Bende evleneli 1 sene olcak gecen sene 120 tl tefal marka aldığım ketil suanda 200 tl olmuş.
Baska pek cok sey pahalanmış. Şanslı dönemde evlendim.
Mesela evde pek kullanmayacagin seylerden biri yatak örtüsü. Ben örtmüyorum üşeniyorum ancak.misafir gelcegi zaman. Cok yer.kapliyor
Gidip pahali markalara para verme
Ayni zamanda evde kullanilmiycak bazi mutfak gerecleri var,mesela robot meyve sikacagi tost makinasi cok yer kaplıyor ben tost makinami sadece 2 kez kullandim
Blendir her isi görüyor.
Cok fazla yatak döşek çeyizi yapma zaten 2 arti 1 ev olcakmis 4 yastik 1 tane çift kisilik 2 tanede tek kisilik alirsan yeterli olur misafir gelirse verirsin o tek kisilikleri
Vitrin konsol falan almayabilirsin.
Tv uniteleri var boyle.kapakli mesela benim hic tarzım degil ama onun içine bazi esyalarini koyabilirsin.
Perdeciyle pazarlik yap perde her zaman pahalidir sanada satis amacli en pahalilarini gosterecektir zebralar storlar hic sevmedigimdir benim mesela ama diğerlerine gore stor daha uygun bakabilirsin ama perdeyi internetten alma bence
Diger ceyiz esyalarini internete bak
Migroslarda bardaklar 3lusu 10 tlye satılıyordu su bardagi ben onlardan almistim :)
Bi tanede varak desenle islemeli bardak seti aldim 12 kisilik inan ki hiiiiic kullanilmiyo esim sadece viski icecegi zaman alıyor.
12 kisilik catal bicak alma hisar paslanmaz celik 18/10 üretir. Kalitelidir. Cizilmez paslanmaz. Onlarin 6 kisiliginden 2 tane al set olur boylece ve servis setini de hisardan almistim ben 200 tl 5 parca idi suan ne durumda bilmiyorum cok memnunum
Makinaya giriyor bunlar ama finish kullanma ciziyor tablet.fairyde hic sorun yasamadim
Ivir zivir cok alma.yer kapliyor cunku
Halilarini ufak al zaten hali modasimi kaldi ki internette mağazadan cok cok daha uygun
Gidip cezve seti vs onlardan alma hisar karaca vs cogunun ağzı su akıtıyor ve yaniyor sapi zuccaciyelerden al hem daha uygun hem daha kullanisli ben aldim taş gibi .
Mutfak küçükseayri yemek masasi alma gereksiz masraf ilerde lazim olursa alırsın
Dugun icin bilmiyorum iste ankarayi malesef
Ama tencerelerin kaliteli olsun ondada tefal titanyum diyorum granitte hisar al tefal titanyum tavalardsacok cok iyi, az yagla herseyi pisirebiliyorsun titanyum insan vucudunda da kullanilan bir metaldir takilan plak (protezler) de ameliyatlarda i yuzden iyidir yani. Tahta kasikla kullanman gerekcek bu arada
Mutfak esyalari basini cok döndürür muhtemelen cok ivir zivir var çünkü