Gebeliğe Hazırlık Düşük bhcg yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya varya ne kimyasali oyle dusunme demekki degerin artmis baya.benim adetim 1 hafta gecince boyleydi.İnsallah yarin hamileyim diyeceksin.sadece gec dollenme olmus sende acele etmissin erken yaptirmissin kan testini.benim adetim 2 gun gectiginde cizgim o kadar siliktiki kesin olmadi dedim tam 1 hafta sonra koyu gordum

İnşallah dediğiniz gibi olur. Çok teşekkür ederim. Yarın haber vereceğim

Bu doktorlar bazen harbiden acayip oluyorlar. Hamilesin canım kimyasal olsaydı çok silik yada hiç çıkmazdı idrar testin. Bende 2 gün kala 23 ile öğrenmiştim acayip diş ağrısı çekiyordum ilaç içmedim doktor iç demesine rağmen. 1000 üzerine gebe diyoruz diye moralimi bozmuştu

Benim şuanda adetim gecikeli 10 gün oldu hala kanamam yok. Ben de o kimyasal dediği için bugün düşer yarın düşer diye diye bekledim
Bence gidin bir daha beta baktırın.. öyle hemen kimyasal demek olur mu hiç . allah saglıkla size bagıslasın

Çok iyi anlıyorum sizi. Doktorlar keşke biraz daha açıklayıcı ve anlayışlı olsa.. Teşekkür ederim yarın ilk işim kan vermek olacak. Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi :)

Bence gidin bir daha beta baktırın.. öyle hemen kimyasal demek olur mu hiç . allah saglıkla size bagıslasın
Yarın baktırıcam inşallah. Amin. İnşallah sağlıkla tutunmuştur. Rabbim sizin de bebeğinizi sağlıkla kavuştursun size inşallah

ben 7 ile öğrenmiştim canım 2 güne tekrar yap 25 30 civarı çıkarsa kesin gebesin dediler 25 çıktı gebeydim 8.haftamda kalbi durdu 8 haftaya kadar sorunsuzdu kimyasal değildi 7 olmasına rağmen
Insallah canım bu ay hamile kalirsin seni gormeden sevincine ssvindim uzuntune uzuldum bu ay insallah guzel haberler bekliyorum senden takopteyim

Adetin 2.günü yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi maşaALLAH değeri 1000üzeri. Sende dikkat et kendine yediğine içtiğine. Yavaş haraket et.
Belirtin falan var mı?
Adet günü öğrendim. Basakkk92
Hiç merek etme benim görümcem 7 ile öğrendi. Judy_K nım dediği gibi sormasam değerim kaç diye ? Hamile olduğumu bilemicektim. Benim 34 ü bile beğenmediler yani. Siz kan verin hayırlı olsun bebişiniz

Basakkk92 ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. beta 505 iken 83 e indi. ve hemen kanamam başladı. sizin kanamanız yok hala. inş değeriniz yükselmiştir. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Insallah canım bu ay hamile kalirsin seni gormeden sevincine ssvindim uzuntune uzuldum bu ay insallah guzel haberler bekliyorum senden takopteyim
sağolasın canım allah razı olsun kafam allak bullak inanki kürtaj sonrası engeli kalktı hani anlarsın ya ama insanın içine korku giriyo dur bakalım allah hayırlısıyla sevindirsin beni seni ve herkesi

Sizlerin hikayeleri bana ümit oldu. İnşallah sizinki gibi olmuştur bende de. Gerçekten insan artık kime güveneceğini şaşırıyor allah bebişlerinize sağlıklı ömürler versin inşallah

Basakkk92 ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. beta 505 iken 83 e indi. ve hemen kanamam başladı. sizin kanamanız yok hala. inş değeriniz yükselmiştir. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah öyledir. Çok geçmiş olsun. Rabbim kucağınızı doldursun en kısa zamanda inşallah. Sizin kimyasal gebeliğiniz kaçıncı günde sonlanmıştı? Benim bir önceki kimyasalım 8.günde sonlanmıştı.

Sizlerin hikayeleri bana ümit oldu. İnşallah sizinki gibi olmuştur bende de. Gerçekten insan artık kime güveneceğini şaşırıyor allah bebişlerinize sağlıklı ömürler versin inşallah
Bebişlerinize Allah söyletti galiba. Daha ilk defa görücez bugün tek mi çift mi :) Dua edin bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…