Çocuk Hastalıkları Dusmeyen ates

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
idrar yolu infeksiyonu olsa aglardi galiba cisini yaparken. genelde cok yanar cünkü. belkide cocugun azi disi cikiyordur. bence kan verdir- vucutda bir infeksiyon varsa ortaya cikar.
rahatsiz eder yavruyu ama bezinin icine poset koyabilirsin- cisini yapinca posetde birikir-
gecmis olsun kuzuya
Bi teyze var o da oyle diyor.. idrar yolunda enfeksyon olsa hic sysmaz diyor.. azi disleride yarisi cikmis yarisi cikacak daha zorluyo baya.. cok sagolasin canim

Bi teyze var o da oyle diyor.. idrar yolunda enfeksyon olsa hic sysmaz diyor.. azi disleride yarisi cikmis yarisi cikacak daha zorluyo baya.. cok sagolasin canim

evet- bendede kronik olarak var ve her gelen damla canimdan can aliyor. öyle bir enfeksiyon olsa bence yavru belli ederdi.
ama belli olmaz tabi.
cranberry (yabanmersini) suyu verebilirsin dogal antibiyotik olarak (sekersiz olsun) ve fazla sicak cay vs. icirme. eger idraryolu iltihap olmussa dahada azar.
eger dis cikartiyorsa papatya cayi demle ve soguk olarak ver minige. ayda olsa alir acisini.

evet- bendede kronik olarak var ve her gelen damla canimdan can aliyor. öyle bir enfeksiyon olsa bence yavru belli ederdi.
ama belli olmaz tabi.
cranberry (yabanmersini) suyu verebilirsin dogal antibiyotik olarak (sekersiz olsun) ve fazla sicak cay vs. icirme. eger idraryolu iltihap olmussa dahada azar.
eger dis cikartiyorsa papatya cayi demle ve soguk olarak ver minige. ayda olsa alir acisini.
Cranberry biliyorum evet faydaliymis. Papatyayi deneyim bakalim. Anlattiklarini okuyunca senin bencede disten

Geçmiş olsun canım, ortalıkta salgın var. Benim oglumda eşimde evde ki tüm ahali aynı oldu. 3 4 gün düşmeyen ateş, sonra öksürük falan devam etti. Antibiyotik şurup içti yine fayda etmeyince film cekildi. Bronşit olmuş, 10 iğne yazdı doktor.
İnşallah biran önce iyileşir prenses

Bir doktorun makalesini okumuştum, bazı sebepsiz ateşlenmeler ateş atağı mı ne öyle bir tıbbi isimle anılıyor, çocuk grip faranjit, bronşit vb hiçbir hastalığı yokken yılda 1-2 defa böyle sebepsiz ateşlenirmiş, belki kızınızın ateşi bu tip bir ateştir.
bende bilemiyorum
küçükken götürdüğümde hemen gereksiz ilaç veriyorlardı
ilk yıllar içiriyordum bakıyordum 2-3 gun geçmeden düzeliyordu
sonra sonra sadece ateş düşürücüyle atlatır olduk çok şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun canım, ortalıkta salgın var. Benim oglumda eşimde evde ki tüm ahali aynı oldu. 3 4 gün düşmeyen ateş, sonra öksürük falan devam etti. Antibiyotik şurup içti yine fayda etmeyince film cekildi. Bronşit olmuş, 10 iğne yazdı doktor.
İnşallah biran önce iyileşir prenses
Canim 3-4 gun normalde 7 gundur sarsti cocugu ona uzuluyorum: ( sizede gecmis olsun

Kaldi mi sen gibi arkadas:))

fazla kalmadi galiba :) ben cok seviyorum vallah cocuk bakmasini. bide annelerine gecdigi kadar nazlari gecmedigi icin hepsi pamuk gibi oluyor. gecende birinle yüzmeye gitdim- annesi diyor havuza asla girmez sudan korkuyor- cocuk benimle balik gibi yüzdü. annesine video atdim- kadin hala sokda :)
benimde birakicak kimsem yok- bari kaynimla iyi anlasim- onun özel kresi var ara oraya birakirim galiba

20 gün evvel 6 yaşındaki çocuğum benzer durumdaydı . Burun akıntısı , öksürük , ishal vs yok hatta iki gün kabız oldu . Sadece ateş ve halsizlik iştahsızlık .
Antibiyotik ve ateş düşürücü şuruplarla 1 haftadan sonra toparlamaya başladı . Çok geçmiş olsun .

20 gün evvel 6 yaşındaki çocuğum benzer durumdaydı . Burun akıntısı , öksürük , ishal vs yok hatta iki gün kabız oldu . Sadece ateş ve halsizlik iştahsızlık .
Antibiyotik ve ateş düşürücü şuruplarla 1 haftadan sonra toparlamaya başladı . Çok geçmiş olsun .
Sizede gecmis olsun.. ne kadar surmustu atesi?

fazla kalmadi galiba :) ben cok seviyorum vallah cocuk bakmasini. bide annelerine gecdigi kadar nazlari gecmedigi icin hepsi pamuk gibi oluyor. gecende birinle yüzmeye gitdim- annesi diyor havuza asla girmez sudan korkuyor- cocuk benimle balik gibi yüzdü. annesine video atdim- kadin hala sokda :)
benimde birakicak kimsem yok- bari kaynimla iyi anlasim- onun özel kresi var ara oraya birakirim galiba
Hahaha simdiden gelecek plani diyosun yani:))

Zaturre neden olurki? Belirtisi sadece ates mi?
Bir gripten farksız belirtisi. Eşim de ateş soguk algınlığı olarak başlamıştı. Ateşi kaç gün düşmedi. Hastaneye gitti geldi faranjit deyip göndermişlerdi. Sonra göğüs hastalıklarına gitti orda film istemiş doktor, o şekilde belli oldu. Sonra ben aşı oldum, çocukla ayrı odalarda kalmasına ragmen ona da geçmiş. Arada hapşırıyordu, ateşi yoktu. Çocuk doktoru film çekti ve zatüre onada geçmişti. 17 iğne ile atlattı. Eşimde 21 iğne ile :(

Sizede gecmis olsun.. ne kadar surmustu atesi?
Teşekkür ederim . Sanırım 7-8 gün sürdü . Sürekli ateşliydi şuruplarla düşüyordu sonra tekrar aynı .Sadece bir gün ateşi düştü iyileşiyor galiba derken gece yine çok yükseldi .
Sonra yavaş yavaş şurup araları uzadı falan ateş bitince enerjiside yerine gelmeye başladı .

Son düzenleme:
Back
X