Hayır diyorum ya benimde ilk öyle Çıktı sonra 1,81 çıktı birde benim yaşım 24 yani hormonlarımda iyi testosteron hariçbenim amh size çok mu düşük geldi?
inanın dediklerinizi çok anlamadım:)Allah Allah ama doktorlar en az 4e4 yeter diyor hadi. Folikül 2,3 olsa anlarım koş kocaman 12 yumurta üretiyorsun her ay
Hiç kafana takıp durma ne ağladım ben o zamanlar üzüldümarkadaşlar selam. 3 yıllık evliyim, 3 kere bebek denedik hamile kalmadım. bir kez 2. çizgi silik çıktı testin bozuk olduğunu düşündük. amh ım 0.6 regl olduğumda. regl olmadığım dönem ölçtürdüm 0.8 çıktı. eşimin sperm değerleri mükemmel ötesi ama benim amh düşük. doktora gittik önce kist var dediler devlet hastanesinde, yumurta çatlayamamış kanamış. 2 ay sonra tüp bebek uzmanına gittim, sağda 5 solda 5 toplam 10 yumurta görüyorum 0.8 gibi amh değerin dedi. ben ceketi üstüme bıraksa eşim hamile kalacağım sanıyordum 3 aydır evde morallerimiz bozuk. aslında ben stress yapıyorum. rahim filmi çektirdim sorunsuz tüplerim açık. bilmiyorum tüp bebeğe yönelsem mi? esasen doğal yolla olsun çok istiyorum. benimle aynı amh ta gebe kalan varmı? tüp bebeğe vakit kaybetmeden başlamalı mıyım? yaşım 32, haziranda 33 oluyorum:)
Sağda 4ve solda 4 tane yumurta yeterli diye bakıyorlarinanın dediklerinizi çok anlamadım:)
24 çok genç bir yaş :) benim yaşım haziranda 33 oluyor. yaşım genç olsaydı takmazdım.Hiç kafana takıp durma ne ağladım ben o zamanlar üzüldüm
Bak şimdi amh benimde 0,8 Çıktı aramadığım doktor kalmadı çok üzülmüştüm o günlerin böyle çok kötü geçiyordu daha sonra internetten bir tüp bebek doktoru buldum doktora attıma ha ve diğer hormonlarımı yaşımın küçük olduğunu en az altı ay eşimin sperm testi verip denememiz istedi ve hani çok da bir sorun görmedi sıfır,8 aha değerine daha sonra ben başka bir doktora gittim doktor tekrardan hormon aldı 1,81 çıktı daha sonra beni Vajinal muayeneye aldı sağda on solda dokuz yumurtam çıktı ama yumurtamız santimleri küçük kalıyor yani en büyük sekiz milim de 14. günümde ve düzenli adet görürüm ben çok uzun süre adet görmem üç gün görürüm hatta üçüncü gün azalır iki gün yoğun görürüm ama daha sonra o ay bir daha Vajinal muayeneye aldı beni Klemen kullanıp bu kez de sağda on solda sekiz yani geçen aya göre bir tane eksik yani geçen ay toplam 18 yumurta çıkmışken bu ay 17 çıktı ve buna doktorum dedi ki bana tüp bebek doktoru hiç ben bu Vajinal muayenelere tekrardan am vermeden önce sağda dört solda dört yumurta dedi bizim için yeterli dedi bunun aşağısı dedi acele etmenizi gerektirdiğini söylüyor dedi ben böyle bilgi topladım ve çok araştırdım sıfır sekize evet düşük diyorlar ama hani 08.01’e çok yakın der hani gene bak ben sizi yanlış yönlendirmek istemem ama benim başımdan geçtiği için söylüyorum bir de siz ultrasona girdiğinizde alttan mı bakıldı normal mi bilmiyorum ama yani on tane en az on tane yumurtaz çıkıyor yani hani daha ne kadar azalabilir ki hani ben görüyorum sayfalarda o zaman da araştırıyordum 0,03 0,2 100 0,300 olanlar diyordum mesela iki fol gözüküyor üç tane anca toplandı mesela iki ay bekliyorlar üç tane anca toplanıyor sen her ay on tane üretiyorsun yani her ay on tane on tane yumurta on çocuk demek hani bu konuda yanlış mı düşünüyorum yine sen diğer insanların yorumlarını da dikkate al biraz uzun oldu kusura bakmainanın dediklerinizi çok anlamadım:)
çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için asıl. bu sene sonuna kadar deneyeceğiz. olmazsa tüp yapacağım. ben birden yumurtalarımda azalma olur diye korkuyorum. tüp yaptırıp tutmayanı da oluyor neye göre oluyor olmuyor anlamıyorum da gerçi. bekleme kararı aldım. alttan muayene oldum hem regl zamanı hem reglden sonra. yumruta rezervim az görünmüyormuş.Bak şimdi amh benimde 0,8 Çıktı aramadığım doktor kalmadı çok üzülmüştüm o günlerin böyle çok kötü geçiyordu daha sonra internetten bir tüp bebek doktoru buldum doktora attıma ha ve diğer hormonlarımı yaşımın küçük olduğunu en az altı ay eşimin sperm testi verip denememiz istedi ve hani çok da bir sorun görmedi sıfır,8 aha değerine daha sonra ben başka bir doktora gittim doktor tekrardan hormon aldı 1,81 çıktı daha sonra beni Vajinal muayeneye aldı sağda on solda dokuz yumurtam çıktı ama yumurtamız santimleri küçük kalıyor yani en büyük sekiz milim de 14. günümde ve düzenli adet görürüm ben çok uzun süre adet görmem üç gün görürüm hatta üçüncü gün azalır iki gün yoğun görürüm ama daha sonra o ay bir daha Vajinal muayeneye aldı beni Klemen kullanıp bu kez de sağda on solda sekiz yani geçen aya göre bir tane eksik yani geçen ay toplam 18 yumurta çıkmışken bu ay 17 çıktı ve buna doktorum dedi ki bana tüp bebek doktoru hiç ben bu Vajinal muayenelere tekrardan am vermeden önce sağda dört solda dört yumurta dedi bizim için yeterli dedi bunun aşağısı dedi acele etmenizi gerektirdiğini söylüyor dedi ben böyle bilgi topladım ve çok araştırdım sıfır sekize evet düşük diyorlar ama hani 08.01’e çok yakın der hani gene bak ben sizi yanlış yönlendirmek istemem ama benim başımdan geçtiği için söylüyorum bir de siz ultrasona girdiğinizde alttan mı bakıldı normal mi bilmiyorum ama yani on tane en az on tane yumurtaz çıkıyor yani hani daha ne kadar azalabilir ki hani ben görüyorum sayfalarda o zaman da araştırıyordum 0,03 0,2 100 0,300 olanlar diyordum mesela iki fol gözüküyor üç tane anca toplandı mesela iki ay bekliyorlar üç tane anca toplanıyor sen her ay on tane üretiyorsun yani her ay on tane on tane yumurta on çocuk demek hani bu konuda yanlış mı düşünüyorum yine sen diğer insanların yorumlarını da dikkate al biraz uzun oldu kusura bakma
Evet ama erken menopoza girenlerde oluyor 24 çok genç yaş ama erken menepoza girenler oluyor şimdi benim yaşım 24 dur mesela ben daha çocuk istemem 30 yaşına kadar durduğumu düşünün düşünür müsünüz yani benim şu an bir 81 yani am aşım ikiye yakın olmasına rağmen 30 yaşıma kadar benim düşecek zaten benim annem 40 yaşında menopoza girdiğini söylüyor büyük ihtimal 40’a kadar da bu hani sıfırlardan ilerleyecek bitecek ben 30 uma kadar hani istiyorum bir tane olsun çocuğum olsun şu an yok yok benim bir sorunum gözükmüyor dediğim gibi sadece test ester erkeklik oranım yüksek bu da Pico diyorlar ama benim yumurtaları göre Picoluk bir durumum yok büyük ihtimal kullanmadan dolayı sadece görünüm var ve zayıfladim da kilo da verdim hala oluşmadı en son dediğim gibi Klomen kullandım 22 milim yumurtam oluştu ama çatlatma iğnesi bulamadığım için kullanamadım şu an beklemedeyim yani bu ay beklemedeyim kendiliğinden çatlayıp bir süpriz olur mu diye diye ama dediğim gibi yani ben Hani doktorumla sınırlı kalmadım beni benim iyi hissettirmek için falan konuşurdu ya onunla sınırlı kalmadım yani atmadım doktor raporlarımı göstermediğim sayfa hani başka sitelerden kalmadı herkes yumurtalarıma gayet iyi dedi benim 17 tane yumurtlama iyi diyorlarsa sizin on tanesi de iyidir hani ben konuştuğum insanlar da oldu ama ya şu düşük olanlar mesela kadın diyor ki benim iki tane yumurtam gözüküyor sadece üç tane gözüküyor dört tane gözüküyor yani ciddi anlamda sizin düşük değil ama sizin şey sıkıntınız olabilir hani yasınız ilerliyor ya 33 de çok büyük değil ama vitamin destek hani yumurtalar yaşta da yaşlanıyor24 çok genç bir yaş :) benim yaşım haziranda 33 oluyor. yaşım genç olsaydı takmazdım.
