• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük Amh Clife Macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne kadar süreli kulalndın canım sen bunları ben de civan peçemi, aslan pencesi ve hayır otunu karıştıp çayını içtim bu ay ayrıca ımprly kulandım ama olmadı. Bu şekilde 3 ay denemeyi düşünüyorum. C lide macunda mı alsam acaba
3 ay impryl ve clife macun beraber kullandım cnm. Gerçi bebeğimi kaybettim ama vesile oldu

3 ay impryl ve clife macun beraber kullandım cnm. Gerçi bebeğimi kaybettim ama vesile oldu
anladım canım. Başınız sağolsun :(

Bende geçen sene bir kayıp yaşadım. Allah sabrını veriyor. Umut ediyorum hala olacak bizimde yine bebeğimiz. C-lifeacuna baktım da benim içtiğim çaylar varmş içinde. GErek yok almama ben yine ildiğim gibi kürüme devam edeyim.

anladım canım. Başınız sağolsun :KK43:

Bende geçen sene bir kayıp yaşadım. Allah sabrını veriyor. Umut ediyorum hala olacak bizimde yine bebeğimiz. C-lifeacuna baktım da benim içtiğim çaylar varmş içinde. GErek yok almama ben yine ildiğim gibi kürüme devam edeyim.
Evet mutlaka ama aklından çıkmiyo hic.. Benim kızım 15 haftalık ti ilk haftalarda olsa belki canım bu kadar yanmazdi

Evet mutlaka ama aklından çıkmiyo hic.. Benim kızım 15 haftalık ti ilk haftalarda olsa belki canım bu kadar yanmazdi
15 hafta baya ileri bir gebelikmiş daha acı. Cinsiyetini bile öğrenmişsiniz. :(((( Ben 8 haftalık kaybettim. Kalp atışları oluşmadı. Geçen sene bu zamanlar hamileydim :(

Selam kızlar, ben kötü bir sürpriz yaşayarak amh değerimin 0,66 olduğunu öğrendim. Yaşım 29, Allah bağışlarsa 3yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Bir senedir çocuk olmayınca şüphelenip doktora gittim ve aslında hamile kalabilirsin dedi ama ovulasyon testlerim her ay pozitif çıkmasına rağmen bir türlü hamile kalamıyorum. Belime hacamat yaptırdım, rahmime sülük koydurdum şimdi geçen ay klomen içtim şimdi de clife macuna başlamak istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin clife ile amh değeri yükselenler gelin birbirimize destek olalım
Canım napıyorsun nasıl gidiyor

ben de bu ay clife kullandım benim amh 1,59 çıktı 31 yaşındayım bakalım işe yarayacak mı ?

Merba canim hacamat nasi
Selam kızlar, ben kötü bir sürpriz yaşayarak amh değerimin 0,66 olduğunu öğrendim. Yaşım 29, Allah bağışlarsa 3yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Bir senedir çocuk olmayınca şüphelenip doktora gittim ve aslında hamile kalabilirsin dedi ama ovulasyon testlerim her ay pozitif çıkmasına rağmen bir türlü hamile kalamıyorum. Belime hacamat yaptırdım, rahmime sülük koydurdum şimdi geçen ay klomen içtim şimdi de clife macuna başlamak istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin clife ile amh değeri yükselenler gelin birbirimize destek olalım
Meraba canim hacamat ve suluk tedavisi nerde yaptiniz hastane demi ve hacamat yaptiginiz zman acidi mi

Canım napıyorsun nasıl gidiyor

Aynı canım 1 kavanoz c life bitmek üzere, 3. Kere sülük koydurdum dün artık bu aydan sonra sabırla duayla bekliycem. 2.kutu klomenim de dün bitti bakalım.. sizde ne haberler var?

Merba canim hacamat nasi
Meraba canim hacamat ve suluk tedavisi nerde yaptiniz hastane demi ve hacamat yaptiginiz zman acidi mi
Canım ben almanyada yaptırıyorum bir bayan evinde yapıyır profesyonel, rahimdeki sülükleri hissetmiyorsunuz hacamat da çok ağrımıyor şifasını sonucunu düşününce katlanıyor insan

Aynı canım 1 kavanoz c life bitmek üzere, 3. Kere sülük koydurdum dün artık bu aydan sonra sabırla duayla bekliycem. 2.kutu klomenim de dün bitti bakalım.. sizde ne haberler var?
Canım bana tüp bebek yapma kararı aldı doktor aşılama deneyecektik sağ tarafta altı sol tarafta altı yumurta saydı amh 0.862 olduğu için boşa yumurta harcamayalım direk tüp bebek yapalım dedi bakalım hayırlısı 🤲🏻

Canım bana tüp bebek yapma kararı aldı doktor aşılama deneyecektik sağ tarafta altı sol tarafta altı yumurta saydı amh 0.862 olduğu için boşa yumurta harcamayalım direk tüp bebek yapalım dedi bakalım hayırlısı 🤲🏻
Hakkınızda hayırlısı, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın👼🏻

Amin bacım hepimizin🤲🏻
Kızlar, bu ay 3.kere sülük tedavisi oldum 2 sülük işleri bitince sanki artık içerisi temiz der gibi dışarıyı ısırdı. 2 hafta sonra hamilelik testim pozitif çıktı dua edin daha doktora gidip keseyi görmedim inşallah herşey yolundadır. Allah her isteyene nasip etsin..1 kavanoz clife bitirdim ve günde bir kere(5gün) klomen 50mg içtim. Bol bol dua ettim Allaha sığındım sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Daha ailelere söyleyemedik keseyi görmeden inşallah o günler de gelir

Back
X