• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Hcg ve Ultrason Görüntüsü

Resimde kese var mı

• Var

OY: 4 100,0%
  • Yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

ipekkrt07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
6
0
1
41
Arkadaşlar Hcg değerim 2 gün arayla sırasıyla 700 820 1000 olarak ölçüldü. Doktorum önce dış gebelikten şüphelendi ama son gün yapılan vajinal ultrasonda keseye benzer bir şey görünce şaşırdı ve belki de geriden geliyordur, tutunmaya çalışıyordur dedi. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda acaba? Normalde 6 haftalık hamileyim ama geriden geliyorsa ya da döllenme geç olduysa 4 haftalık bile olabilirmişim. Kese mi sizce görünen???
DSC_0888.JPG

DSC_0887.JPG

Değerleriniz biraz sıkıntılı takibi bırakmayın bence. Dış gebelikte de yalancı kese oluşabiliyormuş çünkü. Bende biraz keseye benzettim

Teşekkür ederim haklısınız yalancı kese olabilir, sürekli takipteyiz zaten. Pazartesi belki daha çok netleşir. Dış gebelik olacağına içte olup düşmesi daha iyi sanırım

Kese var gibi görünüyor bence de ama hcg artışında bi gariplik var.insallah sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğin.

Birkaç saat önce adet görür gibi kanamam oldu, galiba düşük yapmaya başladım

Niye aklınıza hemen en kötüsünü getiriyorsunuz.hamileliginin ilk üç ayında çok miktarda kanaması olan birçok kadın var.ama mutlaka doktora gidin ilaçla iğneyle önlemini alsın.eger allah ol dediyse nolursa olsun tutunur,ama allah nasip etmeyecekse ne yaparsak yapalım engel olamayız.siz önleminizi alın gerisini allaha bırakın.hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.

Cuma günü doktora gittim, hcg 1040 çıktı, azalmamış ama yükselme oranı düşmüş, hatta hiç yükselmemiş sayabiliriz dedi doktorum. Kanamam bugün çok arttı, beraberinde de şiddetli ağrım var. Salı günü tekrar doktora gideceğim...

Cuma günü doktora gittim, hcg 1040 çıktı, azalmamış ama yükselme oranı düşmüş, hatta hiç yükselmemiş sayabiliriz dedi doktorum. Kanamam bugün çok arttı, beraberinde de şiddetli ağrım var. Salı günü tekrar doktora gideceğim...
ÇOK geçmiş olsun Rabbim hakkınızda en hayırLısını versin...

Arkadaşlar Hcg değerim 2 gün arayla sırasıyla 700 820 1000 olarak ölçüldü. Doktorum önce dış gebelikten şüphelendi ama son gün yapılan vajinal ultrasonda keseye benzer bir şey görünce şaşırdı ve belki de geriden geliyordur, tutunmaya çalışıyordur dedi. Böyle birşey yaşayan var mı aranızda acaba? Normalde 6 haftalık hamileyim ama geriden geliyorsa ya da döllenme geç olduysa 4 haftalık bile olabilirmişim. Kese mi sizce görünen???Eki Görüntüle 2170581

Eki Görüntüle 2170580

Merhaba cnm aynı olay geçen ay bnimde başıma geldi hem kese vardı hemde dış gebelikten suphenildi ama dış gebelik yokmuş sonrasında dusuk yaptım maalesef tutunamadi.

Back