• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÜŞÜK HİKAYEM..HAYATIMIN EN ZOR GÜNÜ

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda daha sağlıklı daha hayırlı bir evladınız olur bende onun bir degisigini yaşadım aynı sizinki gibi pede düştüğünü gördüm herşeyi oluşuyor 2 aylıktı . 12 saat sancı sonrası kürtaja aldılar o zamanlar pandemi vardı ve covid sonucumu beklediler 12 saat sancı çektim keseyi kürtaj ile aldılar gerçekten zor ama ben daha soğuk kanliyim.sanirim okudum sürekli Rabbimden dayanma gücü istedim ama hiç aglamadim bile çünkü demekki yaşamayackti iyiki doğduktan sonra ölmedi dedim . Umarım artık herşey daha iyi olur. 💙
benimde tek tesellim bu doğduktan sonra kaybetsem kahrolurdum .Sizede çok geçmiş olsun tekrar hamile kalabildiniz mi bu süreci nasıl atlattınız

Rabbim sabır versin. Hiç düşük yaşamadım ama ne hissettiğinizi anlayacak kadar anneyim. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Lütfen destek alın, tek başınıza aşabileceğiniz bir şey değil bu.
Allah sizlere yaşatmasın .anneliğin her aşaması annelik ...doğsada doğmasada o bir parçamiz artık

sabır diliyorum ne denir ki, inşallah istediğiniz zaman sağlıklı bir gebelikle bebeğinize kavuşursunuz. allah beterinden saklasın, zaten ilk gebelikler hep riskli olur derler. dua ettim sizin için, en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız umarım.
çok teşekkür ederim dualarınız için iyiki varsınız

Geçmiş olsun, başınız sağolsun Rabbim gönül ferahlığı versin 🤲🏻 bende 10 ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim, nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum içinde hep acısı kalıyor ne kadar zaman geçse de aklına gelince kalbine ağrısı giriyor. Benim yaptığım bir hata acımı yaşamadan unutmaya çalışarak atlatacağımı sandım. Şuan yaşamımdaki herşeye karşı eski hislerimi heveslerimi kaybetmiş durumdayım, siz bunu yapmayın acınızı yaşayın gerekirse sizi anlayacak teselli verecek birilerine anlatın veya psikolojik destek alın size ne iyi gelecekse onu yapın

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin
ARKADAŞLAR SİTEYİ TAM KULLANAMIYORUM .O YÜZDEN GÜZEL YORUMLARINIZA TEK TEK CEVAP VEREMEDİM SANIRIM .YORUM YAPAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İNANIN GÜZEL DİLEKLERİNİZ ÇOK İYİ GELDİ BANA .RABBİM SİZLERE GÖSTERMESİN İNŞALLAH .BURAYA TEKRAR ANNE OLUP KUCAĞIMA ALDIĞIMIN HABERLERİNİDE PAYLAŞIRIM İNŞALLAH

Geçmiş olsun, başınız sağolsun Rabbim gönül ferahlığı versin 🤲🏻 bende 10 ay önce 16 haftalık bebeğimi kaybettim, nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum içinde hep acısı kalıyor ne kadar zaman geçse de aklına gelince kalbine ağrısı giriyor. Benim yaptığım bir hata acımı yaşamadan unutmaya çalışarak atlatacağımı sandım. Şuan yaşamımdaki herşeye karşı eski hislerimi heveslerimi kaybetmiş durumdayım, siz bunu yapmayın acınızı yaşayın gerekirse sizi anlayacak teselli verecek birilerine anlatın veya psikolojik destek alın size ne iyi gelecekse onu yapın
SİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BAŞINIZ SAĞOLSUN.ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH AMA GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DURUMMUŞ .GÖZÜMÜ KAPATSAM AKLIMA GELİYOR.BOMBOŞ KALDIM SANKİ.ÇEVREMDEKİLER BİR DAHA OLUR NE OLACAK VS DİYORLAR AMA BN BU EVLADIMI NASIL UNUTAYIM .10 TANE OLSADA UNUTMAK İMKANSIZ .ALLAH SİZİNDE İÇİNİZE FERAHLIK VERSİN

SİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BAŞINIZ SAĞOLSUN.ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH AMA GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİR DURUMMUŞ .GÖZÜMÜ KAPATSAM AKLIMA GELİYOR.BOMBOŞ KALDIM SANKİ.ÇEVREMDEKİLER BİR DAHA OLUR NE OLACAK VS DİYORLAR AMA BN BU EVLADIMI NASIL UNUTAYIM .10 TANE OLSADA UNUTMAK İMKANSIZ .ALLAH SİZİNDE İÇİNİZE FERAHLIK VERSİN
Allah razı olsun. Benim de 3 yaşında çok şükür sağlıklı bir evladım var ama her birinin yeri ayrı, başka evlat olunca zaman geçtikçe aklına daha az sıklıkla gelse de acısı aynı kalıyor. Cennette bizi bekleyen meleklerimiz var diye teselli edeceğiz kendimizi 🌸

benimde tek tesellim bu doğduktan sonra kaybetsem kahrolurdum .Sizede çok geçmiş olsun tekrar hamile kalabildiniz mi bu süreci nasıl atlattınız
Yok hala istemiyorum açıkçası . 2. Gebelikti zaten . Bolca dua ettim ve iyiki alismadik görmedik konlamadik diye kendimi teselli ettim

Çok üzüldüm.Allah sabır versin.
İnşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri görürsüniz.

Bende seneler önce 12 haftalık bebeğimi düşürdüm ve seninkinden daha travmatikti 23 yaşındaydım önce kan boşaldı benden eşofmanım hep kandı hastaneye gitti bebek yasiyodu ilaçlarla eve döndüm ve tam bir hafta karnım ağrıdı ve parçalar düştü benden hergun hastaneye gidiyorum bebeğin kalp atışları var ve 12 haftalık olduğu için mudahele edilemiyor en sonunda doktor hastaneye yatiralim dedi ben istemedim o zaman git sabah gel dedi ve ben o gece altı saat sancı çekerek düşürdum bebeğimi kürtaj oldum ama beni bayilttilar doktorum anestezi olmadan yapmak istemedi zaten çok yipranmistim ara ara aklıma gelir için yanar ama yapacak bişey yok iki oğlum var şimdi inşallah sizinde en kısa zamanda bebeğiniz olur geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bende ikinci gebeligimde düşük yapmıştım ve çok ağlamıştım. O halimi goren ebe yanıma gelip üzülme dedi çoğu zaman sağlıklı olmayan bebekler düşük olur. Demekki senin bebisinde böyle bir durumu vardı. Rabbim sana bu olayı unutturacak cok güzel bir bebiş nasip eder inşallah.

