Vücut Kremleri Duşta Ve Banyoda Hangi Ürünleri Kullanıyorsunuz ?

Vücut kremleri, losyonlar
the body shop ballı şampuan & saç maskesi
body shop oceanus ve frambuazlı sabunum :asigim:
GNC yosun sabunu, masaj aleti, kabak lifi
nivea ve the body shop vucut peelingi
duru looks serisinin duş jelleri ama en fazla haftada 1 falan kullanıyorum çünkü ben de zararlı olduğunu düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2
bide ponza taşı kullanıyorum
duştan çıkınca da
body shop-kakao yağı sürüyorum bacaklarıma
kollarıma göbeğime vs bodyshop-çilek vucut losyonu sürüyorum.
ayaklarıma da bebak sürüyorum :lepi:

yazarken az geldi ama hergün uygulayınca çok uzun geliyor bana :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
şampuan: the body shop yabanmersinli (kereaste kullanıyordum taa ki bu şampuanla tanışana dek!)

saç kermi: the body shop yabanmersinli

duş jeli: palmolive pure cashmere (ama yurt dışına çıkınca the healing garden diye bir marka var onun yeşil çaylısını alıyorum mutlaka)

vücüt peeling i: the body shop

yüz peeling i : the body shop seawed pore cleansing

lif , fırca , peeling eldiveni ve pomza : the body shop

kısacası ben bir the body shop hastasıyımm:lepi:

Saçlarım için ipek şampuan ve otacının defne sabununu kullanıyorum(saç dökülmem azaldı)
ısana duj jeli
cildim içinde artıstry temizleme jeli,toniği ve nemlendiricisini kullanıyorum.Haftada 2 kez de gözenek temizleyici maskesini kullanıyorum.

geçen gün palmolive nin pure cashmire aldım çok beğendim kokusu harika we etkili:lepi: dove un go fresh ni aldım onuda denicem bakalım.şampuan olarak plesenta elseve saç bakım maskesi duj jeli palmolive yine palmolive nn vücut sabununu kullanıorm..vücut kremi olarakta ipek kullanıormyerimseniben

Elidpr ışıldayan kahverengi serisi,şirinceden aldığın çeşit çeşit özlü sabunlarım var onları.saçlarıma çok kimyasal ürün kullanmak istemiorm o yzdn sadece bu kadr :)

Şuan ;
Avon Senses in lagoon u aldım.
Avon U by Ungora for her shower gel dus jelim bimek üzere
Advance techniques Kıvırcık ve dalgalı sacları yatıstırıcı sampuanı
Avon naturl kuru yıpranmıs saclar için Bakım Balsamı bademli
Avon Sıcak uygulanan sac bakım yagı
Avon Planet sıpa saç bakım maskesini kulanıyorum

hepsindende cok memnunum :)

ben saçlarım için elseve şampuan kullanıyorum çokta memnunum ,,vucudum içinse dove sabun kullanıyorum kremli olduğu için cildi yumuşacık yapıyor ve ciltte kuruma yapmıyor......

dus jeli sevmedigim icin haci sakirinki gibi beyaz sabunlar seviyorum kaydirigubbakcemile3 jeller temizlemiyor gibi geliyor bana.

sacim icin de bioblas kullaniyorum memnunum

ben palmolivin duş jelini kullanıyorum ve saç kremi ve şampuanım başkada bişi yok bide çıkınca kremlenirim:)

arkadaşlar protex sabununun üstüne sbun tanımam mükemmel yapıyor. özel bir bakım yapılmış gibi pudralı gibi oluyorsunuz tavsiye ederim.yüz ve vücud için.:teytey:

saçlarım için doğal bişey bulamadığımdan elidor veya blendax şampuan kullanıyorum malesef benneyaptımki

duş jeli olarak duru'nun üzüm çekirdeği ve gül aromalı olanının kokusuna hayran oldugum için yaklaşık bir yıldır kullanıyordum :1rolleyes:

ama duş jellerinin zararlarını öğrenince ev yapımı doğal sabunlara döndüm :1rolleyes:

bi tane çikolata-zeytinyağı bi tane de gül-zeytinyağı sabunum var onları kullanıyorum hihoyyyt

yüzüm için de bu sabunları kullanıyorum
ama cildim çok kuru oldugu için duştan çıkınca yüzüme aktardan aldıgım ev yapımı gül suyu sürüyorum hihoyyyt

bacaklarım son zamanlarda çok kötü olmuştu batıklar vardı ve selülit gibi kötü, buruşuk bi görünüm falan olmuştu :1ninca:

cildim çok kuru oldugu içinmiş
son zamanlarda arko nemin yoğun bakım kremini sürüyorum duştan sonra
cildimin bu kadar güzel oldugunu bilmiyordum çok işe yaradı gerçekten sabunlarla da birleşince hihoyyyt

avonun şeftalili duş jeli.... delikafadulden müthiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş

Şampuan bir ara saç dökülmem vardı baya Bioxin aldım baya kullandım ara ara da kullanıyorum
Normal şampuan olarak Paneten yıpranma ve kopmalara karşı olanını kullanıyorum.
Duş jeli Palmolive aroma therapy duş jeli kullanıyorum bende yeşil olanını gerçekten çok güzel kokuyor
Küvet içinse Avonun banyo köpüğünü kullnaıyorum hem uygun hemde oldukça büyük şişeleri

Bu yazdan beri Duru Gurme sabunlarının hastası oldum. Yani duştayken sabunu yiyeceğim o derece. Üstelik cildi kurutmuyorlar gliserinli oldukları için. Fiyatı da 2 lira 4 tane sabun . Bir sürü aldım havlularımız mango kokuyor vişne kokuyor.. Mükemmel tek kelimeyle.. Duj jellerinde deterjan var artık kullanmayacağım. Bir de Body shop mangolu banyo köpüğü önceden almıştım arada sırada küveti köpürtüp içine giriyorum Bihterden özendiydim :)))

Nivea dus yagi. Cunku burada su cok sert ve cildim cabuk kuruyor, bulsam hakiki zeytinyagi sabunlarini tercih ederdim ama.

Arada ise zararli oldugunu bilsem de cikolatali dus kremi kullaniyorum cunku kokusu harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…