Hemen bi doktora gidin sizi korkutmak istemem ama doktorum bana gebelikteki her kanama risktir demisti
Oyledir o zaman adet olmussunuzdurMerhaba
Hamile değilim 3 aylık bir gecikmem vardı ama hamilelik şüphem yoktu belirti de yoktu strese bağlı bi gecikme olduğunu düşündüm
Temzilik üzerine bi kanama olunca birde her zamankinden değişik açık renkli biraz korkmuştumOyledir o zaman uzulmeyin
Iyi gecelerTemzilik üzerine bi kanama olunca birde her zamankinden değişik açık renkli biraz korkmuştumteşekkür ederim yardımınız için iyi geceler
Sonucunu merak ettimarkadaslar merhaba
2 aydır catlatma iğnesi ve klomen tedavisi gordum, ilkinde başarılı olmadi ama bu ay hamile olduğumu kan testiyle öğrendim, fakat ters giden biseyler var sanki, adet günüm 1 gun geçti ertesi gün pembe lekelenmelerim başladı 19.06'da. Inanilmaz kasık ağrım oldu, heralde sökülemiyorum dedim ama ağrılarım devam edince doktora gittim beta 8.6 cikti. Ertesi sabah 20.06'da kırmızı kanama gelmeye başladı bu sefer, korkup gittim doktora beta yükselmiş 19.07 olmus, doktor proluton igne yaptırdi ve progestan hap verdi, gunde iki kez iciyorum. Neyse 21.06'da kanamalarim iyice yükselmeye başlayınca tekrar gittim 37.58 cikti, değerlerim sürekli yukseliyor ama hep bi yoğun kanamam var, bugun de 22.06'da kocaman kan pihtisi düştü lavaboda. Yarın kan vericem. Kafam çok karışık hem beta düzenli yükseliyor hem de kanamam oluyor adet ağrısı gibi, inanılmaz bi gaz sancım 3 gündür devam ediyor, doktorlar düşük tehlikesi yaşıyorsun sürekli yatman lazim dediler, yatıyorum ama sanki dış gebelik gibi geliyor banadüşük mü yada? dersiniz???
Degerlerim cok guzel yukseldi, üçüncü ayin içine girmistik artik, tam 1 hafta önce ağrım başladi, ic kanamam başlamış acil ameliyata aldilar, bebeğimle beraber sol tüpümü de aldilar. Dis gebelikmisSonucunu merak ettim
Merhaba çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur. Benim anlamadığım 3.aya kadar keseyi görmediniz mi ki daha sonra dış gebelik olduğu ortaya çıktı? Keseyi görmediyseniz 3 ay nasıl beklettilerDegerlerim cok guzel yukseldi, üçüncü ayin içine girmistik artik, tam 1 hafta önce ağrım başladi, ic kanamam başlamış acil ameliyata aldilar, bebeğimle beraber sol tüpümü de aldilar. Dis gebelikmis
Annem tüm gebeliklerinde adet görmüş hep, benim de adet kanamam oldu hamileyken daha doğrusu biz öyle sanmışız, gec döllenme, üstüne görme diye beklettiler beni. İkinci haftamdayken değerlerim ikibinlerin ustundeyken kese gozukmeyince dış gebelik şüphesiyle bana iğne yaptılar. Tabii biz igne ile gebelik sonlandı sanıyoruz, meğer yaşamaya devam etmiş büyümüş ve tüpümü patlatıp ic kanama geçirmişim. Durum bu şekildeMerhaba çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur. Benim anlamadığım 3.aya kadar keseyi görmediniz mi ki daha sonra dış gebelik olduğu ortaya çıktı? Keseyi görmediyseniz 3 ay nasıl beklettiler
Anladım çok üzüldüm Allah bi daha yaşatmasın. İğneden sonra belirli aralıklarla beta hcgnin düşüyor olması gözlemlenmeliydi sanırım. Sıkmayın canınızı 3 gün önce sizin gibi tek tüpü alınan bir arkadaşımın gebelik haberini aldım , inşallah tez zamanda sizede nasip olurAnnem tüm gebeliklerinde adet görmüş hep, benim de adet kanamam oldu hamileyken daha doğrusu biz öyle sanmışız, gec döllenme, üstüne görme diye beklettiler beni. İkinci haftamdayken değerlerim ikibinlerin ustundeyken kese gozukmeyince dış gebelik şüphesiyle bana iğne yaptılar. Tabii biz igne ile gebelik sonlandı sanıyoruz, meğer yaşamaya devam etmiş büyümüş ve tüpümü patlatıp ic kanama geçirmişim. Durum bu şekilde