bir kez daha kan testi yaptirin bence bugun belki deger artmistirKızlar merhaba. Adetime iki gün kala idrar testinde çok silik ikinci çizgiyi görmemle kan testi yaptırdım. Değerim 9 çıktı. Doktorum bir iki güne kanaman gelir kimyasal dedi. İkinci bi tahlil istemedi. Aradan iki gün geçti kanamam gelmedi. Ben de iki ay önce geçirdiğim kimyasal adetimden sekiz gün sonra geldiği için sekizinci günü bekleyeyim diye düşündüm. Bugün adet gecikmemin 10.günü ve hala gelen giden yok. Kimyasal gebelik bir hafta içinde sonlanır diyorlar bu kadar uzun süren oldu mu hiç? Ya da bu kadar düşük bir değerle gerçekten hamile olma ihtimalim var mıdır
Değerim 9 çıktığında adetime iki gün vardı. Doktorum ümitlenme bir iki gün içinde düşer dedi. Bu gün 10 gün geçti tık yokDeğeriniz 9 çıktığında adetiniz kaç gün gecikmişti
Ben de anlamadım. Hiç değilse iki gün sonra yine bi tahlil yaptırır diye düşünmüştüm ama çok düşük değer kimyasal dedi ve telefonu kapattı hemen. Ben de bir daha gitmedim sinir olduğum için. Siz adetinize kaç gün kala gördünüz bhcg 10 değerinizi?ben degerimi 10 la ogrendim . dr niye direkt kimyasal dedi ki
5 gun vardi . ama farketmez ki insan iki gun sonra bidaha olc derBen de anlamadım. Hiç değilse iki gün sonra yine bi tahlil yaptırır diye düşünmüştüm ama çok düşük değer kimyasal dedi ve telefonu kapattı hemen. Ben de bir daha gitmedim sinir olduğum için. Siz adetinize kaç gün kala gördünüz bhcg 10 değerinizi?
Ben de anlamadım hiç. İnşallah sağlıklı bir gebeliğe dönüşmüştür5 gun vardi . ama farketmez ki insan iki gun sonra bidaha olc der
Benim şuanda adetim gecikeli 10 gün oldu hala kanamam yok. Ben de o kimyasal dediği için bugün düşer yarın düşer diye diye bekledimAdetime 4 gün warken betam 8.11 di gebeliğimi ögrendigimde 10 bile degildi ... ve kimyasal yasamadım bence adetin 2 gün gecsin baska doktora git. Sacmalamıs eger sadece değere göre konustuysa
Benim şuanda adetim gecikeli 10 gün oldu hala kanamam yok. Ben de o kimyasal dediği için bugün düşer yarın düşer diye diye bekledim
Ayy canım inşallah. Ne kadar çok istiyorum bir bilseniz.. ben bundan iki ay önce bir kimyasal daha yaşadım. O, adet gecikmemden sekiz gün sonra son buluğu için bu kadar bekledim. Yarın ilk işim sabah erkenden gidip kan vermek olacak. Mutlaka haber vericemNe kimyasalı ya gerçekten bazı doktorlar insanların halinden anlamıyorlar sevinçlerini heyecanlarını görmüyorlar. Değeri 34 çıkan arkadaşıma hemşire negatif demiş. Kız iyiki sormuş değerinin kaç olduğunu. 34demiş. Belki kız negatif diye zararlı ilaçlar alacaktı belki dikkat etmeden haraket edecekti alkol alacaktı sonra bebeğe bişey olduğunda o hemşireyi bul bakalım bulabilirsen. Sende hiçbir doktoru dinleme canım. Bu kadar zamandır tekrar kan testi yaptırmaman hata. Mutlaka en kısa zamanda yap. Geleceği yok adetinib oturup bekleme. Gelecek olsa gelirdi bu kadar geçmiş. Bebiştir o :) takipteyim güzel haberlerle dön inşaALLAH
Dediğin gibi ben de hiç dikkat etmedim ne yediğime içtiğime. Temizlik bile yaptım. Hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Arkadaşın o değeri adetinden kaç gün önce görmüş acabaNe kimyasalı ya gerçekten bazı doktorlar insanların halinden anlamıyorlar sevinçlerini heyecanlarını görmüyorlar. Değeri 34 çıkan arkadaşıma hemşire negatif demiş. Kız iyiki sormuş değerinin kaç olduğunu. 34demiş. Belki kız negatif diye zararlı ilaçlar alacaktı belki dikkat etmeden haraket edecekti alkol alacaktı sonra bebeğe bişey olduğunda o hemşireyi bul bakalım bulabilirsen. Sende hiçbir doktoru dinleme canım. Bu kadar zamandır tekrar kan testi yaptırmaman hata. Mutlaka en kısa zamanda yap. Geleceği yok adetinib oturup bekleme. Gelecek olsa gelirdi bu kadar geçmiş. Bebiştir o :) takipteyim güzel haberlerle dön inşaALLAH
Dediğin gibi ben de hiç dikkat etmedim ne yediğime içtiğime. Temizlik bile yaptım. Hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliktir inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Arkadaşın o değeri adetinden kaç gün önce görmüş acaba
Mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti var. Maşallah Allah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah. :)Adetin 2.günü yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi maşaALLAH değeri 1000üzeri. Sende dikkat et kendine yediğine içtiğine. Yavaş haraket et.
Belirtin falan var mı?
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder Rabbim sana daben 7 ile öğrenmiştim canım 2 güne tekrar yap 25 30 civarı çıkarsa kesin gebesin dediler 25 çıktı gebeydim 8.haftamda kalbi durdu 8 haftaya kadar sorunsuzdu kimyasal değildi 7 olmasına rağmen
Mide bulantısı ve göğüs hassasiyeti var. Maşallah Allah sağlıkla kucağına da aldırsın inşallah. :)
Peki hic test yapmadinmi?belki bir test yapsaydin 10 gun gecikti diyorsan varsa hemen cikar zatenAyy canım inşallah. Ne kadar çok istiyorum bir bilseniz.. ben bundan iki ay önce bir kimyasal daha yaşadım. O, adet gecikmemden sekiz gün sonra son buluğu için bu kadar bekledim. Yarın ilk işim sabah erkenden gidip kan vermek olacak. Mutlaka haber vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?