Düşük hk

Sims12

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
35
37
18
36
Gebelik bölümüne konu açtım ama kimse yazmayınca burdan fikir almak istedim

İyi günler hanımlar

Sizlere danışmak istediğim bir sorum var
1 yaşında kızım var ve şimdilik yeni bebek düşüncem yok-tu bir gecelik tedbirsiz yakınlaşma olana kadar
Adetim 8 gün gecikti ve test yaptım o arada acil evden çıkmam lazımdı ve teste bakmadım sabah baktığımda hafif silik ama çizgilerinde dağılmış olduğunu görünce test bozuk diye düşünüp önemsemedim
Tarlusal kullandım ve ağrım olmazdı ama bu sefer olunca maydanoz kaynatıp içtim sabah kahverengi kanama başladı ve biraz önce belim çok ağrıyınca tuvalete gittim ve gördüğüm şey keseydi sanırım
Şeffaf 1 cm boyunca birşeydi kese diye tahmin ettim ama emin olamadım
Başına böyle birşey gelen oldu mu acaba ?

bile bile korunmayıp bile bile tarlusal içip bile bile maydonoz suyu içmek. bu düşük değil bildiğimiz cinayet oluyor
Cinayet mi siz kendinizde misiniz acaba
Kim bile bile yapar bunu ben zaten hamile olduğumu bilsem bunu yapmam çünkü kendi kızım olsun diye yıllarca savaş verdim

o zaman önce bir kan testi sonra tarlusal. teste bile bakmadan çıktım diyorsunuz
Teste sabah baktım ve dağılmış tek silik çizgi ayrıca korunmasız gün dediğimde dahi dikkat ettik sadece şüphemiz vardı o kadar
Adet düzensizliği olduğu için tarlusal kullanıyordum
İnsanları hemen yargılamayın

Cinayet mi siz kendinizde misiniz acaba
Kim bile bile yapar bunu ben zaten hamile olduğumu bilsem bunu yapmam çünkü kendi kızım olsun diye yıllarca savaş verdim

bilerek değil ama bilmeyerek de değil. ikinci testi yapabilirdiniz sonuçta. bana da davranışınız garip geldi. test yapmasanız bile şüphenüz varken ısrarla adet olmaya çalışmak... belki bunların düşükle alakalı yok belki düşük yapmadınız bile ama bundan sonra bilinçli davranın derim.

Ben de hamile olduğumu bilmeden tarlusal kullandım hiç de bişey olmadı doktor da hiçbişey olmaz demişti hatta

Gebelik bölümüne konu açtım ama kimse yazmayınca burdan fikir almak istedim

İyi günler hanımlar

Sizlere danışmak istediğim bir sorum var
1 yaşında kızım var ve şimdilik yeni bebek düşüncem yok-tu bir gecelik tedbirsiz yakınlaşma olana kadar
Adetim 8 gün gecikti ve test yaptım o arada acil evden çıkmam lazımdı ve teste bakmadım sabah baktığımda hafif silik ama çizgilerinde dağılmış olduğunu görünce test bozuk diye düşünüp önemsemedim
Tarlusal kullandım ve ağrım olmazdı ama bu sefer olunca maydanoz kaynatıp içtim sabah kahverengi kanama başladı ve biraz önce belim çok ağrıyınca tuvalete gittim ve gördüğüm şey keseydi sanırım
Şeffaf 1 cm boyunca birşeydi kese diye tahmin ettim ama emin olamadım
Başına böyle birşey gelen oldu mu acaba ?
vallahi sen kendini bilmiyorsun biz nerden bilelim. bu kadar mücadele vermiş biri olarak nasıl böyle düşüncesiz davranabiliyorsunuz. bence artık emin olmadan tarlusala saldırmayın

İlk testteki silik çizginin bile gebeliğe işaret olduğunu bilecek tecrüben vardır diye düşünüyorum, kızından dolayı.

Keşke gebe olmadığından emin olarak hareket etseydin.
Üzüldüm. Geçmiş olsun artık yapacak bir şey yok.
Kadın doğuma git de güzel bi muayene ol lütfen.

Keşke kan testi verseydiniz en azından regl söktürücü ve maydonoz suyu içmeden bir tedbir almanız lazımdı. Testte silik çizgiyi bozulmuşta olsa gördüğünüz halde test yenilemek varken bunları içmeniz çok büyük çelişki olmuş.

Bir doktora görünün içinizde parça kalmasın.

gebelik şüphen varken yapınca taşlanman normal değil mi? az çok biliyorsun burasının nasıl bir yer olduğunu. üstelik iki çizgi görmüssün . insan bir kaç test ve kan tesi de yaptırmaz mı? cesaretine hayran kaldım. ama olan olmuş.sana söylecekler benimkilerden farklı olamayacak. adetini değil gebeliğini söküp atmıssın gibi gözüküyor.

İlk testteki silik çizginin bile gebeliğe işaret olduğunu bilecek tecrüben vardır diye düşünüyorum, kızından dolayı.

Keşke gebe olmadığından emin olarak hareket etseydin.
Üzüldüm. Geçmiş olsun artık yapacak bir şey yok.
Kadın doğuma git de güzel bi muayene ol lütfen.
Çizgiden kastım tamamen dağılmış ne olduğu belli olmayan çizgiler

gebelik şüphen varken yapınca taşlanman normal değil mi? az çok biliyorsun burasının nasıl bir yer olduğunu. üstelik iki çizgi görmüssün . insan bir kaç test ve kan tesi de yaptırmaz mı? cesaretine hayran kaldım. ama olan olmuş.sana söylecekler benimkilerden farklı olamayacak. adetini değil gebeliğini söküp atmıssın gibi gözüküyor.
Babam yeni vefat etti ben onun stresine bağlayarak gecikti galiba ve testte iki çizgi gördüm yazmadım keşke okusanız elbette iki çizginin gebelik olduğunu biliyorum tek çizgi dağılmış dedim
Babam vefat ettiği için streae bağladım umarım artık derdimi anlatabildim emin olun o arada bunu düşünmek yerine biran önce olsun abdest alıyım babama dua ediyim diyorsunuz

Back