Benimde de dusukdu doktor ve hemşire iyidi normal oldu yarin trasefer olucumMerhabalar
29 yaşındayım, 6 yıllık evliyim.
amh: 0,001
Benim için bir öneriniz var mı?
-Cem Çelik(Behçeci) ile görüştüm evine git doğalı bekle dedi.
-Zeynep Kamil de 1. deneme de tedaviyi yarıda kestiler.
-Çoğu devlet hastanesi beni tedavi etmedi.
- Çoğu özel hastane vitamin önerip eve yolladı.
Hipo hipo ve erken menepoz olduğumu söylüyorlar.
Üzgün ve çaresizim.
Asla olmaz denilen kimler hamile kaldı . Önerilerim stres yapmayın ,spor yapın ,bol balık ve avokado tüketin ,doktorunuza danışarak en uygun multivitamini alın . Olmaz denilenlerin bu şekilde bir yaşam tarzıyla kendiliğinden hamile kaldığını gördüm .Merhabalar
Üzgün ve çaresizim.
Merhaba, oncelikle sana sarilmak istedimMerhabalar
Üzgün ve çaresizim.
Ne saçmalık ya git evde doğal bekle zaten bitmek üzere rezervin böyle saçmalık mi olurMerhabalar
Üzgün ve çaresizim.
Önemli olan amh değil yumurtalarinin iyi olması benimde 0.04Merhabalar
Üzgün ve çaresizim.
Bana da doktorum imkansiz dedi normal yolla tüp bebeğe git dedi değerlerin çok yüksek dedi fsh 34 ve lh 27 cıktı. Diğer değerlerim güzel bu ikisi yüzünden 1 senedir hamile kalamadım ne yapicam şaştım kaldım hayıt macunu kullanmaya başladım inşallah ise yarar spor yapamiyorum ama avakado tuketiyotum dikkat ediyorum yediklerimeAsla olmaz denilen kimler hamile kaldı . Önerilerim stres yapmayın ,spor yapın ,bol balık ve avokado tüketin ,doktorunuza danışarak en uygun multivitamini alın . Olmaz denilenlerin bu şekilde bir yaşam tarzıyla kendiliğinden hamile kaldığını gördüm .
Merhaba fsh ve lh değerinizi çok merak ettim kaçtı acaba bu değerleriniz. ? Bir de adet gorebiliyormusunuz ? Benim için de doktorlar çok ümitsiz konuştu ama bana direk tüp bebeğe git normal yolla olmaz dedi benimde fsh ve lh yüksek 31 yaşındayım yaşıma göre sanırım benimde erken menapoz çünkü fsh 34 lh 27 cıktı ve doktor normal yolla olmaz imkansız dedi ama benim bir evlâdım var çok şükür ikinci içinde eşim tüp bebek istemiyor çaresizlik çok zor Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın buraya öneride bulunan arkadaşların yazdıklarını birebir uygulayın faydası olacaktır. Amh benim ölçülmedi ama bu değerlerle muhtemelen benim de sizin gibidir değerim. Üzüntü ve stres başlı başına herşeyin zararı malesef öncelikle onu hayatınızdan çıkardığınızda beslenmenize dikkat ettiğinize doğal kürlerle belkide hamile kalırsınız umutsuz olmamaya çalışın. Allahtan ümit kesilmez bazı durumlarda doktorların bile imkansız dediği halde hamile kalan o kadar çok insan okudum ki burda inşallah bizde onlardan biri olabiliriz.Merhabalar
Üzgün ve çaresizim.
Merhabalar
Üzgün ve çaresizim.
inşaAllah. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinAsla olmaz denilen kimler hamile kaldı . Önerilerim stres yapmayın ,spor yapın ,bol balık ve avokado tüketin ,doktorunuza danışarak en uygun multivitamini alın . Olmaz denilenlerin bu şekilde bir yaşam tarzıyla kendiliğinden hamile kaldığını gördüm .
Kaç kapıya gittim kimse bana bir yol göstermedi, öneri de bile bulunmadılar.Merhaba, oncelikle sana sarilmak istedimlutfen uzulme oncelikle bunu diyebilirim
Benim de dusuk ve neler hissedebildigini anliyorum fakat yasindan avantajin var bunu not et, kendine güzel 3 aylik bir beslenme ve kaliteli vitaminler, ozellilkle d vitamini listesini yap hemen baslaBu surede de kafani cok bulandirma eminim seni karisiilayacak cok daha iyi doktorlar vardir fakat once sen hazir olmalisin, inatci ve kararli olmalisin. Doktor asamasina geldiginde bu forumda ismi gecen cok doktor bulacaksin ozellilkle rezerv alaninda calisan ve iyi olan.
