Raporu buldum az once. 0.02 imisYinede o kadar hızlı bi düşüş değil bence amh nde.
3 hamilelik süreci sonuçta.
Adetin düzensizleşti mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşük amh ile hamile kalanlar
- Konu Sahibi Zrd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Miktari epey azaldi ama genel olarak duzenli idiYinede o kadar hızlı bi düşüş değil bence amh nde.
3 hamilelik süreci sonuçta.
Adetin düzensizleşti mi?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Bu ay benim kısa aralıklarla adet oldu, ara kanama mı denir öyle bi şey sanırım.Miktari epey azaldi ama genel olarak duzenli idi
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Bu rapordan 15 ay sonra doğal kendiliğinden mi hamile kaldın?Raporu buldum az once. 0.02 imis
Ekstra yaptığın bi kür vs var mıydı?
Alttan muayenede Dr kaç folikül görüyordu?
Bu değerde benim Dr um hep olumsuz konuştuda.
Evet evet dogal yol ile kaldim… hamile kaldigim donemde tessdufen diyetteydim. Temiz besleniyordum ve agir spor yapiyordum.Bu rapordan 15 ay sonra doğal kendiliğinden mi hamile kaldın?
Ekstra yaptığın bi kür vs var mıydı?
Alttan muayenede Dr kaç folikül görüyordu?
Bu değerde benim Dr um hep olumsuz konuştuda.
Folikul kismindan hic emin degilim.. 2 diye bir rakam var aklimda ama gercekten hatirlamiyorum
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Adet sürende olma sıklığında değişiklik yaşıyor musun? Ben bu ay erken oldum bayağı.Evet evet dogal yol ile kaldim… hamile kaldigim donemde tessdufen diyetteydim. Temiz besleniyordum ve agir spor yapiyordum.
Folikul kismindan hic emin degilim.. 2 diye bir rakam var aklimda ama gercekten hatirlamiyorum
Benimde değerim benzer.
Dr yorumu farkı işte. 2 diye hatırlıyorum dedin ya yumurtayı, banada Dr buna benzer demişti ve bu değerle menapoza yakınsın tüp bile yüzde 2 ihtimal ancak demişti.
O kadar moralim bozulmuştu ki. Senin Dr böyle yaklaşması sanırım, yaklaşsa sende etkilenirdin di mi?
Ya ne güzel olmuş çok sevindim senin adına
O.02 değerden o Bana gönderdiğin tehlilden 15 ay sonra kendiliğinden olması mucize gibi.
tatlim aslinda genelde bu yumurta isine bakan tup bebek doktorlari (2 amg testini de onlar yapmisti) sana soylediklerine cok benzer seyler soylediler.. ama perinatologum “sen kesin tekrar hamile kalacaksin ben biliyorum” dediginde ben ona inanmayi sectim.. gercekten kaldim, dogum da 2 gun once gerceklesti.. inan kime nasil inanmali kismini bilmiyorum ama genelde hemfikir olunan konu, bu is icin moralin saglam tutulmasi, odagin degistirilmesi vs bence
Rabbim bebeginizi güzellikle büyütmeyi nasip etsin cok sevindim,size bir sorum olacak fsh kac cikiyordu acaba bende fshta biraz yüksek yasim 35Merhabalar
mesajınıza denk gelince yazmak istedim.. 38 yasında iken AMH testleri yaptırdım ve maalesef degerim 0,7 gibiydi.. Maalesef dediğime bakmayın zira su ana kadar yaşadığım süreçte AMH'ın çok anlamlı bir deger olmadıgını gordum.. 40 yasımı henüz doldurmadan tesadüfen tekrar bir AMH testi yaptırdım 0.40'a kadar gerilemişti.. Ama sana bu ya hamile kaldım. Ancak sağolsun check up dahil hiç bir doktorum miyomlarımın bir gün hamileliğimi riske atacağını iletmediğimizi icin, yine miyomlar dolayısı ile 6 haftalıkken düşük yaptım.. Devamında da bir operasyon gecirdim ve acık ameliyat ile miyomlarım alındı..
Ameliyattan 8 ay sonra yine doğalar yollar ile hamile kaldım.. Ancak bu sefer de yine AMH ile hiç bir ilgisi olmayan bir genetik sorun yasadım ve CVS sonrasında gebeliğim sonlandırıldı.. Bu gebelik sonrasında yani yaklaşık 42 yasımda iken AMH'ın referans degeri olan 0.40'un çok daha altına düşmüştü.. ölçülemeyecek kadar kucuk ancak dokturun söylediğine gore artık hiç sansım kalmamıştı. Aktardıgına gore 0.04 olmustu ki o donem bana sadece bir kaç vitamin ve omega verdigini hatırlıyorum.. omega 3 zaten sürekli tükettiğim bir vitamin olduğu icin de hayatımda hep omega 3 oldu.....
Sonuc olarak yasım 43 ve ben yine doğalar yollar ile hamile kaldım..
bunun icin hiç özelim bir cabam olmadı zira CVS dolayısı ile yapılan tahliye beni epeyce etkilemişti.. Sadece belki temiz beslenmeyi haneme artı olarak yazabilirsiniz.. Ve 1-2 nefes terapisi ( Yoga vs yapmıyorum sakın yanlış anlaşılmasın :) )
yaklaşık 5 hafta sonra dogumum var.. su anda hersey çok yolunda gorunuyor... Soran olursa test süreçlerimi de ayrıca paylaşırım elbette ve İnsallah saglıkla bebeğimi kucağıma alabilirim..
