Söyledikleriniz o kadar iyi geldi ki bana çok büyük moral verdiniz Allah sizden bin kere razı olsun evet kesin diye bir şey yok ama ben kendimi en kötüsüne hazırlıyorum psikolojik olarak bazen bu sebepten dolayı hiç aile olamayacağım diye düşünüyorum o kadar karmaşık bir durum ki Allah kimsenin başına vermesin gerçekten hayatım boyunca hep mutlu çocuklu yuvalara özenirdim ama olmadı malesef sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorumBence kesinlikle söylememelisin. Senin kesin çocuğun olmaz diye bir şey yok. Senin çocuğunun olmama ihtimali düşük de değil. Kendini neden böyle bir düşünceye hapsettin böyle. Gerçekten emin ol bir erkekte bir problem olsa gizli tutar. Çevremde şahit olmuştum. Erkek yasaklı madde kullanıyordu hatta bu sebeple cezaevine girip çıkmıştı ama istedikleri kıza söylememişlerdi. Bence bu çokcuk sahibi olabilme probleminden daha büyük bir problem. Aynı şekilde bir erkeğin çocuğu olmuyordu başka sebeplerle eşinden boşandı. İkinci evliliği için istemeye gittikleri kıza bu çocuğun çocuğu olmuyor demediler kimseye ve şuan çocukları var. Senin bir hormonunda biraz problem var ama karşına çıkacak kişi kendisinin çocuğunun olacağından ne kadar emin olabilir ki? Sebepsiz kısırlık diye bir şey var. Hiçbir problem yok ama kişinin çocuğu olmuyor. Bu tür olaylara şahit oldum. Hem benim görüşüme göre bir erkeğin evlilik sebebi çocuk yapmak olmamalı. Karşısındaki kişiyi sevdiği için onunla bir ömür geçirmek istediği için onunla mutlu hissettiği için gibi vb. Sebeplerle evlilik söyledikleri