benimde tek tesellim bu doğduktan sonra kaybetsem kahrolurdum .Sizede çok geçmiş olsun tekrar hamile kalabildiniz mi bu süreci nasıl atlattınızÖncelikle çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda daha sağlıklı daha hayırlı bir evladınız olur bende onun bir degisigini yaşadım aynı sizinki gibi pede düştüğünü gördüm herşeyi oluşuyor 2 aylıktı . 12 saat sancı sonrası kürtaja aldılar o zamanlar pandemi vardı ve covid sonucumu beklediler 12 saat sancı çektim keseyi kürtaj ile aldılar gerçekten zor ama ben daha soğuk kanliyim.sanirim okudum sürekli Rabbimden dayanma gücü istedim ama hiç aglamadim bile çünkü demekki yaşamayackti iyiki doğduktan sonra ölmedi dedim . Umarım artık herşey daha iyi olur.
Allah sizlere yaşatmasın .anneliğin her aşaması annelik ...doğsada doğmasada o bir parçamiz artıkRabbim sabır versin. Hiç düşük yaşamadım ama ne hissettiğinizi anlayacak kadar anneyim. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Lütfen destek alın, tek başınıza aşabileceğiniz bir şey değil bu.
çok teşekkür ederim dualarınız için iyiki varsınızsabır diliyorum ne denir ki, inşallah istediğiniz zaman sağlıklı bir gebelikle bebeğinize kavuşursunuz. allah beterinden saklasın, zaten ilk gebelikler hep riskli olur derler. dua ettim sizin için, en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız umarım.
ARKADAŞLAR SİTEYİ TAM KULLANAMIYORUM .O YÜZDEN GÜZEL YORUMLARINIZA TEK TEK CEVAP VEREMEDİM SANIRIM .YORUM YAPAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İNANIN GÜZEL DİLEKLERİNİZ ÇOK İYİ GELDİ BANA .RABBİM SİZLERE GÖSTERMESİN İNŞALLAH .BURAYA TEKRAR ANNE OLUP KUCAĞIMA ALDIĞIMIN HABERLERİNİDE PAYLAŞIRIM İNŞALLAHÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin
SİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BAŞINIZ SAĞOLSUN.ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH AMA GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DURUMMUŞ .GÖZÜMÜ KAPATSAM AKLIMA GELİYOR.BOMBOŞ KALDIM SANKİ.ÇEVREMDEKİLER BİR DAHA OLUR NE OLACAK VS DİYORLAR AMA BN BU EVLADIMI NASIL UNUTAYIM .10 TANE OLSADA UNUTMAK İMKANSIZ .ALLAH SİZİNDE İÇİNİZE FERAHLIK VERSİNGeçmiş olsun, başınız sağolsun Rabbim gönül ferahlığı versinbende 10 ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim, nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum içinde hep acısı kalıyor ne kadar zaman geçse de aklına gelince kalbine ağrısı giriyor. Benim yaptığım bir hata acımı yaşamadan unutmaya çalışarak atlatacağımı sandım. Şuan yaşamımdaki herşeye karşı eski hislerimi heveslerimi kaybetmiş durumdayım, siz bunu yapmayın acınızı yaşayın gerekirse sizi anlayacak teselli verecek birilerine anlatın veya psikolojik destek alın size ne iyi gelecekse onu yapın
Allah razı olsun. Benim de 3 yaşında çok şükür sağlıklı bir evladım var ama her birinin yeri ayrı, başka evlat olunca zaman geçtikçe aklına daha az sıklıkla gelse de acısı aynı kalıyor. Cennette bizi bekleyen meleklerimiz var diye teselli edeceğiz kendimiziSİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BAŞINIZ SAĞOLSUN.ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH AMA GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DURUMMUŞ .GÖZÜMÜ KAPATSAM AKLIMA GELİYOR.BOMBOŞ KALDIM SANKİ.ÇEVREMDEKİLER BİR DAHA OLUR NE OLACAK VS DİYORLAR AMA BN BU EVLADIMI NASIL UNUTAYIM .10 TANE OLSADA UNUTMAK İMKANSIZ .ALLAH SİZİNDE İÇİNİZE FERAHLIK VERSİN
Yok hala istemiyorum açıkçası . 2. Gebelikti zaten . Bolca dua ettim ve iyiki alismadik görmedik konlamadik diye kendimi teselli ettimbenimde tek tesellim bu doğduktan sonra kaybetsem kahrolurdum .Sizede çok geçmiş olsun tekrar hamile kalabildiniz mi bu süreci nasıl atlattınız
Bende 11 haftalıkken düşük yaptım aynı şekilde bebeğim elime geldi ama zaten çok minicikti. Aynı şekilde anestezi yapmadan kürtaj yaptılar ama çok şükür atlattım gibi. Sadece hala kadın doğum acile gitmeye korkuyorum. Geçiyor emin olun kendinizi çok yıpratmayın ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. Yeniden bebek istiyorsanız sağlam bir psikoloji gerekiyor.Merhaba arkadaşlar, sizlerle 2 gün önce başıma gelen çok üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum.içim o kadar yanıyor ki belki bana yazacağınız yorumlar bir nebze su serper içime..11 haftalık geberdim.Çok beklediğim ve istediğim bir hamilelikti.34 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Rahmimde 2 tane miyom vardı 5 er santimlik bu miyomlardan dolayı hamile kalamadığımı düşünerek tedavi sürecine başlamıştım.Tam o sıralarda mucize gibi hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu.Taki geçen hafta pazartesine kadar... işyerine gittigimde kanamam olduğunu farkettim hemen doktora gittik ve düşük önleyici ilaçlar yazıp gönderdi beni eve.Düzenli kullandım ilaçlarımı ve hiç hareket etmedim.Ama ağrılarım gitgide şiddetlendi.Vu arada bir kaç kere daha doktora gittim bebek yaşıyordu.cuma günü kalp atışını duymuştum ki cumartesi artık dayanılmaz bir sancı başladı bir taraftanda artik rahminden şu geliyordu.eşim ambulansı aradı ve karşılamaya gitti.O sırada kırmızı parçalar da gelmeye başladı.tam o parçalara bakarken bebeğim elime geldi .. bembeyaz küçücük.o an nasıl delirmedim bilmiyorum..sonra pecetenun üzerine koydum beni hastaneye kaldırdılar.esime dedim ki sakın ona bakma üzülmesini istemedim.sonra bir poşete koymasını istediler.bizimle beraber hastaneye getirdiler.tam bana müdahale ederken önümden poşetle geçti bebeğim,bir kaba koydular sonra..kap gözümün önündeydi hep ,sonra anestezi yapmadan kürtaj oldum..bu acının sanırım tarifi yok daha yazacak çok seyim var ama kelimeler diziliyor boğazımda.Bu durumu nasıl aşacagim bilmiyorum.bebegimi nasıl unutacağım..Allah kimsenin başına vermesin...
