Merhaba kızlar, 3 senelik evliyim. 1 sene korunduk sonra denedik sürekli lekelenmelerim şikayeti ile doktora gittiğimde myom olduğunu ve düşük amh saptandı. Bu sürede çok hastane çok doktor gezip çok araştırma yaptım ama illa ameliyat önüme çıktı. 3 cm miyom 4 cm 5 cm diye büyüye büyüye 9 cme ulaştı. Ameliyat oldum 6 ay koruncaktık ameliyat dolayısı o sürede kontrole gittiğimde 4. Ay normalde 2 sene sonra en erken tekrar çıkar miyomlar demişti doktorum ama malesef 4. Ayda tekrar miyomlar oluşmuştu. Her ay gittiğimde çoğalıyor ve en son patates torbası kadar çok dediler. Bu ameliyat ne işe yaradı anlamadım. Her neyse şuan küçük olduğu için önemsiz ama elini çabuk tut tedavi için rahmin bozulmasın dediler. Düşük amh ile doktorlar hep tüp bebek önerirken bir doktor aşılama önerdi bizde denedik ama tutmadı tabi. Şimdi 2 ay araya zaman koymak dinlenmek istedim 3 aydır klomen çatlatma iğneleri günde 8 tane ilaç derken vucudumu arka arkaya yormak istemedim. Bu 2 ayda yumurta kalitemi arttırmak istiyorum ama merak ettiğim bir konu var bu şekilde normal yolla hamile kalanlar varmı ne yaptınız ne önerirsiniz bu arada amh, 0.82 idi ameliyattan sonra 0.77 oldu. Eşimde bi sorun yok. Aynı durumdan muzdarip herkes birbirine destek olsun diğerleri malesef anlamıyor tecrübelerinize muhtacım..
Son düzenleme: