Merhaba kızlar testi yorumlarmsnz kafam çok karışık ikinci testim bu da mı bozukEki Görüntüle 2189840
Kızlar yazamadım çünkü şarjım bitmişti. İşten çıkıp ancak geldim eve. Doktor aradı bhcg değerim 3800lere çıkmış. Progesteronum düşükmüş ama 7 çıkmış. Onun için progestan verdi. Yarın sabah 10.30da yine randevum var. Konuşucazçok heyecanlıyımmm. Çok güzel destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı bana çok teşekkür ederim. Celin30 HerSey_Guzel_Olucak Judy_K
Allah razı olsun sizden. İnşallah progesteron büyük bi sorun değildir. Ben de size dua ediyorum inanın ki. Siz tedavi görüyor musunuzTebrik ederim. Çok dua ettim sana. Allah tamamına erdirsin. Çok şükür
Çok teşekkür ederim. Evet ben de değere çok şaşırdım. Ama progesteron sıkıntısı önemli değildir umarım. Bu gün 10.30 da gidicem randevuya o zaman açıklama daha detaylı yapar sanırım. Belki keseyi görürüz di miAmin canım. Öncelikle tebrik ederim çok sevindim3800 ohaaa dedim yani
Ayy bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim. Aslında telefonda görüştüğümüz için hiç böyle şeyler söylemedi. Birazdan randevuya gidicem o zaman söyleyecektir belkide. İnşallah benimle kalır bebeğim. Dediklerine uyucam mutlaka Allah razı olsun senden. Forumda okuduğum kızlar hep günde üç tane falan kullanmış bana sadece bir tane verdi onu da anlamadım gidince hepsini sorarım tek tek. Ayy eski doktorum o kadar kesin ve net konuştu ki ben gerçekten hiç ihtimal vermedim böyle bişeye. Umarım sağlıkla devam eder. Hala inanamıyorumTatlım bak gördün mü ne dedik sana? Çok şükür tebrik ederim seni canım :)
Sadece progesteron hormonu düşük çıkması biraz kötü olmuş, mutlaka dikkat etmen lazım seni korkutmak istemem ama progesteron hormonu düşük olduğunda düşük riski fazla oluyor. O yüzden sakın ilacını ihmal etme ve bilmem doktorun sana anlattı mı bunları ama uzanıp dinlenmen lazım gerekmedikçe hiçbi iş yapma bol su iç kabız olmaman için çünki ıkınmak da düşürebilir bu zamanlarda bebişi. Yataktan ani kalkma yavaş haraketler yap. Doktor ilişkiye ara verin dedi mi bilmiyorum ama sen bu aralar dikkat et canım. Progesteron hormonun yükselene kadar çok çok dikkat etmen lazım herşeye. İnşaALLAH bebişin sımsıkı tutunur annesine :) değerin de çok çok iyi maşaALLAH
Ayy bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim. Aslında telefonda görüştüğümüz için hiç böyle şeyler söylemedi. Birazdan randevuya gidicem o zaman söyleyecektir belkide. İnşallah benimle kalır bebeğim. Dediklerine uyucam mutlaka Allah razı olsun senden. Forumda okuduğum kızlar hep günde üç tane falan kullanmış bana sadece bir tane verdi onu da anlamadım gidince hepsini sorarım tek tek. Ayy eski doktorum o kadar kesin ve net konuştu ki ben gerçekten hiç ihtimal vermedim böyle bişeye. Umarım sağlıkla devam eder. Hala inanamıyorum
Tebrik ederim canim senin yerine olsam gider o doktoru bulur gozune gozune sokarim kagidimi.10 gundur bebis sevincinu yasayamiyorsun Allah korusun ya bilmeden zarar verseydin bebegine???esin ne yapti?cok sevinmisdir odaAyy bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim. Aslında telefonda görüştüğümüz için hiç böyle şeyler söylemedi. Birazdan randevuya gidicem o zaman söyleyecektir belkide. İnşallah benimle kalır bebeğim. Dediklerine uyucam mutlaka Allah razı olsun senden. Forumda okuduğum kızlar hep günde üç tane falan kullanmış bana sadece bir tane verdi onu da anlamadım gidince hepsini sorarım tek tek. Ayy eski doktorum o kadar kesin ve net konuştu ki ben gerçekten hiç ihtimal vermedim böyle bişeye. Umarım sağlıkla devam eder. Hala inanamıyorum
