DÜŞÜK HİKAYEM..HAYATIMIN EN ZOR GÜNÜ

yumy38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
17
5
86
34
Merhaba arkadaşlar, sizlerle 2 gün önce başıma gelen çok üzücü bir olayı paylaşmak istiyorum.içim o kadar yanıyor ki belki bana yazacağınız yorumlar bir nebze su serper içime..11 haftalık geberdim.Çok beklediğim ve istediğim bir hamilelikti.34 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Rahmimde 2 tane miyom vardı 5 er santimlik bu miyomlardan dolayı hamile kalamadığımı düşünerek tedavi sürecine başlamıştım.Tam o sıralarda mucize gibi hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu.Taki geçen hafta pazartesine kadar... işyerine gittigimde kanamam olduğunu farkettim hemen doktora gittik ve düşük önleyici ilaçlar yazıp gönderdi beni eve.Düzenli kullandım ilaçlarımı ve hiç hareket etmedim.Ama ağrılarım gitgide şiddetlendi.Vu arada bir kaç kere daha doktora gittim bebek yaşıyordu.cuma günü kalp atışını duymuştum ki cumartesi artık dayanılmaz bir sancı başladı bir taraftanda artik rahminden şu geliyordu.eşim ambulansı aradı ve karşılamaya gitti.O sırada kırmızı parçalar da gelmeye başladı.tam o parçalara bakarken bebeğim elime geldi .. bembeyaz küçücük.o an nasıl delirmedim bilmiyorum..sonra pecetenun üzerine koydum beni hastaneye kaldırdılar.esime dedim ki sakın ona bakma üzülmesini istemedim.sonra bir poşete koymasını istediler.bizimle beraber hastaneye getirdiler.tam bana müdahale ederken önümden poşetle geçti bebeğim,bir kaba koydular sonra..kap gözümün önündeydi hep ,sonra anestezi yapmadan kürtaj oldum..bu acının sanırım tarifi yok daha yazacak çok seyim var ama kelimeler diziliyor boğazımda.Bu durumu nasıl aşacagim bilmiyorum.bebegimi nasıl unutacağım..Allah kimsenin başına vermesin...

Cok geçmiş olsun . Cok uzuldum.
Mıyomlar ıcın tedavı goruyordum dedınız o tedavı ıcın ıctıgınız ılaclar yapmıs olabılırmı
Bendede ikıncı hamılelıgımde mıyom var denmıstı ama gebelıkle o buyudukce kaybolur dedıler
Sonra hıc soyleyen doktor olmadı
Sezeryande amelıyata gırınce onuda alalımmı dıye esıme sormuslar .
Oyle alınmıs . Tabi farklı farklı mıyomlar olabılır pek bılgım yok.
Saglıksız oldugundada düşükle sonuclanıyor dıyorlar
İnşallah en kısa surede acınızı unutur yenıden hamıle haberınızı alırsınız .

Rabbim sabır versin. Hiç düşük yaşamadım ama ne hissettiğinizi anlayacak kadar anneyim. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Lütfen destek alın, tek başınıza aşabileceğiniz bir şey değil bu.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Şükür ki siz iyisiniz. Toparlanmak için biraz zaman lazım kendinize dikkat edin. Allahım sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah zamanı gelince.

Allah yardımcınız olsun.Cok zor durum.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda güzel haberler yaşatsın sana

Offff tatlım benim yaa.Kocaman sarılıyorum sana
Şuan bu acıyı dindirecek şey zaman. Zamanla geçmesede hafifleyecek.
Pozitif düşünmeye çalış zorda olsa. Gebelik oluşabiliyor. İnşallah birdaha gebe kalırsın ve sağlıkla alırsın kucağına bebeğini.

Çok geçmiş olsun Tam anlamıyla iyileşip tekrardan sağlıklı bir gebeliğe sahip olursunuz inşallah

Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım tez zamanda daha sağlıklı daha hayırlı bir evladınız olur bende onun bir degisigini yaşadım aynı sizinki gibi pede düştüğünü gördüm herşeyi oluşuyor 2 aylıktı . 12 saat sancı sonrası kürtaja aldılar o zamanlar pandemi vardı ve covid sonucumu beklediler 12 saat sancı çektim keseyi kürtaj ile aldılar gerçekten zor ama ben daha soğuk kanliyim.sanirim okudum sürekli Rabbimden dayanma gücü istedim ama hiç aglamadim bile çünkü demekki yaşamayackti iyiki doğduktan sonra ölmedi dedim . Umarım artık herşey daha iyi olur.

Çok üzüldüm yaşadığınız üzüntüyü ben ta burdan hisettim sizi dusunemiyorum annelikle ilgili hiç bir acinini ne tarifi var ne tesellisi rabbim yardımcınız olsun..

Çok geçmiş olsun, çok zor bir olay yaşamışsınız. İnşallah içinizin acısı en kısa zamanda azalır.
Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

sabır diliyorum ne denir ki, inşallah istediğiniz zaman sağlıklı bir gebelikle bebeğinize kavuşursunuz. allah beterinden saklasın, zaten ilk gebelikler hep riskli olur derler. dua ettim sizin için, en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınız umarım.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin Rabbım sizler vermesi

Çok geçmiş olsun acınızı hissettim koruyucu meleğiniz o sizin inşallah gün gelecek kardeşine de koruyu melek olacak.. onu hep yaşatın ruhuna bir ağaç dikin doğa da yaşasın can parçanız

Çok geçmiş olsun çok travmatik yaşamışsınız. Umarım en kısa zamanda ruhsal ve bedensel olarak toparlanır ve yeniden bu sefer sağlıkla hamile kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız
inşallah tek istediğim sağlıklı bir evlat kucağıma almak bu günleri unutmak..

çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…