bende rahim filmi çektirdim hiç sorun çıkmadı.Bak şimdi amh benimde 0,8 Çıktı aramadığım doktor kalmadı çok üzülmüştüm o günlerin böyle çok kötü geçiyordu daha sonra internetten bir tüp bebek doktoru buldum doktora attıma ha ve diğer hormonlarımı yaşımın küçük olduğunu en az altı ay eşimin sperm testi verip denememiz istedi ve hani çok da bir sorun görmedi sıfır,8 aha değerine daha sonra ben başka bir doktora gittim doktor tekrardan hormon aldı 1,81 çıktı daha sonra beni Vajinal muayeneye aldı sağda on solda dokuz yumurtam çıktı ama yumurtamız santimleri küçük kalıyor yani en büyük sekiz milim de 14. günümde ve düzenli adet görürüm ben çok uzun süre adet görmem üç gün görürüm hatta üçüncü gün azalır iki gün yoğun görürüm ama daha sonra o ay bir daha Vajinal muayeneye aldı beni Klemen kullanıp bu kez de sağda on solda sekiz yani geçen aya göre bir tane eksik yani geçen ay toplam 18 yumurta çıkmışken bu ay 17 çıktı ve buna doktorum dedi ki bana tüp bebek doktoru hiç ben bu Vajinal muayenelere tekrardan am vermeden önce sağda dört solda dört yumurta dedi bizim için yeterli dedi bunun aşağısı dedi acele etmenizi gerektirdiğini söylüyor dedi ben böyle bilgi topladım ve çok araştırdım sıfır sekize evet düşük diyorlar ama hani 08.01’e çok yakın der hani gene bak ben sizi yanlış yönlendirmek istemem ama benim başımdan geçtiği için söylüyorum bir de siz ultrasona girdiğinizde alttan mı bakıldı normal mi bilmiyorum ama yani on tane en az on tane yumurtaz çıkıyor yani hani daha ne kadar azalabilir ki hani ben görüyorum sayfalarda o zaman da araştırıyordum 0,03 0,2 100 0,300 olanlar diyordum mesela iki fol gözüküyor üç tane anca toplandı mesela iki ay bekliyorlar üç tane anca toplanıyor sen her ay on tane üretiyorsun yani her ay on tane on tane yumurta on çocuk demek hani bu konuda yanlış mı düşünüyorum yine sen diğer insanların yorumlarını da dikkate al biraz uzun oldu kusura bakma
Anladım bazı doktorlara göre de bu değişiyor rica ederim hani ben yazmak istedim bilgilendirmek istedim bazı doktorlar mesela beş tane yumurta bile görse toplam tamam sakin ol o beş tane güzelleştirceğiz falan şeklinde konuşuyorlar bence sen daha iyi bir doktorlara git bu arada tüp bebek merkezlerini kötülemiyorum ama tüp tüfek merkezini şu an ben de gitsem bir yıl olmadıysa tüp bebek yapalım böyle diyorlar yani çok dediler bana iyisiyle de rastladım hani kızım daha gençsin diyen de oldu ama hani bir yıl olmadıysa demek ki bir sorun var tüp bebeği yaptır vakit kaybetme normal tedaviler de zaten para diyenler de oldu yani şu devirde etrafına baksana herkes para avcısı eve tüp bebek yaptırıyorsun neye göre tutmuyor diyorsun diyorsun mesela dedin ama ben şunu çok iyi biliyorsun iyi mi merkeze gitmezsen iyi şartlarda yapılmıyor Yani tüp bebek hem çok maliyetli bir tedavi yöntemi hem en iyi yere gitmen gerekiyor en iyi yerlerde artık klişelenmiş hani isim vermek istemiyorum fenomenler falan yaptırıyor paylaşıyor ya onlar da artık klişelenmiş ki fenomenlerin tutsun çocukları diye daha çok artık gerçekten paras olana yöneliyor yani ben böyle gördüm çok gördüm yani tüp bebek devlet hastanesi hakkınız varsa bence devlette yapın en azından devlette birkaç defa yanlış da olsa denersiniz yani ben ileride olmazsa en azından öyle yapmayı düşünürümçok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için asıl. bu sene sonuna kadar deneyeceğiz. olmazsa tüp yapacağım. ben birden yumurtalarımda azalma olur diye korkuyorum. tüp yaptırıp tutmayanı da oluyor neye göre oluyor olmuyor anlamıyorum da gerçi. bekleme kararı aldım. alttan muayene oldum hem regl zamanı hem reglden sonra. yumruta rezervim az görünmüyormuş.