Allah razı olsun sizden. İnşallah progesteron büyük bi sorun değildir. Ben de size dua ediyorum inanın ki. Siz tedavi görüyor musunuz
Aynı durumdayım senle canimadet olamıyorum olsam ilk defa bu ay Klomen başlayacağım. Tarlusal kullandım 10 gün oldu hala adetim yok
Umarım herşey harika gider. Progesterona takılmayın. İnşallah devam edecektir gebeliğiniz..Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bisey sorabilirmiyim size merhaba oncelikle kan testiyle ogrendinizAdetime 4 gün warken betam 8.11 di gebeliğimi ögrendigimde 10 bile degildi ... ve kimyasal yasamadım bence adetin 2 gün gecsin baska doktora git. Sacmalamıs eger sadece değere göre konustuysa
Önce idrar yaptım en hassas testlerden,silik ama gayet belirgin cift cizgiyi gördüm.. emin olmak için bidaha baska marka test yaptım tekrar cift cizgiyi gördüm.. sonra gidip kan testi verdim. Yani benim bildiğim beta hcg hormonu önce kana karışıyor , sonra idrara.ama artık idrar testleri cok gelişti negatif görüncegini sanmıyorumbisey sorabilirmiyim size merhaba oncelikle kan testiyle ogrendiniz
idrar testi yaptinizmi
yani idrar negatif kan pozitif olurmu
sagol canim cevap icinÖnce idrar yaptım en hassas testlerden,silik ama gayet belirgin cift cizgiyi gördüm.. emin olmak için bidaha baska marka test yaptım tekrar cift cizgiyi gördüm.. sonra gidip kan testi verdim. Yani benim bildiğim beta hcg hormonu önce kana karışıyor , sonra idrara.ama artık idrar testleri cok gelişti negatif görüncegini sanmıyorum
Ayy canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Bu gün doktor keseyi ve bebeği gördü. 5+4 müşüm. Yani tam son adet tarihimle uyumluymuş. İki hafta sonra kalp atışlarını duymak için randevu verdi. Nasıl geçecek bilmiyorumTatlım bak gördün mü ne dedik sana? Çok şükür tebrik ederim seni canım :)
Sadece progesteron hormonu düşük çıkması biraz kötü olmuş, mutlaka dikkat etmen lazım seni korkutmak istemem ama progesteron hormonu düşük olduğunda düşük riski fazla oluyor. O yüzden sakın ilacını ihmal etme ve bilmem doktorun sana anlattı mı bunları ama uzanıp dinlenmen lazım gerekmedikçe hiçbi iş yapma bol su iç kabız olmaman için çünki ıkınmak da düşürebilir bu zamanlarda bebişi. Yataktan ani kalkma yavaş haraketler yap. Doktor ilişkiye ara verin dedi mi bilmiyorum ama sen bu aralar dikkat et canım. Progesteron hormonun yükselene kadar çok çok dikkat etmen lazım herşeye. İnşaALLAH bebişin sımsıkı tutunur annesine :) değerin de çok çok iyi maşaALLAH
Canım inşallah inşallah. Elimden geleni yapıcam ben. Folik asit aylardır kullanıyorum. İlacı da sabah akşam olarak ikiye çıkarttı. İnşallah rabbim sağlıkla bana bağışlarİnan canım inan içinde o. Koy elini karnına sev onu konuş minnoşunla
Evet canım çok çok dikkat etmen lazım progesteron şakaya gelmez. Değerin çok iyi progesterona da dikkat edersen inşaALLAH katlanarak artacaktırdoktoruna detaylı sorarsın herşeyi canım. Benim bi arkadaşımın da progesteronu düşük çıkmıştı ama 19 falandı. Doktoru çok dikkat etmesini söyledi. Sana dediklerimi dedi. Seninki 7 çok düşük canım. Amacım korkutmak değil bak sakın yanlış anlama, çok çok dikkat etmen için durumun ciddiyeti için anlatıyorum bunları. Gerekmedikçe kalkma sadece yat. Ayaktayken en ufak kasık ağrı hissettiğin zamanda yat dinlen. Geçiyor öyle.