Malesef. Benim için yapabilecekleri bir şey kalmamışNe saçmalık ya git evde doğal bekle zaten bitmek üzere rezervin böyle saçmalık mi olur
Ben de hayıt suyu içmeye başladım etkisi olur umarım. Kendimi mutsuz hissettiğim için bir şey yapmak istemiyorumBana da doktorum imkansiz dedi normal yolla tüp bebeğe git dedi değerlerin çok yüksek dedi fsh 34 ve lh 27 cıktı. Diğer değerlerim güzel bu ikisi yüzünden 1 senedir hamile kalamadım ne yapicam şaştım kaldım hayıt macunu kullanmaya başladım inşallah ise yarar spor yapamiyorum ama avakado tuketiyotum dikkat ediyorum yediklerime
Tüp bebek olmaz diyorlar banaMerhaba fsh ve lh değerinizi çok merak ettim kaçtı acaba bu değerleriniz. ? Bir de adet gorebiliyormusunuz ? Benim için de doktorlar çok ümitsiz konuştu ama bana direk tüp bebeğe git normal yolla olmaz dedi benimde fsh ve lh yüksek 31 yaşındayım yaşıma göre sanırım benimde erken menapoz çünkü fsh 34 lh 27 cıktı ve doktor normal yolla olmaz imkansız dedi ama benim bir evlâdım var çok şükür ikinci içinde eşim tüp bebek istemiyor çaresizlik çok zor Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın buraya öneride bulunan arkadaşların yazdıklarını birebir uygulayın faydası olacaktır. Amh benim ölçülmedi ama bu değerlerle muhtemelen benim de sizin gibidir değerim. Üzüntü ve stres başlı başına herşeyin zararı malesef öncelikle onu hayatınızdan çıkardığınızda beslenmenize dikkat ettiğinize doğal kürlerle belkide hamile kalırsınız umutsuz olmamaya çalışın. Allahtan ümit kesilmez bazı durumlarda doktorların bile imkansız dediği halde hamile kalan o kadar çok insan okudum ki burda inşallah bizde onlardan biri olabiliriz.
İğneleri buldunuz muinşaAllah. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
RABBİM. Herşeyi oldurur bilemezsin güzel bu işte uzman bir doktor bul kaç 45 yaşındaki kadınlar hamile kalıyorMalesef. Benim için yapabilecekleri bir şey kalmamış
Ne ilginç doktorlar var insanın amh değeri düşük olsa da içerisinden tek 1 tane yumurta çıkma ihtimali var kaldı ki 15 yumurta bile çıksa kalitesi önemli. 8 tane yumurtada tutmuyor 1 yumurtada tutuyor.Merhabalar
Üzgün ve çaresizim.
Şimdi Buğra Buyrukçu var Ankara da ona gidiyorum. Akupunktur yapıyor ve doğal takviye edici ilaçlar veriyor. Süreç olumlu gider inşallahNe ilginç doktorlar var insanın amh değeri düşük olsa da içerisinden tek 1 tane yumurta çıkma ihtimali var kaldı ki 15 yumurta bile çıksa kalitesi önemli. 8 tane yumurtada tutmuyor 1 yumurtada tutuyor.
Öncelikle belki de doğru doktoru bulmak önemli, hizmet satın alıyorsun devletteki memur gibi konuşan doktorları boşver canım hangi şehirdesin? Ona göre başka doktorlarla görüş ve bulabiliyorsan meriofert ara. “O ol der ve olur”
Bu süreçte cidden insan doktordan soğuyor da elbet bir yerlerde daha iyileri var korkma. Yaşın genç. Forumlardan şehrine göre araştır başka doktorla görüş. Kafana yatmadıkça iyi de deseler gitme o doktora. Prof falan olmasına gerek yok asgari seviyede insan olsunlar önce, en pahalı dedikleri saçma sapan doktorları da gördüm, keşke bazıları önce iletişim kurmayı ve hastayla nasıl konuşulması gerektiğini söyleseler.. sen git evde bekle ne demek ya bunu diyen gibi insanlar sorunlu, kendini sorgulama. Çok güzel tedavilerin olsun inanıyorum hamile kalacağına. Şimdi nasılsın neler yapıyorsun hayıt suyu dışında?
Doğru doktoru bulduysanız ya da bilgisine güveniyorsanız süreç daha güzel. Hem rabbim hayalini vermiş bizlere. Bebiş olma süreci, tüp bebek süreci, hamilelik/ doğum vs bunlar çok ön görülebilir olmayan, hayatın doğal akışı içinde beklemediğiniz anda gelen bir durum/mucize.Şimdi Buğra Buyrukçu var Ankara da ona gidiyorum. Akupunktur yapıyor ve doğal takviye edici ilaçlar veriyor. Süreç olumlu gider inşallah
Son durumdan haberdar eder misinizŞimdi Buğra Buyrukçu var Ankara da ona gidiyorum. Akupunktur yapıyor ve doğal takviye edici ilaçlar veriyor. Süreç olumlu gider inşallah