benim ablam 42 yaşında girdi menopaza aynı erken menapozluk bizde de var. o yüzden benim de çoğu korkum ama yinede yaşınız genç 30 a kadar illa ki olur çocuğunuz inanın bana. ben 4 kere denedm bir tanesi kistten çatlamamış. bakalım süreçleri göreceğiz.Evet ama erken menopoza girenlerde oluyor 24 çok genç yaş ama erken menepoza girenler oluyor şimdi benim yaşım 24 dur mesela ben daha çocuk istemem 30 yaşına kadar durduğumu düşünün düşünür müsünüz yani benim şu an bir 81 yani am aşım ikiye yakın olmasına rağmen 30 yaşıma kadar benim düşecek zaten benim annem 40 yaşında menopoza girdiğini söylüyor büyük ihtimal 40’a kadar da bu hani sıfırlardan ilerleyecek bitecek ben 30 uma kadar hani istiyorum bir tane olsun çocuğum olsun şu an yok yok benim bir sorunum gözükmüyor dediğim gibi sadece test ester erkeklik oranım yüksek bu da Pico diyorlar ama benim yumurtaları göre Picoluk bir durumum yok büyük ihtimal kullanmadan dolayı sadece görünüm var ve zayıfladim da kilo da verdim hala oluşmadı en son dediğim gibi Klomen kullandım 22 milim yumurtam oluştu ama çatlatma iğnesi bulamadığım için kullanamadım şu an beklemedeyim yani bu ay beklemedeyim kendiliğinden çatlayıp bir süpriz olur mu diye diye ama dediğim gibi yani ben Hani doktorumla sınırlı kalmadım beni benim iyi hissettirmek için falan konuşurdu ya onunla sınırlı kalmadım yani atmadım doktor raporlarımı göstermediğim sayfa hani başka sitelerden kalmadı herkes yumurtalarıma gayet iyi dedi benim 17 tane yumurtlama iyi diyorlarsa sizin on tanesi de iyidir hani ben konuştuğum insanlar da oldu ama ya şu düşük olanlar mesela kadın diyor ki benim iki tane yumurtam gözüküyor sadece üç tane gözüküyor dört tane gözüküyor yani ciddi anlamda sizin düşük değil ama sizin şey sıkıntınız olabilir hani yasınız ilerliyor ya 33 de çok büyük değil ama vitamin destek hani yumurtalar yaşta da yaşlanıyor
bir doktor 150 bin fiyat verdi bize.Anladım bazı doktorlara göre de bu değişiyor rica ederim hani ben yazmak istedim bilgilendirmek istedim bazı doktorlar mesela beş tane yumurta bile görse toplam tamam sakin ol o beş tane güzelleştirceğiz falan şeklinde konuşuyorlar bence sen daha iyi bir doktorlara git bu arada tüp bebek merkezlerini kötülemiyorum ama tüp tüfek merkezini şu an ben de gitsem bir yıl olmadıysa tüp bebek yapalım böyle diyorlar yani çok dediler bana iyisiyle de rastladım hani kızım daha gençsin diyen de oldu ama hani bir yıl olmadıysa demek ki bir sorun var tüp bebeği yaptır vakit kaybetme normal tedaviler de zaten para diyenler de oldu yani şu devirde etrafına baksana herkes para avcısı eve tüp bebek yaptırıyorsun neye göre tutmuyor diyorsun diyorsun mesela dedin ama ben şunu çok iyi biliyorsun iyi mi merkeze gitmezsen iyi şartlarda yapılmıyor Yani tüp bebek hem çok maliyetli bir tedavi yöntemi hem en iyi yere gitmen gerekiyor en iyi yerlerde artık klişelenmiş hani isim vermek istemiyorum fenomenler falan yaptırıyor paylaşıyor ya onlar da artık klişelenmiş ki fenomenlerin tutsun çocukları diye daha çok artık gerçekten paras olana yöneliyor yani ben böyle gördüm çok gördüm yani tüp bebek devlet hastanesi hakkınız varsa bence devlette yapın en azından devlette birkaç defa yanlış da olsa denersiniz yani ben ileride olmazsa en azından öyle yapmayı düşünürüm
İstiyorum hani inşallah olsun bir tane olsun gerçekten istiyorum hani birden sonra belki ikinciyi ararım ama hani hiç tatmadım hani gerçekten istiyorum ve evlendigimde sadece iki korundu moda normal hani daha sonra da hiç korunmadım şu an korunmayı bırakalı benim mart ayında olduğumuza göre bir yıl iki ay falan oluyor yani hani iki aydır da zaten doktordayım öyle söyliyim ramazan bitince başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakın ben bile üç doktor değiştirdim lütfen doktor değiştirin bana göre sizin aha değeriniz evet yani düşük olabilir sıfır sekiz ama hala yumurta üretiyorsunuz ya ben bunu anlamıyorum zaten bu Amh tıp da çok daha sonraları çıkmış yani doktorlar da bunu söylüyor AA’dan çok yumurtanın kalitesi yumurtanın büyümesi mesela büyümüş kistleşmiş diyorsunuz demek ki çatlama sorununuz da var Hani o yazıyorlar tam telafuz edemiyorum bir de şu an şu an yazamıyorum sıkıntıdan dolayı telefonum yeniledim klavyeye alışamadım bir türlü o yüzden hani sesli olarak söylüyorum o yazıyor o yüzden kusura bakmayınbenim ablam 42 yaşında girdi menopaza aynı erken menapozluk bizde de var. o yüzden benim de çoğu korkum ama yinede yaşınız genç 30 a kadar illa ki olur çocuğunuz inanın bana. ben 4 kere denedm bir tanesi kistten çatlamamış. bakalım süreçleri göreceğiz.
yani verir bir de garantisi yok hiçbir şekilde garanti vermiyorlar yani benim set tavsiyem pat diye yumurta sayınız düşmez pat diye düşeceğini zannetmiyorum yani size şöyle söyleyeyim bir tanıdığım var 0.01 Ahla ikizler oldu tüp bebek yaptırdı ikinci denemesi birinci dönemde tuttu ama düşük ve sonuçlandı kadın hala menepoza girmedi gözleri 3.04 yaşında 0.01 artık tükenmiş demek yani bir fol taş çatlasın iki folikülü anca çıkıyor demek hallül dediğimde yumurta şimdi baktığımda senin on tane yumurtam var çocuğun var mı bilmiyorum ama sanki bir tane çocuğun var gibi okudum yukarlarda yanlış okumadıysan bence normalde ne bir tane çocuğun varsa yine yargılamam belki ikincisi daha tatlı gelir insana amadeki dersen ki benim çocuğum yok hani bir tane olsun yaşım geçmeden istiyorum direkt devletteki tüp bebeğe başla bence 33 yaşın hani iki sene 1.06 ay yedi ay bunların hormon tedavileri sürdürülüyor devlete yazılmanın sırası var mesela ben bu arada ben rahim filmi de çekilmedim benim eşimin siper sonucu da yok ben tamamen daha yeni atıldımbir doktor 150 bin fiyat verdi bize.
