmeden bi insan 2.testi yapıp emin olmadan kendi çapında sonlandırma işlemleri yapmaz. Bi de keseydi diyorsunuz her açıklamanız çelişiyor.

tam düşürme teknikleri :KK57: 1-2 gün değil ki 8 günlük bir gecikme... direk bebek geliyor akla .ısrarla adet olmaya çalışmışsınız. inşallah bir şey yoktur.bas bas bağırıyorlar ilk gebelik dönemnde maydanoz suyu içilmesin hatta bitki çayları bile zararlı diye. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz:KK51:

Oha ya oha bir çocuk sahibi bir anne nasıl böyle birşey yapar aklım almıyor inanmıyorum:sinirli: şaka mısınız siz ? Nasıl bilmiyorsunuz ya test 10 dk dan sonra zaten özelliğini kaybediyor bozuluyor o anki gördüğünüz gerçek sonuç değildi belli birşey bu :KK57: Nasıl tedbirsiz davranıp düzgün bir kan tahlili vermeden ilaca kendi kafanıza göre başladınız ? Cinayet bu başka birşey değil:mad:

Gebelik bölümüne konu açtım ama kimse yazmayınca burdan fikir almak istedim

İyi günler hanımlar

Sizlere danışmak istediğim bir sorum var
1 yaşında kızım var ve şimdilik yeni bebek düşüncem yok-tu bir gecelik tedbirsiz yakınlaşma olana kadar
Adetim 8 gün gecikti ve test yaptım o arada acil evden çıkmam lazımdı ve teste bakmadım sabah baktığımda hafif silik ama çizgilerinde dağılmış olduğunu görünce test bozuk diye düşünüp önemsemedim
Tarlusal kullandım ve ağrım olmazdı ama bu sefer olunca maydanoz kaynatıp içtim sabah kahverengi kanama başladı ve biraz önce belim çok ağrıyınca tuvalete gittim ve gördüğüm şey keseydi sanırım
Şeffaf 1 cm boyunca birşeydi kese diye tahmin ettim ama emin olamadım
Başına böyle birşey gelen oldu mu acaba ?
Canim düşük bile yapmış olsan kan degerlerinde gebelik hormonu hemen düşmez acaba deyip kendini yiyip bitirmektense git hemen kanda gebelik degerlerine baktir keske denmez ama bi o ilaci icmeden once kan testi yaptiri verseydin canim yaaa korunmadik supheli bi durum diyosun bende supheliyim agrim.oldu agri kesici bile almadim ne olur ne olmaz diye

Doktora gidip antibiyotik alınca tedavi süreci devam ederken adetim 2 gün gecikti ve ben direkt kestim aldığım ilaçları.

Hamile olma durumun söz konusuydu çünkü. Sizinki 8 gün gecikmiş keşke ikinci testi alıp yeniden deneseydiniz. Bence bana göre bilerek yapmışsınız ne yapmışsaniz.

Doktora gidip antibiyotik alınca tedavi süreci devam ederken adetim 2 gün gecikti ve ben direkt kestim aldığım ilaçları.

Hamile olma durumun söz konusuydu çünkü. Sizinki 8 gün gecikmiş keşke ikinci testi alıp yeniden deneseydiniz. Bence bana göre bilerek yapmışsınız ne yapmışsaniz.
Konu sahibi bunu kabul etmiyor birde. neyse çok üstüne gitmeyelim başınız sağolsun her ikisi içinde

Babam yeni vefat etti ben onun stresine bağlayarak gecikti galiba ve testte iki çizgi gördüm yazmadım keşke okusanız elbette iki çizginin gebelik olduğunu biliyorum tek çizgi dağılmış dedim
Babam vefat ettiği için streae bağladım umarım artık derdimi anlatabildim emin olun o arada bunu düşünmek yerine biran önce olsun abdest alıyım babama dua ediyim diyorsunuz
başınız sağolsun ama babanıza dua etmek için neden adetinizi söktürüyorsunuz. garip yani zaten temizsiniz dilediğiniz gibi abdest alıp duanızı edersiniz. olmaması avantajken ilginç geldi neyse....

Back