Düşük Amhla doğal gebelik mümkün mü

Ben bazı sayfaları takip ediyorum Instagram üzerinden. Orda gerekli takviyelerle düşük amh ile gebe kalanlar var.. öğrendiğim en güzel bilgi yumurtanın olması sayisi önemli değil onu kaliteli hale getirmek önemli.

Ben bazı sayfaları takip ediyorum Instagram üzerinden. Orda gerekli takviyelerle düşük amh ile gebe kalanlar var.. öğrendiğim en güzel bilgi yumurtanın olması sayisi önemli değil onu kaliteli hale getirmek önemli.
Ben 2 aydır fln hem beslenmemi çok düzenledim, hem de tüp bebek doktorunun önerdiği takviyeyi kullanıyorum, yumurta kalitesini artıracak. Ama o kadar ümidimi yitirmişim ki test yapacağım ve negatif çıkacak.

Ben 2 aydır fln hem beslenmemi çok düzenledim, hem de tüp bebek doktorunun önerdiği takviyeyi kullanıyorum, yumurta kalitesini artıracak. Ama o kadar ümidimi yitirmişim ki test yapacağım ve negatif çıkacak.
Cok güzel bak neden ümidini yitiriyosun rabbim olduruverir🤲🏻 testini yap aklından çıkarıp reglini bekle. Yoksa sende stres yaratır. 5 gün de gecikmiş dene bir istersen

Öyle evet haklısın. Çok iyi geldi bu tavsiye. O zaman yarın sabah yapayım mı test
Bencede yap bayağı gecikmiş zaten bellide olmuyor bazen stres dolayısıyla da gecikebiliyir benim geçen ay 6 gün gecikti ve 6.gun regl oldum. En azından kafandan atarsın daha fazla olacak mı oldu tuttu mu diye dusunmezsin

Bencede yap bayağı gecikmiş zaten bellide olmuyor bazen stres dolayısıyla da gecikebiliyir benim geçen ay 6 gün gecikti ve 6.gun regl oldum. En azından kafandan atarsın daha fazla olacak mı oldu tuttu mu diye dusunmezsin
İşte biraz da o yüzden beklesem mi dedim belki regl olurum diye, sabah ilk idrarla mı yapayım peki

Eklentiler

• 1000014821.webp
    1000014821.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
  • 1000014822.webp
    1000014822.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 67
Rica ederim sen skma canını burda herkes bebek bekliyor biz istediğimizde değil rabbim istediginde verecektir duanı eksik etme hem kendin için hemde bizler için ☺️🌺
Dualarım hepimize🌸 güzel dileklerinize minnettarım bu arada sabahı bekleyemedim😂

Eklentiler

• 1000014822.webp
    1000014822.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000014821.webp
    1000014821.webp
    8 KB · Görüntüleme: 67
Back
X