Sen c life ile mi hamile kaldın canım?Ben 3 ay kullandim kullanırken yumurta sayımı doktorum yarışma göre ve çikolata kistime göre iyi bulmuştu bence kullanın ins vesile olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen c life ile mi hamile kaldın canım?Ben 3 ay kullandim kullanırken yumurta sayımı doktorum yarışma göre ve çikolata kistime göre iyi bulmuştu bence kullanın ins vesile olur
Hem onu kullandım hem impryl hemde bi ay soğan kürü yaptim hangisi vesile oldu bilmiyorum cnmSen c life ile mi hamile kaldın canım?
Canım sen sülük nasıl koydurdun yani zor oluyor mu ve nerde yapıyorlar sülük tedavisiniİnstagramda bir telefon numaraları var durumunuzu yazınca onlar size detaylı kullanım şeklini anlatıyorlar ben daha bir haftadır sabah akşam aç karnına alıyorum etkisi oldu mu hiçbir fikrim yok
İmpryl kaç ay kullandınızHem onu kullandım hem impryl hemde bi ay soğan kürü yaptim hangisi vesile oldu bilmiyorum cnm
3 ayİmpryl kaç ay kullandınız
Tşkler cevabınız için sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, peki clife macun nekadar kullandınız
Onu da 3 ay ayni anda kullandim ikisini deTşkler cevabınız için sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, peki clife macun nekadar kullandınız
Eğer kansızlık veya kan pıhtılaşmama gibi rahatsızlığın yoksa çok faydalı canım hem kirli kanı emip hem 100küsür enzim salgılıyorlar, kendin yapamıyorsun eahim ağzına mutlaka profesyonel birinin koyması lazım. Ben 2 kere yaptırdım yeni yılda tekrar kan tahlili yaptırıcam yazarım burdan önceki ve sonraki hormon değerlerim diyeCanım sen sülük nasıl koydurdun yani zor oluyor mu ve nerde yapıyorlar sülük tedavisini
Tamam canım çok iyi olur inşAllah güzel sonuçlar alırsın bize de haberdar etmeyi unutma olur muEğer kansızlık veya kan pıhtılaşmama gibi rahatsızlığın yoksa çok faydalı canım hem kirli kanı emip hem 100küsür enzim salgılıyorlar, kendin yapamıyorsun eahim ağzına mutlaka profesyonel birinin koyması lazım. Ben 2 kere yaptırdım yeni yılda tekrar kan tahlili yaptırıcam yazarım burdan önceki ve sonraki hormon değerlerim diye
Tabiki, siz de gelişmeleri yazın burdanTamam canım çok iyi olur inşAllah güzel sonuçlar alırsın bize de haberdar etmeyi unutma olur mu![]()
Tamam canımTabiki, siz de gelişmeleri yazın burdan![]()
Canım sen c life macunu nu nerden aldın ben de ona göre alacam daTabiki, siz de gelişmeleri yazın burdan![]()
Bende şuan kuanıyorum onu iki hafta olacak devam edeceğim bende. TEstere dişli aslan pençesi ve hayıt tohumu çayı içiyorum bir de gündeiki kez ön
ne kadar süreli kulalndın canım sen bunları ben de civan peçemi, aslan pencesi ve hayır otunu karıştıp çayını içtim bu ay ayrıca ımprly kulandım ama olmadı. Bu şekilde 3 ay denemeyi düşünüyorum. C lide macunda mı alsam acabaHem onu kullandım hem impryl hemde bi ay soğan kürü yaptim hangisi vesile oldu bilmiyorum cnm