• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük Amh Clife Macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım maşallah

Ben de 2 yıldır uğraşıyorum, hiç gebeliğim olmadı. son 3 aydır hap kullanıyorum. bu ay C-life kullandım. Doktor her zamankinden daha hızlı büyümüş yumurtan dedi. hala bekliyoruz.

Arkadaşlar bu dediğiniz üründen bende almak istiyorum ama nasıl kullanılıyor hiç bir bilgim yok. Yardımcı olurmusunuz

İnstagramda bir telefon numaraları var durumunuzu yazınca onlar size detaylı kullanım şeklini anlatıyorlar ben daha bir haftadır sabah akşam aç karnına alıyorum etkisi oldu mu hiçbir fikrim yok

İnstagramda bir telefon numaraları var durumunuzu yazınca onlar size detaylı kullanım şeklini anlatıyorlar ben daha bir haftadır sabah akşam aç karnına alıyorum etkisi oldu mu hiçbir fikrim yok
Canım sen sülük nasıl koydurdun yani zor oluyor mu ve nerde yapıyorlar sülük tedavisini

Tşkler cevabınız için sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, peki clife macun nekadar kullandınız
Onu da 3 ay ayni anda kullandim ikisini de

Canım sen sülük nasıl koydurdun yani zor oluyor mu ve nerde yapıyorlar sülük tedavisini
Eğer kansızlık veya kan pıhtılaşmama gibi rahatsızlığın yoksa çok faydalı canım hem kirli kanı emip hem 100küsür enzim salgılıyorlar, kendin yapamıyorsun eahim ağzına mutlaka profesyonel birinin koyması lazım. Ben 2 kere yaptırdım yeni yılda tekrar kan tahlili yaptırıcam yazarım burdan önceki ve sonraki hormon değerlerim diye

Eğer kansızlık veya kan pıhtılaşmama gibi rahatsızlığın yoksa çok faydalı canım hem kirli kanı emip hem 100küsür enzim salgılıyorlar, kendin yapamıyorsun eahim ağzına mutlaka profesyonel birinin koyması lazım. Ben 2 kere yaptırdım yeni yılda tekrar kan tahlili yaptırıcam yazarım burdan önceki ve sonraki hormon değerlerim diye
Tamam canım çok iyi olur inşAllah güzel sonuçlar alırsın bize de haberdar etmeyi unutma olur mu 🥰😘

Kendi internet sitelernde satılıyor canım

Hem onu kullandım hem impryl hemde bi ay soğan kürü yaptim hangisi vesile oldu bilmiyorum cnm
ne kadar süreli kulalndın canım sen bunları ben de civan peçemi, aslan pencesi ve hayır otunu karıştıp çayını içtim bu ay ayrıca ımprly kulandım ama olmadı. Bu şekilde 3 ay denemeyi düşünüyorum. C lide macunda mı alsam acaba

Back
X