o zaman kesnlkle hgs çektir, tüplerin tıkalıysa zaten olmz. eşinin sperm sonuçlarına baktır sorun varsa olmaz. bnm arkadaşın olmuyordu eşinde sorun varmış bi ilaç kullandı hemen tuttu çocuğu. ama üzülmeyin çok gençsiniz, ben 24 yaşımda bunları bilmiyordum bile. ben de 3 doktora göründüm dene diyor erken diyorlar. olmazsa sene sonu tüp yaptırıcamİstiyorum hani inşallah olsun bir tane olsun gerçekten istiyorum hani birden sonra belki ikinciyi ararım ama hani hiç tatmadım hani gerçekten istiyorum ve evlendigimde sadece iki korundu moda normal hani daha sonra da hiç korunmadım şu an korunmayı bırakalı benim mart ayında olduğumuza göre bir yıl iki ay falan oluyor yani hani iki aydır da zaten doktordayım öyle söyliyim ramazan bitince başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum bakın ben bile üç doktor değiştirdim lütfen doktor değiştirin bana göre sizin aha değeriniz evet yani düşük olabilir sıfır sekiz ama hala yumurta üretiyorsunuz ya ben bunu anlamıyorum zaten bu Amh tıp da çok daha sonraları çıkmış yani doktorlar da bunu söylüyor AA’dan çok yumurtanın kalitesi yumurtanın büyümesi mesela büyümüş kistleşmiş diyorsunuz demek ki çatlama sorununuz da var Hani o yazıyorlar tam telafuz edemiyorum bir de şu an şu an yazamıyorum sıkıntıdan dolayı telefonum yeniledim klavyeye alışamadım bir türlü o yüzden hani sesli olarak söylüyorum o yazıyor o yüzden kusura bakmayın
yani verir bir de garantisi yok hiçbir şekilde garanti vermiyorlar yani benim set tavsiyem pat diye yumurta sayınız düşmez pat diye düşeceğini zannetmiyorum yani size şöyle söyleyeyim bir tanıdığım var 0.01 Ahla ikizler oldu tüp bebek yaptırdı ikinci denemesi birinci dönemde tuttu ama düşük ve sonuçlandı kadın hala menepoza girmedi gözleri 3.04 yaşında 0.01 artık tükenmiş demek yani bir fol taş çatlasın iki folikülü anca çıkıyor demek hallül dediğimde yumurta şimdi baktığımda senin on tane yumurtam var çocuğun var mı bilmiyorum ama sanki bir tane çocuğun var gibi okudum yukarlarda yanlış okumadıysan bence normalde ne bir tane çocuğun varsa yine yargılamam belki ikincisi daha tatlı gelir insana amadeki dersen ki benim çocuğum yok hani bir tane olsun yaşım geçmeden istiyorum direkt devletteki tüp bebeğe başla bence 33 yaşın hani iki sene 1.06 ay yedi ay bunların hormon tedavileri sürdürülüyor devlete yazılmanın sırası var mesela ben bu arada ben rahim filmi de çekilmedim benim eşimin siper sonucu da yok ben tamamen daha yeni atıldım
bu arada folikül zaten hepsi. yumurtalar folikülün içinde değil mi?Allah Allah ama doktorlar en az 4e4 yeter diyor hadi. Folikül 2,3 olsa anlarım koş kocaman 12 yumurta üretiyorsun her ay
Yani tüp bebek bekleyince ben çok korkuyordum bana böyle söyleyince hani demeyin böyle normal olarak akıl verin falan gibisinden geliyordu ben devlete Yazıl demem de amacım şu hani benim lerim olmadı çocuğum olmadığı için tabii ki de ben normal yoğunluğu direk düşünüyorum bir de gittikleri doktorlar bana tüp bebek yap demediği için ama size eğer ki böyle dönüş aldıysanız eşinizle de eğerbir doktor 150 bin fiyat verdi bize.
Bu arada evet folikin hepsi yani mesela senin on tane poliklinik gözükmüş onlar Foliküller çatladıktan sonra içindeki yumurtayla döllenen ben ondan dedim yani senin var yani tabii içim boşu dolusunu bunları doktorlar da bilemiyor bunlar sade tüp bebek merkezleri bilirbu arada folikül zaten hepsi. yumurtalar folikülün içinde değil mi?
