Cocuk sagligi bolumune konu secemedigim icin buraya yaziyorum. 19 aylik 10.5 kilo olan kizimin ferritin degeri 3 cikti. Doktor pazartesi gorecek ama o zamana kadar sizlerden fikir almak istedim. Çok endişeleniyorum düzenli olmasa da demir ilacını veriyordum nasıl bu kadar düştü aklım almıyor. Nasıl yükselir ne yapmalıyım tavsiyesi olan ya da aynı durumu yaşayan varsa yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Doğal yollardan çözüm bulmak isterseniz eğer üzümü çekirdeği ile birlikte robottan geçirip suyunu içirin zaten tatlı olduğu için sevecektir bununla ilgili İbrahim Saraçoğlunun kürü var demir eksikliği ile ilgili etkili gerçekten
Düzenli verilmediyse emilim için gereken şeyler yapılmadıysa(2 saat öncesi ve sonrasında süt ve süt ürünlerni kesmek) malesef düşük çıkabiliyor. Cennet hurması bize çok yardımcı olmuştu. Meyveyi soyar ceviz ile blendrdan geçirirdim. Her gün mutlaka tükettirdim tedavi sürecinde.. Kuru siyah üzüm de aynı şekilde destekleyecektir. Bol bol kırmızı et te tükettirin.İlacını kullanırken portakal suyu ile sunun. C vitamini ile verirseniz emilim artar. Fakat ilaç ve demir içeren besinleri 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanırsanız emilim azalır. Geçmiş olsun.