Merhaba arkadaşlar, sizlerle 2 gün önce başıma gelen çok üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum.içim o kadar yanıyor ki belki bana yazacağınız yorumlar bir nebze su serper içime..11 haftalık geberdim.Çok beklediğim ve istediğim bir hamilelikti.34 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Rahmimde 2 tane miyom vardı 5 er santimlik bu miyomlardan dolayı hamile kalamadığımı düşünerek tedavi sürecine başlamıştım.Tam o sıralarda mucize gibi hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu.Taki geçen hafta pazartesine kadar... işyerine gittigimde kanamam olduğunu farkettim hemen doktora gittik ve düşük önleyici ilaçlar yazıp gönderdi beni eve.Düzenli kullandım ilaçlarımı ve hiç hareket etmedim.Ama ağrılarım gitgide şiddetlendi.Vu arada bir kaç kere daha doktora gittim bebek yaşıyordu.cuma günü kalp atışını duymuştum ki cumartesi artık dayanılmaz bir sancı başladı bir taraftanda artik rahminden şu geliyordu.eşim ambulansı aradı ve karşılamaya gitti.O sırada kırmızı parçalar da gelmeye başladı.tam o parçalara bakarken bebeğim elime geldi .. bembeyaz küçücük.o an nasıl delirmedim bilmiyorum..sonra pecetenun üzerine koydum beni hastaneye kaldırdılar.esime dedim ki sakın ona bakma üzülmesini istemedim.sonra bir poşete koymasını istediler.bizimle beraber hastaneye getirdiler.tam bana müdahale ederken önümden poşetle geçti bebeğim,bir kaba koydular sonra..kap gözümün önündeydi hep ,sonra anestezi yapmadan kürtaj oldum..bu acının sanırım tarifi yok daha yazacak çok seyim var ama kelimeler diziliyor boğazımda.Bu durumu nasıl aşacagim bilmiyorum.bebegimi nasıl unutacağım..Allah kimsenin başına vermesin...
Bende 11 haftalıkken düşük yaptım aynı şekilde bebeğim elime geldi ama zaten çok minicikti. Aynı şekilde anestezi yapmadan kürtaj yaptılar ama çok şükür atlattım gibi. Sadece hala kadın doğum acile gitmeye korkuyorum. Geçiyor emin olun kendinizi çok yıpratmayın ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. Yeniden bebek istiyorsanız sağlam bir psikoloji gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar, sizlerle 2 gün önce başıma gelen çok üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum.içim o kadar yanıyor ki belki bana yazacağınız yorumlar bir nebze su serper içime..11 haftalık geberdim.Çok beklediğim ve istediğim bir hamilelikti.34 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Rahmimde 2 tane miyom vardı 5 er santimlik bu miyomlardan dolayı hamile kalamadığımı düşünerek tedavi sürecine başlamıştım.Tam o sıralarda mucize gibi hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu.Taki geçen hafta pazartesine kadar... işyerine gittigimde kanamam olduğunu farkettim hemen doktora gittik ve düşük önleyici ilaçlar yazıp gönderdi beni eve.Düzenli kullandım ilaçlarımı ve hiç hareket etmedim.Ama ağrılarım gitgide şiddetlendi.Vu arada bir kaç kere daha doktora gittim bebek yaşıyordu.cuma günü kalp atışını duymuştum ki cumartesi artık dayanılmaz bir sancı başladı bir taraftanda artik rahminden şu geliyordu.eşim ambulansı aradı ve karşılamaya gitti.O sırada kırmızı parçalar da gelmeye başladı.tam o parçalara bakarken bebeğim elime geldi .. bembeyaz küçücük.o an nasıl delirmedim bilmiyorum..sonra pecetenun üzerine koydum beni hastaneye kaldırdılar.esime dedim ki sakın ona bakma üzülmesini istemedim.sonra bir poşete koymasını istediler.bizimle beraber hastaneye getirdiler.tam bana müdahale ederken önümden poşetle geçti bebeğim,bir kaba koydular sonra..kap gözümün önündeydi hep ,sonra anestezi yapmadan kürtaj oldum..bu acının sanırım tarifi yok daha yazacak çok seyim var ama kelimeler diziliyor boğazımda.Bu durumu nasıl aşacagim bilmiyorum.bebegimi nasıl unutacağım..Allah kimsenin başına vermesin...
Allah sabır versin, evet çok zor bir durum yaşadığın ve ne çok kadın var bunu yaşayan sen çok güçlüsün elbet geçecek zamanla geçecek.. . Yine olur bebeğin ve inş çok güzl rahat gebelik yaşar kucağına alırsın. Sarılıyorum sana 🫂

Bende 11 haftalıkken düşük yaptım aynı şekilde bebeğim elime geldi ama zaten çok minicikti. Aynı şekilde anestezi yapmadan kürtaj yaptılar ama çok şükür atlattım gibi. Sadece hala kadın doğum acile gitmeye korkuyorum. Geçiyor emin olun kendinizi çok yıpratmayın ben 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. Yeniden bebek istiyorsanız sağlam bir psikoloji gerekiyor.
anlayamadım ya ne demek anestezi yapmadan kürtaj niçin öyle yapıyorlarmış ruh hastaları çok gecmşş olsun bebeğinizle uzun ömürler dilerim 💐💐💐

anlayamadım ya ne demek anestezi yapmadan kürtaj niçin öyle yapıyorlarmış ruh hastaları çok gecmşş olsun bebeğinizle uzun ömürler dilerim 💐💐💐
Tadilatta dediler benim de çok agrim ve kanamam vardı mecbur katlandım. Şimdi bile atlatamadım o korkuyu. Çok teşekkür ederim inşallah kucağıma saglikla alırım 😍

Geçen sene ben de kürtaj olacakken sormuştum, devlette anestezisiz yapıldığı için özelde yaptırmıştım. Öyleymiş.

Back