• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük Amh Clife Macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rumy7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
54
2
86
Selam kızlar, ben kötü bir sürpriz yaşayarak amh değerimin 0,66 olduğunu öğrendim. Yaşım 29, Allah bağışlarsa 3yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Bir senedir çocuk olmayınca şüphelenip doktora gittim ve aslında hamile kalabilirsin dedi ama ovulasyon testlerim her ay pozitif çıkmasına rağmen bir türlü hamile kalamıyorum. Belime hacamat yaptırdım, rahmime sülük koydurdum şimdi geçen ay klomen içtim şimdi de clife macuna başlamak istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin clife ile amh değeri yükselenler gelin birbirimize destek olalım

Selam kızlar, ben kötü bir sürpriz yaşayarak amh değerimin 0,66 olduğunu öğrendim. Yaşım 29, Allah bağışlarsa 3yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Bir senedir çocuk olmayınca şüphelenip doktora gittim ve aslında hamile kalabilirsin dedi ama ovulasyon testlerim her ay pozitif çıkmasına rağmen bir türlü hamile kalamıyorum. Belime hacamat yaptırdım, rahmime sülük koydurdum şimdi geçen ay klomen içtim şimdi de clife macuna başlamak istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin clife ile amh değeri yükselenler gelin birbirimize destek olalım
Canım merhaba bende 24 yaşındayım amh 0.862 çıktı😑 o macunu nerden duydun işe yaradığını, herşey Allahtan işte, doğal yolla mı gebelik elde ettin ilk çocuğunda

Evet ilk çocuğumda 26 yaşındaydım ve amh değerime hiç bakılmamıştı. Doktor amh değeriniz yaşınızın çok altında diyince heryeri araştırdım ve umarım faydası olur bu adetin ilk günü başlıycam, mutlaka buraya da yazıcam

Evet ilk çocuğumda 26 yaşındaydım ve amh değerime hiç bakılmamıştı. Doktor amh değeriniz yaşınızın çok altında diyince heryeri araştırdım ve umarım faydası olur bu adetin ilk günü başlıycam, mutlaka buraya da yazıcam
İnşAllah canım benim bende başlayım eğer işe yararsa en kısa sürede yavrularımıza kavuşuruz İnşAllah 🤲🏻

Ama dediğim gibi ben aynı zamanda her ay bele hacamat ve rahime sülük de yaptırıyorum, şifa Allahtan biz aramaya devam edelim

Yeni yılda tekrar amh ve diğer hormonlara bakılıcak, erken menopoz riskine tek çare sülük dedikleri için ben denedim ve denemeye de devam edicem herşeyi. Daha önce kolumdaki kas yırtığına sülük yapınca geçmişti inş bu konuda da yüzümü güldürür

Yeni yılda tekrar amh ve diğer hormonlara bakılıcak, erken menopoz riskine tek çare sülük dedikleri için ben denedim ve denemeye de devam edicem herşeyi. Daha önce kolumdaki kas yırtığına sülük yapınca geçmişti inş bu konuda da yüzümü güldürür
İnşAllah canım benim bende yarın farklı bir hastaneye yaptırtcam tekrardan İnşAllah farklı çıkar umudum o yönde 🤲🏻

Tamam canım yazışalım burdan mutlaka son durumlarımızı, eğer sülük ve clife ile erken menopozu yenersem herkesin öğrenip faydalanmasını istiyorum önceki sonraki testlermi de belgelerle paylaşıcam ki insanlara faydam olsun

Merhaba aDet oluyor muydunuz bi de fsh falan Kaç cıkmıstı

Tamam canım yazışalım burdan mutlaka son durumlarımızı, eğer sülük ve clife ile erken menopozu yenersem herkesin öğrenip faydalanmasını istiyorum önceki sonraki testlermi de belgelerle paylaşıcam ki insanlara faydam olsun
tamam canım yazışalım bugün verdim 15 gün sonra çıkacak İnşAllah canım İnşAllah faydasını görürüz 🤲🏻

Aynen benimde fsh ve diğer hormonlar normal, adetlerim de yumurtlamam da çok düzenli ama amh düşük çıktı ve doktorlar en önemli hormonu amh olarak görüyor malesef

Evet tesadüfen öğrendim, böyle bir hormona bakıldığını bile bilmiyordum:/ çünkü detaylı olmayan testlerim hep normal çıkıyordu ilk kez baktı doktor keşke öğrenmeseydim beni gereksiz yere huzursuz etti

Evet tesadüfen öğrendim, böyle bir hormona bakıldığını bile bilmiyordum:/ çünkü detaylı olmayan testlerim hep normal çıkıyordu ilk kez baktı doktor keşke öğrenmeseydim beni gereksiz yere huzursuz etti
Aynen öyle bende öğrendikten sonra ayni şeyi söyledim keşke öğrenmeseydim dedim 🤷🏻‍♀️

Herşeyde vardır bir hayır, artık daha temkinli ama ümitsizliğe kapılmadan yolumuzu çizmemiz lazım ben 4 gündür c life macun kullanıyorum bakalım etkileri nasıl olucak

Ben 3 ay kullandim kullanırken yumurta sayımı doktorum yarışma göre ve çikolata kistime göre iyi bulmuştu bence kullanın ins vesile olur

İnşallah şifa Allahtan ama her yolu deniyoruz artık

Back
X