Allah sabır versin, evet çok zor bir durum yaşadığın ve ne çok kadın var bunu yaşayan sen çok güçlüsün elbet geçecek zamanla geçecek.. . Yine olur bebeğin ve inş çok güzl rahat gebelik yaşar kucağına alırsın. Sarılıyorum sanaMerhaba arkadaşlar, sizlerle 2 gün önce başıma gelen çok üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum.içim o kadar yanıyor ki belki bana yazacağınız yorumlar bir nebze su serper içime..11 haftalık geberdim.Çok beklediğim ve istediğim bir hamilelikti.34 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Rahmimde 2 tane miyom vardı 5 er santimlik bu miyomlardan dolayı hamile kalamadığımı düşünerek tedavi sürecine başlamıştım.Tam o sıralarda mucize gibi hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu.Taki geçen hafta pazartesine kadar... işyerine gittigimde kanamam olduğunu farkettim hemen doktora gittik ve düşük önleyici ilaçlar yazıp gönderdi beni eve.Düzenli kullandım ilaçlarımı ve hiç hareket etmedim.Ama ağrılarım gitgide şiddetlendi.Vu arada bir kaç kere daha doktora gittim bebek yaşıyordu.cuma günü kalp atışını duymuştum ki cumartesi artık dayanılmaz bir sancı başladı bir taraftanda artik rahminden şu geliyordu.eşim ambulansı aradı ve karşılamaya gitti.O sırada kırmızı parçalar da gelmeye başladı.tam o parçalara bakarken bebeğim elime geldi .. bembeyaz küçücük.o an nasıl delirmedim bilmiyorum..sonra pecetenun üzerine koydum beni hastaneye kaldırdılar.esime dedim ki sakın ona bakma üzülmesini istemedim.sonra bir poşete koymasını istediler.bizimle beraber hastaneye getirdiler.tam bana müdahale ederken önümden poşetle geçti bebeğim,bir kaba koydular sonra..kap gözümün önündeydi hep ,sonra anestezi yapmadan kürtaj oldum..bu acının sanırım tarifi yok daha yazacak çok seyim var ama kelimeler diziliyor boğazımda.Bu durumu nasıl aşacagim bilmiyorum.bebegimi nasıl unutacağım..Allah kimsenin başına vermesin...
İnşallah arkadaşım hızlıca toparlanır tez zamanda sağlık ve sıhhatle alırsın kucağına bebeğiniinşallah tek istediğim sağlıklı bir evlat kucağıma almak bu günleri unutmak..
anlayamadım ya ne demek anestezi yapmadan kürtaj niçin öyle yapıyorlarmış ruh hastaları çok gecmşş olsun bebeğinizle uzun ömürler dilerimBende 11 haftalıkken düşük yaptım aynı şekilde bebeğim elime geldi ama zaten çok minicikti. Aynı şekilde anestezi yapmadan kürtaj yaptılar ama çok şükür atlattım gibi. Sadece hala kadın doğum acile gitmeye korkuyorum. Geçiyor emin olun kendinizi çok yıpratmayın ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. Yeniden bebek istiyorsanız sağlam bir psikoloji gerekiyor.
Tadilatta dediler benim de çok agrim ve kanamam vardı mecbur katlandım. Şimdi bile atlatamadım o korkuyu. Çok teşekkür ederim inşallah kucağıma saglikla alırımanlayamadım ya ne demek anestezi yapmadan kürtaj niçin öyle yapıyorlarmış ruh hastaları çok gecmşş olsun bebeğinizle uzun ömürler dilerim
Geçen sene ben de kürtaj olacakken sormuştum, devlette anestezisiz yapıldığı için özelde yaptırmıştım. Öyleymiş.anlayamadım ya ne demek anestezi yapmadan kürtaj niçin öyle yapıyorlarmış ruh hastaları çok gecmşş olsun bebeğinizle uzun ömürler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?