Bu arada alanında epey tecrübeli doktorlar ile sürecimi yürütürken ama benim AMH'ım diye çokça kez sordum. Bu konuda bazıları çekimser olmakla birlikte açıkçası degerlere çok takılmadıklarının da altını defalarca kez çizdiler.. Hatta bir tanesi AMH dünyanın en büyük yalanıdır bile demişti :)
Amacım asla tavsiye vermek degil, ama lütfen kafanızı rahat, gönlünüzün ferah tutun.. Sanıyorum işin en önemli kısmı bu.
Cok cok tesekkur ederim … fsh’i hic hatirlamiyorum ama son testimde de bakilmamis…Rabbim bebeginizi güzellikle büyütmeyi nasip etsin cok sevindim,size bir sorum olacak fsh kac cikiyordu acaba bende fshta biraz yüksek yasim
Tesekkurler,kalın sağlıcaklaCok cok tesekkur ederim … fsh’i hic hatirlamiyorum ama son testimde de bakilmamis…
- 7 Nisan 2023
- 3
- 1
- 1
- 42
Öncelikle kısaca hikayemi yazayım. 3 kez tüp bebek denemem oldu. 1 kez gebelik ama kalp durması , 2. cisi hiç tutmaması , 3. cü olan önceden reklam vs sanarak yanaşmadığım Bahçeci Tüp bebek merkezinde Mehmet Reşit Asoğlu ile gelen gebelik.
( Amh 0,01 )
İlk 2 doktorum alanlarında isim yapan drlardı ve 2 sine de saygım sonsuz fakat bana klasik tedavi uyguladılar ve pek üzerime eğilmediler.
Şunu çok rahat söyleyebilirim ki yaşım 40 ve amh düşük olduğu için beni kibarca olmaz , donasyon tercih et diyen bu forumlarda yazan ( biri Nişantaşında çok ünlü muayenehanesinden ağlayarak çıktığım , menopoza gidiş var sende diyen hala aklım almıyor ) dr.larda oldu. Şükür ki yolum MRA ile kesişti. Bende ne menopoza gidiş vardı ne de bu aşamada donasyona ihtiyacım vardı. Sadece amh değerim düşük ve yaşım 40 tı .
Havuz yöntemi ile gebelik gerçekleşti. haa gerçekleşmeyedebilirdi ama o zaman ne gerekiyorsa yapıldı nasip buydu diyecektim gönül rahatlığı ile. Tüp bebek gibi yüksek gerilim yaşadığımız süreçte bunu diyebilmek çok önemli.
Bahçeciye her gittiğinizde kanınız alınır ve değerlendirilir ( öncesindekilerde tek tük alınmıştı ) MRA size özel tedavi yöntemi seçer ve uygular , asistanları sizi her daim takip eder ( Serenciğim sağol ) hastahane sizi hep takiptedir işler sizi hiç yormadan sıra bekleyip bunalmadan kolaylıkla ilerler. Durumu benim gibi olanlara özellikle Bahçeciyi öneriyorum . Oradaki her dr un bakış açısının benzer olduğunu düşünmekle birlikte benim dr um sevgili Mehmet Reşit Asoğluna ise minnettarım.
( Amh 0,01 )
İlk 2 doktorum alanlarında isim yapan drlardı ve 2 sine de saygım sonsuz fakat bana klasik tedavi uyguladılar ve pek üzerime eğilmediler.
Şunu çok rahat söyleyebilirim ki yaşım 40 ve amh düşük olduğu için beni kibarca olmaz , donasyon tercih et diyen bu forumlarda yazan ( biri Nişantaşında çok ünlü muayenehanesinden ağlayarak çıktığım , menopoza gidiş var sende diyen hala aklım almıyor ) dr.larda oldu. Şükür ki yolum MRA ile kesişti. Bende ne menopoza gidiş vardı ne de bu aşamada donasyona ihtiyacım vardı. Sadece amh değerim düşük ve yaşım 40 tı .
Havuz yöntemi ile gebelik gerçekleşti. haa gerçekleşmeyedebilirdi ama o zaman ne gerekiyorsa yapıldı nasip buydu diyecektim gönül rahatlığı ile. Tüp bebek gibi yüksek gerilim yaşadığımız süreçte bunu diyebilmek çok önemli.
Bahçeciye her gittiğinizde kanınız alınır ve değerlendirilir ( öncesindekilerde tek tük alınmıştı ) MRA size özel tedavi yöntemi seçer ve uygular , asistanları sizi her daim takip eder ( Serenciğim sağol ) hastahane sizi hep takiptedir işler sizi hiç yormadan sıra bekleyip bunalmadan kolaylıkla ilerler. Durumu benim gibi olanlara özellikle Bahçeciyi öneriyorum . Oradaki her dr un bakış açısının benzer olduğunu düşünmekle birlikte benim dr um sevgili Mehmet Reşit Asoğluna ise minnettarım.
Mrr
Benim ablamda 39 yasinda bir tane kayibi var 8 haftalik kalbi durdu tam birdaha bebek istiyecekti deprem oldu,simdi yine isticek ama amh dusük muhtemelen cünkü kanamalari artik cok cok az artik lekelenme gibi hatta,kahverengi geliyor diyir
Sizin nasildi acaba cevap verirseniz cok sevinirim
Kalin saglicakla
Merhabalr naslsinz bebisinz iyidir insallahCok cok tesekkur ederim … fsh’i hic hatirlamiyorum ama son testimde de bakilmamis…
Benim ablamda 39 yasinda bir tane kayibi var 8 haftalik kalbi durdu tam birdaha bebek istiyecekti deprem oldu,simdi yine isticek ama amh dusük muhtemelen cünkü kanamalari artik cok cok az artik lekelenme gibi hatta,kahverengi geliyor diyir
Sizin nasildi acaba cevap verirseniz cok sevinirim
Kalin saglicakla