Çektireceğim yani dediğim gibi sadece bir defa Klemen kullandım ama şimdi gittiğimde Klemen kullanmamı istemediğimi soyleyecegim önce rahim filmini sperm testini verdikten sonra gelmemiz gelmek istediğimi soyleyecegim hani zaten de en geç haziranda çektiririm eşim de haziranda halleder ondan sonra sene sonu bakarız artık hani sene sonuna doğru bakarız çok da zaman kaybetmek istemiyorum hani daha bir yıl daha falan deneyeceğim demek istemiyor sonuçta bir yıl denemişim olmamış Dediğiniz gibi belki tüplerimde bir sıkıntı vardır belki de eşimde bir sıkıntı vardır hani büyük bir sıkıntı vardır onu bilmiyorum ama doktor bana şey demişti yumurtalarını hani küçük kalıyor büyümüyor çünkü 14. günde geçen ay klomen kullanmadım yani tedavi almadım ay sekiz milim de kalmış yani yumurta çatlaması için 17:18 olması lazım tabii ki bu her ay değişiyor mu onu hiç bilmiyorumo zaman kesnlkle hgs çektir, tüplerin tıkalıysa zaten olmz. eşinin sperm sonuçlarına baktır sorun varsa olmaz. bnm arkadaşın olmuyordu eşinde sorun varmış bi ilaç kullandı hemen tuttu çocuğu. ama üzülmeyin çok gençsiniz, ben 24 yaşımda bunları bilmiyordum bile. ben de 3 doktora göründüm dene diyor erken diyorlar. olmazsa sene sonu tüp yaptırıcam
olduğum ilde devletin tüp bebek hizmeti yok. şehir dışı git gel zor. zaten stressliyim bir de onu kaldıramam. ama buraya inşşallah güzel sonuçlarla geliriz. çok avantajlısın çok gençsin. yumurta takibi yapıyor musun?Yani tüp bebek bekleyince ben çok korkuyordum bana böyle söyleyince hani demeyin böyle normal olarak akıl verin falan gibisinden geliyordu ben devlete Yazıl demem de amacım şu hani benim lerim olmadı çocuğum olmadığı için tabii ki de ben normal yoğunluğu direk düşünüyorum bir de gittikleri doktorlar bana tüp bebek yap demediği için ama size eğer ki böyle dönüş aldıysanız eşinizle de eğer
Bu arada evet folikin hepsi yani mesela senin on tane poliklinik gözükmüş onlar Foliküller çatladıktan sonra içindeki yumurtayla döllenen ben ondan dedim yani senin var yani tabii içim boşu dolusunu bunları doktorlar da bilemiyor bunlar sade tüp bebek merkezleri bilir
ben hiç klemen kullamnmadım kistim varmış aşılama çatlatma kisti büyütür dediler.Çektireceğim yani dediğim gibi sadece bir defa Klemen kullandım ama şimdi gittiğimde Klemen kullanmamı istemediğimi soyleyecegim önce rahim filmini sperm testini verdikten sonra gelmemiz gelmek istediğimi soyleyecegim hani zaten de en geç haziranda çektiririm eşim de haziranda halleder ondan sonra sene sonu bakarız artık hani sene sonuna doğru bakarız çok da zaman kaybetmek istemiyorum hani daha bir yıl daha falan deneyeceğim demek istemiyor sonuçta bir yıl denemişim olmamış Dediğiniz gibi belki tüplerimde bir sıkıntı vardır belki de eşimde bir sıkıntı vardır hani büyük bir sıkıntı vardır onu bilmiyorum ama doktor bana şey demişti yumurtalarını hani küçük kalıyor büyümüyor çünkü 14. günde geçen ay klomen kullanmadım yani tedavi almadım ay sekiz milim de kalmış yani yumurta çatlaması için 17:18 olması lazım tabii ki bu her ay değişiyor mu onu hiç bilmiyorum
ben hiç klemen kullamnmadım kistim varmış aşılama çatlatma kisti büyütür dediler.
Ovulasyonla mı hiç yapmadım ama gün aşırı ilişkim oluyor mutlaka diye yapmıyorum acaba yanlışım yapıyorumolduğum ilde devletin tüp bebek hizmeti yok. şehir dışı git gel zor. zaten stressliyim bir de onu kaldıramam. ama buraya inşşallah güzel sonuçlarla geliriz. çok avantajlısın çok gençsin. yumurta takibi yapıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?