Cinayet mi siz kendinizde misiniz acababile bile korunmayıp bile bile tarlusal içip bile bile maydonoz suyu içmek. bu düşük değil bildiğimiz cinayet oluyor
o zaman önce bir kan testi sonra tarlusal. teste bile bakmadan çıktım diyorsunuzCinayet mi siz kendinizde misiniz acaba
Kim bile bile yapar bunu ben zaten hamile olduğumu bilsem bunu yapmam çünkü kendi kızım olsun diye yıllarca savaş verdim
Teste sabah baktım ve dağılmış tek silik çizgi ayrıca korunmasız gün dediğimde dahi dikkat ettik sadece şüphemiz vardı o kadaro zaman önce bir kan testi sonra tarlusal. teste bile bakmadan çıktım diyorsunuz
Cinayet mi siz kendinizde misiniz acaba
Kim bile bile yapar bunu ben zaten hamile olduğumu bilsem bunu yapmam çünkü kendi kızım olsun diye yıllarca savaş verdim
Doktorum adet söktürücü özelliği olduğu için önerdimaydanoz suyu neden?
vallahi sen kendini bilmiyorsun biz nerden bilelim. bu kadar mücadele vermiş biri olarak nasıl böyle düşüncesiz davranabiliyorsunuz. bence artık emin olmadan tarlusala saldırmayınGebelik bölümüne konu açtım ama kimse yazmayınca burdan fikir almak istedim
İyi günler hanımlar
Sizlere danışmak istediğim bir sorum var
1 yaşında kızım var ve şimdilik yeni bebek düşüncem yok-tu bir gecelik tedbirsiz yakınlaşma olana kadar
Adetim 8 gün gecikti ve test yaptım o arada acil evden çıkmam lazımdı ve teste bakmadım sabah baktığımda hafif silik ama çizgilerinde dağılmış olduğunu görünce test bozuk diye düşünüp önemsemedim
Tarlusal kullandım ve ağrım olmazdı ama bu sefer olunca maydanoz kaynatıp içtim sabah kahverengi kanama başladı ve biraz önce belim çok ağrıyınca tuvalete gittim ve gördüğüm şey keseydi sanırım
Şeffaf 1 cm boyunca birşeydi kese diye tahmin ettim ama emin olamadım
Başına böyle birşey gelen oldu mu acaba ?
recetesiz satılmıyor. eczanedeki kadın düşük için kullanıyor bazıları demişti.Ben de hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullandım hiç de bişey olmadı doktor da hiçbişey olmaz demişti hatta
Evet satılmıyor adet olmayınca doktorum verdirecetesiz satılmıyor. eczanedeki kadın düşük için kullanıyor bazıları demişti.
Çizgiden kastım tamamen dağılmış ne olduğu belli olmayan çizgilerİlk testteki silik çizginin bile gebeliğe işaret olduğunu bilecek tecrüben vardır diye düşünüyorum, kızından dolayı.
Keşke gebe olmadığından emin olarak hareket etseydin.
Üzüldüm. Geçmiş olsun artık yapacak bir şey yok.
Kadın doğuma git de güzel bi muayene ol lütfen.
recetesiz satılmıyor. eczanedeki kadın düşük için kullanıyor bazıları demişti.
Babam yeni vefat etti ben onun stresine bağlayarak gecikti galiba ve testte iki çizgi gördüm yazmadım keşke okusanız elbette iki çizginin gebelik olduğunu biliyorum tek çizgi dağılmış dedimgebelik şüphen varken yapınca taşlanman normal değil mi? az çok biliyorsun burasının nasıl bir yer olduğunu. üstelik iki çizgi görmüssün . insan bir kaç test ve kan tesi de yaptırmaz mı? cesaretine hayran kaldım. ama olan olmuş.sana söylecekler benimkilerden farklı olamayacak. adetini değil gebeliğini söküp atmıssın gibi gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?