Uzun zaman sonra Rabbim vermiş sana o miniği inşaALLAH Rabbimin yardımıyla koru onu herşeyden tatlım. Benim arkadaşıma günde 2defa içiyor progesteron ilacını. Folik asit verdi mi doktorun sana canım?
İnşaAllah sağlıklı gebelik geçirirsin canımcım
Klomen sayesinde hamile kalan çok tanıdığım var. Umarım siz de onlar gibi bir an önce hamile kalırsınız. Adet olmamanızın sebebi ne peki bhcg baktırdınız mıadet olamıyorum olsam ilk defa bu ay Klomen başlayacağım. Tarlusal kullandım 10 gün oldu hala adetim yok
Umarım herşey harika gider. Progesterona takılmayın. İnşallah devam edecektir gebeliğiniz..Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim canım. İki hafta sonra kalp atışlarını duyarsam gidicem o doktora. İnanılmaz sinirliyim ona karşı. Gerçekten hiç dikkat etmedim nasılsa düşecek diye. Ve progesteron takviyesine on gün önceden de başlayabilirdik bilseydik. Eşim de ben çok sevindik bir yıldan fazla süredir bu anı bekliyoruz Rabbim sağlıkla bize bağışlar inşallah. Çok korkuyorum bu sefer de kaybedicem diye. Hayırlısı olsun inşallahTe
Tebrik ederim canim senin yerine olsam gider o doktoru bulur gozune gozune sokarim kagidimi.10 gundur bebis sevincinu yasayamiyorsun Allah korusun ya bilmeden zarar verseydin bebegine???esin ne yapti?cok sevinmisdir oda
O korku herkesde var canim.11 haftalik olduk hala korkuyla yasiyorum.kucagimiza saglikla alana kadar insan korkuyorTeşekkür ederim canım. İki hafta sonra kalp atışlarını duyarsam gidicem o doktora. İnanılmaz sinirliyim ona karşı. Gerçekten hiç dikkat etmedim nasılsa düşecek diye. Ve progesteron takviyesine on gün önceden de başlayabilirdik bilseydik. Eşim de ben çok sevindik bir yıldan fazla süredir bu anı bekliyoruz Rabbim sağlıkla bize bağışlar inşallah. Çok korkuyorum bu sefer de kaybedicem diye. Hayırlısı olsun inşallah
Allah bağışlasın yavrunuzu inşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaO korku herkesde var canim.11 haftalik olduk hala korkuyla yasiyorum.kucagimiza saglikla alana kadar insan korkuyor
Canım inşallah inşallah. Elimden geleni yapıcam ben. Folik asit aylardır kullanıyorum. İlacı da sabah akşam olarak ikiye çıkarttı. İnşallah rabbim sağlıkla bana bağışlar
Güzel dileklerin desteklerin için Allah razı olsun senden. Çok dikkat ediyorum. İnşallah dediğin gibi Rabbim bana bağışlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Evet en iyisi sabah akşam içmen canım bulantıların halsizliğin başladığında progesteron hormonunun arttığını hissedeceksin canım :) çok yorucu iş değil canım tahta önünde olsan da çok yükseklere uzanma. İnşaALLAH düşük yaşamazsın canım Rabbim vermiş, İnşaALLAH korur. Tabiki senin de çok çok dikkat etmenle :) hadi gözün aydın olsun görmüşsün bebişi de. Pıt pıt kalp atışını da duyarsın inşaALLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?