• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Duştan yeni çıkmış gibi gösteren bir jöle arıyorum?

Demet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
991
4
96
38
Kırıkkale
arkadaşlar benim saçım kıvırcık genel olarak düzleştirici kullanıyorum ama bazen acil durumlar oluyo ve jöle kullanmam gerekiyo. hangi jöleyi kullandıysam sonuç alamadım

benim istediğim jöle saçımı sürekli olarak ıslak göstersin bi süre sonra kurumasın.

bazılarında görüyorum sanki duştan yeni çıkmış gibi görünüyo saçları ben de öle olmasını istiyorum hangi jöle bu sonucu veriyo bilenler yardım etsin lütfen

arkadaşlar benim saçım kıvırcık genel olarak düzleştirici kullanıyorum ama bazen acil durumlar oluyo ve jöle kullanmam gerekiyo. hangi jöleyi kullandıysam sonuç alamadım

benim istediğim jöle saçımı sürekli olarak ıslak göstersin bi süre sonra kurumasın.

bazılarında görüyorum sanki duştan yeni çıkmış gibi görünüyo saçları ben de öle olmasını istiyorum hangi jöle bu sonucu veriyo bilenler yardım etsin lütfen

lorealın jöleleri oldukça etkili tavsıye ederım.

loreal in ıslak görünümlü jöleleri ne bakabilirsin wella sanki daha ıslak bir görünüm veriyordu new wave ama sanki:) peki ıslak görünüm veren jöleleri hiç denemişmiydin eğer denedin ve işe yaramadılarsa o zaman başak bir ürün gerekebilir briyantin de ıslak görünüm veriyor ama o daha çok yağlı bir görünüm sanırım parlıyor saç hiç kullanmadım bilemeyeceğim

Benimde saçlarim kivircik saç köpüğü kullaniyorum yillardir cliven kullaniyordum son birkaç aydir piyasada bulamiyorum bilenler varsa bana söylesinler

Egos saç jölesi en iyisi canım,ıslak olanından al ben çok memnunum,hatta sürüp işe geldiğimde arkadaslar saçların ıslakmı diyo her seferinde :roflol:

kızlar peki dökmeyen tarayınca hemen çıkan ama elektriklendirmeden de şekil verdiren ve bozulmayan bir köpük biliyor musunuz?:)

ben köpüğü sürmeden önce saçlarımı hafif ıslatıp nemlendiriyorum daaha sonra köpüğü sürüyorum. ve saç kurutma makinasınla biraz kurutuyorum.kendiliğinden kıvırcık gibi duruyor.

jöle için ise; aynı şekilde yine nemlendiriyorum.saçlarımı öne eğiyorum jöleyi avucumun içine alıp saçlarımı sıkarmış gibi sürüyorum.biraz kurutunca çok güzel oluyor :)
ama işte benim saç derimde problem var bu yüzden; ne zaman jöle sürsem saçlarımın derisi soyuluyor kepek oluyor :(

canım bence wax dene çünkü ne sertlik veriyo ne yapış yapış nede kabarıyo nemli saçına wax uygula buklelerin aynı kalıyo ben memnunum

benim saçlarım dümdüz zor tutar wax sert ıslak hangisini alayım çikolata gelin(=

Canım nivea hair care stylin formen tavsiye ederim..Islak saça uyguluyorsun dahada ıslak durmasını istiyorsan sürdükden sonra kurutma kendiliğinden kurutmaya bırak..Duştan çıkmış gibi oluyor

Back