- 2 Mart 2025
- 57
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi Nickim bile yok
Kızlar selam. Yaş 35, Amh 0.12. Tüp bebek tedavisi başlayacağız, bu ayki reglim 4 gün gecikti, hiç bu kadar gecikmemişti, doğal yolla gebelik olma ihtimali var mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç ne olduKızlar selam. Yaş 35, Amh 0.12. Tüp bebek tedavisi başlayacağız, bu ayki reglim 4 gün gecikti, hiç bu kadar gecikmemişti, doğal yolla gebelik olma ihtimali var mı sizce
Henüz test yapmadım, o hayal kırıklığı duygusundan korkuyorum, sanki rahmim yokmuş gibi hissediyorum hiçbir belirti bir şey yokSonuç ne oldu
Ben 2 aydır fln hem beslenmemi çok düzenledim, hem de tüp bebek doktorunun önerdiği takviyeyi kullanıyorum, yumurta kalitesini artıracak. Ama o kadar ümidimi yitirmişim ki test yapacağım ve negatif çıkacak.Ben bazı sayfaları takip ediyorum Instagram üzerinden. Orda gerekli takviyelerle düşük amh ile gebe kalanlar var.. öğrendiğim en güzel bilgi yumurtanın olması sayisi önemli değil onu kaliteli hale getirmek önemli.
İdrar testi için 5 günlük gecikme yeterli mi acaba yoksa bekleyeyim mi biraz dahaTest yapın varsa çıkar
Cok güzel bak neden ümidini yitiriyosun rabbim olduruverirBen 2 aydır fln hem beslenmemi çok düzenledim, hem de tüp bebek doktorunun önerdiği takviyeyi kullanıyorum, yumurta kalitesini artıracak. Ama o kadar ümidimi yitirmişim ki test yapacağım ve negatif çıkacak.
Öyle evet haklısın. Çok iyi geldi bu tavsiye. O zaman yarın sabah yapayım mı testCok güzel bak neden ümidini yitiriyosun rabbim olduruverirtestini yap aklından çıkarıp reglini bekle. Yoksa sende stres yaratır. 5 gün de gecikmiş dene bir istersen
Bencede yap bayağı gecikmiş zaten bellide olmuyor bazen stres dolayısıyla da gecikebiliyir benim geçen ay 6 gün gecikti ve 6.gun regl oldum. En azından kafandan atarsın daha fazla olacak mı oldu tuttu mu diye dusunmezsinÖyle evet haklısın. Çok iyi geldi bu tavsiye. O zaman yarın sabah yapayım mı test
İşte biraz da o yüzden beklesem mi dedim belki regl olurum diye, sabah ilk idrarla mı yapayım pekiBencede yap bayağı gecikmiş zaten bellide olmuyor bazen stres dolayısıyla da gecikebiliyir benim geçen ay 6 gün gecikti ve 6.gun regl oldum. En azından kafandan atarsın daha fazla olacak mı oldu tuttu mu diye dusunmezsin
Boşver elinde test varsa yap aklında kalmasın ilk idrarla yap canım.İşte biraz da o yüzden beklesem mi dedim belki regl olurum diye, sabah ilk idrarla mı yapayım peki
Tamam o zaman sabah yapıyorum. İçimi ferahlattın, teşekkür ederimBoşver elinde test varsa yap aklında kalmasın ilk idrarla yap canım.
Rica ederim sen skma canını burda herkes bebek bekliyor biz istediğimizde değil rabbim istediginde verecektir duanı eksik etme hem kendin için hemde bizler içinTamam o zaman sabah yapıyorum. İçimi ferahlattın, teşekkür ederim![]()
Yeterli bence baya geçmişİdrar testi için 5 günlük gecikme yeterli mi acaba yoksa bekleyeyim mi biraz daha
Sabah ilk idrarla yapayım dedimYeterli bence baya geçmiş
Ben dayanamayıp yaptım testSonuç ne oldu
Dualarım hepimizeRica ederim sen skma canını burda herkes bebek bekliyor biz istediğimizde değil rabbim istediginde verecektir duanı eksik etme hem kendin için hemde bizler için![]()
Ayyyy çok sevindim umut oldunuzDualarım hepimizegüzel dileklerinize minnettarım bu arada sabahı bekleyemedim
![]()