- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
Bu arada bu mesajı yazdığım kişi cyclo prog.. ilacıyla fsh ını düşğrdüğünü yazmıştı. Bu ilacı da kullananilirsiniz benim kistim olduğunda doktor vana bu ilacı vermişti ve düşmüştü kistim. Adet düzenleyici aynı zamanda. Yazdığım kişi fsh ı düşğrdüğünü de yazmış.ben o sırada ölçtürmediğim için bilmiyorum.ama önümüzdeki adetimde bu ikacı kullanıp baktıracağım fsh ıma .doktoruma yazdırdım şimdiden aldım hatta.adet bekliyorum. Siz de bi bakın isterseniz bu ilacaMerhaba benimde fsh 34 tü hayıt macunu kullandım şimdi 50 ye cıktı 1 ay önceki sonuç. Toplam 44 gün oldu adet olamadim bi çok şey deniyorum ama herkes nasıl düşürüyorsa ben de düşmemekte inat ediyor sanki düşüremiyorum. Amh ölçülmedi henüz yumurta da bakılmadı ama 3 ay ovulasyon yaptı hep yumurtlama vardı testte. En son da çatlayamayan yumurta kıstı olmuş. Ne yapicam bilemiyorum kullandığınız bişey var mı fsh düşürmek için. Şu an 4 gündür aslan pençesi çayı içiyorum. Bu akşam papatya içtim adet sokulsun diye ama sokulacak gibi de görünmüyor pek. Bal propolis arı sütü perga polen karışım kullanıyorum.