DUSTA HAMİLE KALINIR MI?

bosaldı daha sonra cinsel organını şampuanla temizledi. Fakat daha sonra onun cinsel organından akan su benim cinsel organıma dogru aktıgını fark ettim
hayır yani sizin üzerinize bile bosalmamıs yıkarken su sıcramıs ve hamile miyim diyorsunuz.
hayır diyoruz, hala üstüne boşalsa bile hamile kalan var diyorsunuz. ama sizin vucudunuza su degmis. Allah Allah. Bilmişlik taslıyorsunuz birde. Sizinle ugrasılmaz. Gözardı ediyorum by.

Bende aynen onu demeye calisiyorum demişmi konunun herhangi bir yerinde sevgilim icime boşaldi vs...

Suyla yikarken vajinama geldi demiş. Sonra burda duyar kasiyolar dalga geciyorsunuz diye
[/
hayır yani sizin üzerinize bile bosalmamıs yıkarken su sıcramıs ve hamile miyim diyorsunuz.
hayır diyoruz, hala üstüne boşalsa bile hamile kalan var diyorsunuz. ama sizin vucudunuza su degmis. Allah Allah. Bilmişlik taslıyorsunuz birde. Sizinle ugrasılmaz. Gözardı ediyorum by.
yallah baska kapıya o zaman

Öyle desem mutlu olurdunuz anladıgım kadarıyla 👏🏻 Siz kendi işinizle ilgilenin lütfen yorum yapmak zorunda değilsiniz

ben sizi anlıyorum fakat üstteki arkadas mutlaka tam bir birleşme olmak zorunda oldugunu iddia etti. Benim tavrım sorumun dalgaya alınmasınaydı. Cünkü ben ortada sperm yok diye bir şey demedim. Buraya soruyu sorarken tedirgindim fakat hakverirsiniz ki böyle bi konuda dalgaya alınmak kimin olsa canını acıtır
Yani allah aşkına madem cevabı biliyorsunuz niye soruyorsunuz? Kalmazsın denilmiş hala kalınabilir ama yazıyorsunuz madem kalınabiliyor buraya niye soruyorsunuz😂Bilmiyorsanız dahi o an orda bulunmadığımız için tam neresinden aktı neresinden girdi yorum yapamayız buraya yazmanız bi kere saçmalık zaten bence. Hamile kaldığınızı düşünüyorsanız gider ertesi gün hapı alırsınız. Hoşunuza gitmeyen yorumlarda da ağlamanıza gerek yok gayet komik bir soruydu bence bi daha sorsanız bi daha gülerim. İşinize bakın diyorsunuz ya keşke siz de işinizi bilip önlem alsaymışsınız liseli gibi sevgilimle sürtündük hamile kalır mıyım sevgilimin elini tuttum kesin hamileyim gibi başlıklara gerek kalmazdı

Son düzenleme:
Yani allah aşkına madem cevabı biliyorsunuz niye soruyorsunuz? Kalmazsın denilmiş hala kalınabilir ama yazıyorsun madem kalınabiliyor buraya niye soruyorsun😂Bilmiyorsanız dahi o an orda bulunmadığımız için tam neresinden aktı neresinden girdi yorum yapamayız buraya yazmanız bi kere saçmalık zaten bence. Hamile kaldığınızı düşünüyorsanız gider ertesi gün hapı alırsınız. Hoşunuza gitmeyen yorumlarda da ağlamanıza gerek yok gayet komik bir soruydu bence bi daha sorsanız bi daha gülerim. İşinize bakın diyorsunuz ya keşke siz de işinizi bilip önlem alsaymışsın liseli gibi sevgilimle sürtündük hamile kalır mıyım sevgilimin elini tuttum kesin hamileyim gibi başlıklara gerek kalmazdı

Trollüyor galiba. Sevgilim havuza boşaldi havuzdaki kadinlar hamile kalirmi gibi bir soru olmuş . Aman neyse sanirim birazdan banlanirim kendinze iyi bakin... 😴😴😴

Yani allah aşkına madem cevabı biliyorsunuz niye soruyorsunuz? Kalmazsın denilmiş hala kalınabilir ama yazıyorsunuz madem kalınabiliyor buraya niye soruyorsunuz😂Bilmiyorsanız dahi o an orda bulunmadığımız için tam neresinden aktı neresinden girdi yorum yapamayız buraya yazmanız bi kere saçmalık zaten bence. Hamile kaldığınızı düşünüyorsanız gider ertesi gün hapı alırsınız. Hoşunuza gitmeyen yorumlarda da ağlamanıza gerek yok gayet komik bir soruydu bence bi daha sorsanız bi daha gülerim. İşinize bakın diyorsunuz ya keşke siz de işinizi bilip önlem alsaymışsınız liseli gibi sevgilimle sürtündük hamile kalır mıyım sevgilimin elini tuttum kesin hamileyim gibi başlıklara gerek kalmazdı
Öyle bi baslık burda yok zaten. Yasımı biliyo musunuz da burda ahkam kesiyosunuz. Simdi defolun konumdan

Evet spermin girmesi gerekir ancak bu illa ki tam bir birleşmeyle olmak zorunda değildir. Vajina üzerine boşalmak veya sperm bulasmasıyla da pekala gebelik ihtimali vardır

Bu kadar kadinin algisinin kapali olmasindan cok aldiginiz cevaplara kapali oldugunuzu dusunuyorum. Tam birlesme yok diyorsunuz ustelik banyo diyorsunuz banyoo akip gidiyor zaten vajina girisleri banyo esnasinda iceri bisey almiyorr zaten su ile yikanmis oluyor. O kadar uzmansaniz sormayiverin ertesi gun hapi alip otursaydiniz yani. Birde istemediginiz cevaplar begenmemeyi aglattiniz tamam hamile kalcaksiniz yuzde yuz mutlu olun hadi 😂😂😂

Kesin bilgi mi 😁 bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bir süre yatmadan olmaz mı hamilelik. Sıfır ihtimal değildir bence.

Cnm buarada ben sadece araya su girmisse icraat banyoda gerceklesmisse diyorum sifira yakin indirgemek gibi bisey o. Bi sure yatmak sadece olasilik artirici kalmak isteyenler icin vucut ayakta iken sperm hemen gitmesin diye bunda doktorlarda hemfikir.
Tam birlesme olusup geri cekilse ve kadin bi sure yatmazsa bile bunda ihtimal olabilir diye dusunuyorum.

Cnm buarada ben sadece araya su girmisse icraat banyoda gerceklesmisse diyorum sifira yakin indirgemek gibi bisey o. Bi sure yatmak sadece olasilik artirici kalmak isteyenler icin vucut ayakta iken sperm hemen gitmesin diye bunda doktorlarda hemfikir.
Tam birlesme olusup geri cekilse ve kadin bi sure yatmazsa bile bunda ihtimal olabilir diye dusunuyorum.
Farkındaysanıx SIFIRA YAKIN demişssiniz sıfır dememişsiniz

Sifira yakin sifirdir 😂😂 istiyorsaniz iddaya girelim hamile kalmazsaniz bana ne alicaksiniz neyse hadi eyvallah ben cok boring 😂😂 baska konularla ilgileniyorum iyi gunlers. 😂
Sıfıra yakın sıfır değildir. Sizinle iddiaya bile girmem evet bence de baydınız artık baska konulara 👋🏻

Bu kafa olduğu sürece sende cok konular acarsın bir gunde hamile kaldim napicam :mad:kürtaj yaptırmaktan korkuyorum:KK70:diye başlık acarsınızda aklıniz başınıza o zaman gelir...

Back
X